Vīrieša alga...

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Man nupat ir sākušās jaunas attiecības. Un gandrīz jau uzreiz uzzināju puiša algu... Kas izrādās, ir mazāka nekā manējā.

Patiecībā viņš pats pateica savu algu. Un to pašu gaida no manis arī pretī, lai pasaku savējo. Pirmkārt, es vispār esmu samulsusi par tādu jautājumu, ka tik agri kaut ko tādu runājam (piemēram, iepriekšējās attiecībās biju gadu un tā arī netiku uzzinājusi puiša algu). Otrskārt, kā tagad iziet no situācijas par to, ka viņam ir zemāka alga nekā man.

Vai tas būtu ok "melot" un pateikt mazāku ciparu? :D

Aaa labāk nebūtu zinājusi un dzīvotu mierīgi :)
27.07.2015 14:15 |

Reitings 461
Reģ: 05.02.2015
te visa doma ir apgriezta un interpretēta neparezi. jautājumā gan viņš šķiet tāds nepieklājīgs.
viņam iespējams, ka pat neinteresē tava alga, taču pieklājības pēc pajautāja, jo sūdzējies par to, lai saprastu, vai tava sūdzība ir pamatota.
arī savu algu pats neteiktu, taču situācija bija tāda, ka automātā atbildēja uz tevis uzdoto jautajumu.
man jau no malas izskatās, ka sašutums ir nevis par to, ka pajautāja par algu, bet ka alga ir mazāka. ja jautās vēlreiz (diez vai), tad es teiktu, ka mazāka, bet neminētu konkrētu ciparu. minētu, ka vienkārši mazāka. pamatojums? ja jau sūdzejies par savu algu, kura ir lielāka par viņējo, tad ko saki un domā par viņa algu :D :D tieši šīs sūdzēšanās un neapmierinātības dēļ labāk nesaki.
27.07.2015 17:16 |

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Angella, es tieši par to pašu iedomājos :) Nosaukšu mazāku ciparu, jo es nevēlos, ka viņš domā, ka es domāju, ka viņam ir zema alga. Kaut arī patiesībā es tā patiešām domāju. Bet es negribu graut viņa pašapziņu. Man viņa alga nav svarīga, nu tā tīri priekš sevis, jo sevi pilnībā nodrošinu.
27.07.2015 18:23 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Labi, laikam jāsamelo un jāpasaka mazāk alga

Šo nu es gan nedarītu! Attiecības tiko kā sākušās un tu jau melošu!? Un jā viņs uzzina patiesību? Vai pati pēc kāda laika pasaki? Ko tad ,nākamā diskusija būs -Sameloju draugam par algu, grib pamest! Ko man darīt?
Nedari tā! Nemelo! Ja tu sāksi melot pa tādam lietām, viņš tev jau sākumā neuzticēsies!To tu gribi?
Pasaki viņam, ka vēl jūs nēsāt tik ilgi kopā, lai to atklātu, paies laiks un tu to ja vēlēsies pateiksi,,bet pagaidām vēl pa agru. Un pasaki kā tu novērtē to ka viņš ir bijis atklāts.
27.07.2015 20:38 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nemelo!
27.07.2015 20:47 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Es arī domāju, ka melot gan nevajadzētu.
Un pēc tevis teiktā, Anete, šķiet, ka tavu draugu tā īpaši neinteresē tava alga, situācijas dēļ tik pajautāja. Atklāts cilvēks tavs draugs vienkārši, spējīgs runāt par daudz ko.
27.07.2015 20:58 |

10 gadi
Reitings 3712
Reģ: 29.01.2009
Nosaukšu mazāku ciparu, jo es nevēlos, ka viņš domā, ka es domāju, ka viņam ir zema alga. Kaut arī patiesībā es tā patiešām domāju

Jo es domāju, jo viņš domās, ka es domāju.. :D

Kāpēc vispār tā tēma ir vēlreiz jāceļ augšā? Ja vienreiz kaut kā izgrozījies, tad vairāk nerunājat par to tēmu. Ja kaut kas izveidosies un vēlāk kādreiz atkal būs aktuāli, tad arī pateiksi :)
27.07.2015 20:59 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Pilnībā piekrītu joselyn`ai!
27.07.2015 21:10 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
es nemelotu. pateiktu kā ir. un vispār kāda starpība cik peln? nauda nav vissvarīgākais.
27.07.2015 22:40 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Jocīgi, bet iesaku saukt ciparu, kas ir vismaz 20-30% mazāk nekā viņam. Citādi, iespējams, viņš ir Alfonss, un tad katru reizi, kad kaut kur iesiet vai būs kaut kas jāmaksā, viņš lūgs tev maksāt un pamatos, ka tev taču alga lielāka
Droši melo, jo tā nav viņa darīšana, cik tu saņem. Cita lieta, ja jums būtu kopīgs ģimenes budžets.

ĀRPRĀTS. Es ceru, ka man nekad nebūs jāsatiek šāda sieviete. Ir viena lieta, kas noved pie meliem ikdienā. Tie ir mazi meli. Un te nu kā reiz tiek dots šāds padoms. Iedomājieties, kas notiks, kad čalis uzzinās pareizo ciparu? Pieņemsim, ka viss rit gludi, līdz zināmam brīdim(cerams, pirms kāzām)...

Kā viņš jutīsies? Kā nabags? Kā nespējīgs? Nodots? Vai viņš pēc tam kādreiz spēs līdz galam uzticēties? Varbūt viņa melo arī par citām lietām(tikai loģiski). Uzticība ir viena no mīlastības trīs balstiem. NEDRĪKST to zāģēt tāda sīkuma dēļ.
27.07.2015 22:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits