1. Es nestrādāju vispār. :)
2. Gatavoju ēst, bet nevis savam slinkajam vecim, bet savam vīrietiem, kas dara visus citus vīriešu darbus.
3. Zeķes mazgāju, bet ne es - to dara veļasmašīna, man tikai atliekt ielikt tajā un nospiest pogu - vaaaaau, cik grūta dzīve nabaga latvietēm! Jāspiež podziņa uz veļasmašīnas, uz trauku mazgājamās mašīnas, putekļu sūcēja, tvaika gludekļa!
4. Ja katru dienu māju "uzpodrina" un pēc katras ēst gatavošanas nomazgā traukus - nekas nav jāšrubē katru dienu! Reizi mēnesī nomazgāt logus arī nav nekāds smagais darbs!
Es nejūtos kā zirgs savās mājās, es jūtos kā sieviete, kā mājas atmosfēras radītāja, kā saka - mājā dzīvo sieviete, vīrietis uz turieni nāk atpūsties. Un tas, ka vīrietis skatās TV vai spēlē datorspēles nav nekas slikts. Ja mēs beigtu zāģēt nabaga vīriešus, tad pēc tam, kad viņi paspēlētu savas spēles vai noskatītos Deksteru, atnāktu pie mums un sabučotu, parunātu. Vīrietim arī kaut kā jāatpūšās, un jā, par nožēlu stervozajām sievietēm - viņi to dara pie TV vai datora, tā nu tas ir.
Ēst gatavot māku un mīlu, un mans vīrs to novērtē!