Iesakiet, lūdzu, ko šovakar sadarīt kopā ar puisi. Laiks ir vakars, kādas dažas stundas.
Un vispār, čalis, ar ko esmu sākusi tikties, ir diezgan kūtrs uz izklaižu piedāvāšanu... :( Visu laiku prasa man, kur iesim un ko darīsim. Nu wtf tas ir normāli? :D
Kā ir jums? Kurš no jums vairāk domā tādas lietas?
Ja nopietni, esi viņam teikusi, ka gribētu, lai viņš biežāk ko ierosina? Varbūt čalis vienkārši ļoti grib Tev izpatikt, tāpēc vienmēr jautā, kur Tu gribi iet un ko darīt.
Mums vēl tikai randiņu periods, gulējuši kopā neesam, tā kā tas atkrīt :)
Jā, Rīga. Baigi tālu nekur ar negribas doties, jo viņš jau mēro garu gabalu, lai atbrauktu uz Rīgu. Ja būtu tikšanās pa dienu, tad Jūrmala būtuū super variants. Bet sanāk pats vakars, ko mēs tur Jūrmalā vairs paspēsim izdarīt...
Un vispār, čalis, ar ko esmu sākusi tikties, ir diezgan kūtrs uz izklaižu piedāvāšanu... Visu laiku prasa man, kur iesim un ko darīsim. Nu wtf tas ir normāli?
Pasaki, ka vēlies ēst Vincentā (panašķoties tur ar austeru izlasi un melnajiem ikriem..)
Nākamreiz puisis būs kreatīvāks un izdomās pats, ko labu sadarīt :D :D
Vislabākais risinājums, pastaiga. Pa parku, vai jūras krastu. Bezjēdzīga un bezmērķīga iešana..runājaties. Tev arī būs iespēja uzzināt par viņu ko vairāk un kā sportiska aktivitāte. :-)