Es laikam sagrieztu dārzeņus-burkānu,puķkāpostu,gurķi un klāt uztaisītu ķiploku mērcīti. Man svaigie dārzeņu noteikti būtu vairāk frī kartupeļiem. :-D
Siltajā laikā nekādu gaļu man neprasas.
Man draugs palūdza vakariņās kaut ko nopietnu, jo baigi noguris un 3 dienas nonstop bijis darbā, neko īpaši nav ēdis. Taisīšu cepelīnus, jo barojošāka ēdiena pasaulē man šķiet, ka nav un kartupeļu ir daudz.
Es sataisītu svaigos salātiņus ar salātlapām, gurķi, tomātiņu un kādu gardu eļļu, piemēram, esmu pēdējā laikā iecienījusi šo eļļu ar tomātiem, baziliku un ķiploku. Ļoti gardi, vēl klāt piespiežu citrona sulu, lai nav tik eļļaini.
Es laikam sagrieztu dārzeņus-burkānu,puķkāpostu,gurķi un klāt uztaisītu ķiploku mērcīti. Man svaigie dārzeņu noteikti būtu vairāk frī kartupeļiem.
Siltajā laikā nekādu gaļu man neprasas.
Pie frī vislabāk man patīk zaļumu mērcīte vai kečups un svaigie tomātu/gurķu salāti.
Vakariņu tēma man vsp sāpīga. :/ parasti vakariņās iegraužu šo to un gatavs, tagad sanāk reizēm lauzīt galvu,ko pagatavot draugam. Jo mums galīgi nesaskan ēšanas paradumi un ja es spiežu uz dārzeņiem ( kabači,pupiņas,puķkāposti ut.) viņam gluži pretēji dārzeņi asociējas tikai ar salātiem (tomāti,gurķi) un citās variācijās negaršo. vajag noteikti gaļu. Brr. :-D
Man pie frī patīk zivju pirkstiņi, kaut kādi garšīgie cīsiņi, vai nu kaut kas līdzīgs, bet pie kaut kā tāda kaut kādu normālu gaļu negribās. Es gan iedomājos frī kartupeļus līdzīgi tādiem, kādi ir hesītī, manējais māk tādus taisīt, ja ir garīgais. Un klāt kečups. Esam pirkuši hesītī gurķu mērcītes un braukuši mājās gatavot frī.