Dēlis

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Mēdz teikt Ja puisis mīlēs, krūšu izmēram nebūs nekādas nozīmes! hm... bet reāli, tiešām tā ir? Kā jums šķiet, ja meitene ir simpātiska ar interesantu personību, bet pilnīgs dēlis - viņai ir viegli izveidot attiecības? Tādas pašas iespējas kā meitenēm ar vidējām vai lielām krūtīm? Vai tas mūsdienās tas tomēr varētu būt pie vainas kāpēc ar viņu nevēlas veidot nopietnas attiecības un viņu kamēr jauna tikai vēlas izmantot pa retam tikai nenopietni vīrieši, kuri nedzīvo ar vienu vienīgo un meklē dažādību?
25.07.2015 22:40 |

Reitings 15
Reģ: 20.07.2015

26.07.2015 19:05 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nezinu, man pofig, kas patīk citiem vīriešiem, man kā sievietei tās milzīgās kannas liekas kaut kas prasts, vulgārs un nesievišķīgs. Un ja vīrietis no manis(mazu krūšu īpašnieces) aizietu pie tādas ar riktīgām kannām, es par to nu nemaz neapvainotos :D
26.07.2015 19:47 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
zobu stāvoklis ir atkarīgs no ta ko lieto uzturā un kā rūpējies par zobu tīrību un veselību
Tu aizmirsi pierakstīt, ka tas vēl būtiski ir atkarīgs no maka biezuma.
26.07.2015 19:57 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
milzīgās kannas liekas kaut kas prasts, vulgārs un nesievišķīgs
Nejauki gan, ka šādi izsakies par cita cilvēka ķermeni.
Ja Tev pašai savi pupi patīk, tad nesaprotu, kādēļ jūti vajadzību apvainot cilvēkus, kam ķermeņa formas savādākas par Tavējām.
Var taču vienkārši uzrakstīt - "personīgi man nelielas vai vidējas krūtis šķiet glītākas". Nav vajadzības izteikties apvainojoši.
26.07.2015 20:08 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009

Luk, miljardieris Stavros un vina draudzene ar , acimredzami, loti mazam krutim. Ka, ludzu, so fenomenu izskaidros letini, kuriem/am sieviete ar A izmera krutim ir defektivs "delis", kuram jamokas kompleksos, jo , redz, VISI viriesi dodot priekroku lielakam krutim? Gaidu komentarus! :-D:-D
26.07.2015 22:39 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
vina draudzene ar , acimredzami, loti mazam krutim

Un kā tas palīdz parastām sievietēm? Redz, ne jau visas ir Victoria Secret modeles:D

Un vispār... viņai līdz "dēlim" ir tālu.

26.07.2015 23:22 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
katram podiņam savs vāciņš
27.07.2015 00:34 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Tikai dēļi šeit bļauj ka vīrietis sievietes izvēlās pēc citām īpašībām :D

Nu jau, nu jau! Nevajag par visiem vīriešiem spriest pēc tiem, ko zini Tu. Negribu lai izklausās pēc mērīšanās ar, atvainojos, krāniņiem, taču starp tiem vīriešiem, kuru uzmanību esmu saņēmusi es, nav bijis neviens, kurš šķirotu sievietes pēc izskata. Nesaku to, lai paceltu savu ego, bet gan lai liktu saprast, ka ir (jā, tādi patiešām eksistē!) vīrieši, kuri skatās mazliet dziļāk - tādiem interesē otra cilvēka personība, odziņa. Ir sievietes, kuras ar savu mazo A izmēru ir tik valdzinošas, harizmātiskas un efektīvas, ka no viņām tā vien staro pārliecība par sevi un citi vairs nepievērš ne mazāko uzmanību tam vai viņa lepojas ar A vai D izmēru. Manuprāt, ir labi, ja cilvēkam ir savs skaistuma ideāls. Vienam patīk sievietes blondīnes, citam brunetes. Vienam - ar lielām krūtīm, citam - mazām. Taču galvenais ir tas, lai kopā ar šo izskata knifiņu nāktu arī lieliska personība. Jo tikai ar lielām krūtīm, bet ar tukšu skatījumu uz dzīvi un pelēku personību, nekur tālu netiksi. Un to var teikt ne tikai krūšu izmēra sakarā.
27.07.2015 00:54 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Uzskatīt ka krūšu izmērs ir noteicošais pie attiecību kvalitātes vai esamības ir aplami. Ja viss drīzāk nevar atrast normālu partneri ilgtermiņam tad tas ir dēļ rakstura, kopējā sliktā skata vai prasībām nevis dēļ krūšu izmēra.

Tā pat kā ir vīrieši kam patīk lielas krūtis ir arī tomēr vīrieši kuriem patīk pavisam mazas vai pat neesošas krūtis, galvenais tomēr lai tas vīrietis vairāk skatītos uz to kas galvā nevis dekoltē.

Vienīgais kā krūšu izmērs var ietekmēt iespēju iegūt atiecības ir ja pašai sievietei par mazo vai neesošo krūšu izmēru ir kompleksi, kas ir skaidri redzami un ļoti nomācoši. Tad lūk vīrieši nemaz viņu viss drīzāk nepamanīs sieviešu pūlī, jo apkārt ir tik daudz skaistas un pašpārliecinātas sievietes tak, kuras izstaro tādu šarmu ka garām paiet nevar.
27.07.2015 01:17 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Jūs gribat teikt, ka sievietei ar lielām krūtīm, bet taukainiem matiem, pumpainu seju un briesmīgu raksturu ir labākas iespējas nekā sieviete ar mazām krūtīm, kas sevi kopj, izskatīga seja, stingrs ķermenis.

PS: gravitācija nav īpaši jauka pret meitenēm ar lielām krūtīm. Iedomājaties šīs sievietes ar ļoti lielajām krūtīm pēc desmit gadiem vai pēc bērna dzimšanas. Jau pēc pirmā bērna, kad krūtis bērna barošanas laikā būs kļuvušas lielākas, pēc bērna barošanas tās paliks šļauganas.

Vīrieši pēc dabas meklē sievietes, kas varētu iznēsāt un dzemdēt pēcnācējus, izskatās veselas. Tam ir svarīga vidukļa/ gurnu attiecība.

Kā arī - lielas krūtis vēl nenozīmē, ka sieviete varēs pabarot bērnu. Zinu gan gadījumus, kad sieviete ar mazām krūtīm baro bērnu līdz un nedaudz pāri gada vecumam, kā arī sievietes ar lielām krūtīm, kas bērnu baro labi ja pāris mēnešus, vai vispār nebaro ar krūti.
27.07.2015 02:03 |

Reitings 3647
Un pielīdzināt dzimumlocekli krūtīm - jūs zinat kādas ir šo ķermeņa daļu funkcijas?
Ja seksa laikā sieviete neko nejūt, prasmes neko nedos, ja nu vienīgi sievietei pietiek tikai ar orālo un papildierīcēm, bet tas jau būtu tāpat kā dzīvot ar sievieti.
Toties krūtis nekā neietekmē seksu. Labs vai slikts sekss var būt gan ar sievieti, kam ir lielas vai mazas krūtis.
Vai arī jūs gribat teikt, ka, ja sieviete ar lielām krūtīm to vien dara, kā nekustīgi guļ seksa laikā viņa tik un tā ir labāka gultā - galvenai, lai lielas krūtis? :-D
27.07.2015 02:09 |

Reitings 68
Reģ: 23.07.2015
raven

ļoti labi uzrakstīji ;)
tieši tā...
27.07.2015 03:09 |

Reitings 47
Reģ: 05.07.2015
Jau sen pierādīts, ka lielas krūtis vīriešus uzbudina vairāk un loceklis līdz ar to piebriest lielāks un garāks, savukārt ja sekss ir ar mazām krūtīm tad loceklis bieži vien ir pat mīksts un ātri beidz.

Skumji, ka sievietes to nezina.
27.07.2015 06:00 |

Reitings 4343
sekss ir ar mazām krūtīm tad loceklis bieži vien ir pat mīksts un ātri beidz
Parasti sekss ir nevis ar krūtīm, bet ar citu personu. :-D Ja nu vienīgi Tu nerunā par šādām lietiņām (18+): http://i.ebayimg.com/00/s/NTI5WDc1MA==/z/ddsAAOSwzOxUWmah/$_35.JPG Bet vispār nonāci pretrunās - ātra beigšana nekādi neliecina par uzbudinājuma trūkumu.

gribat teikt, ka sievietei ar lielām krūtīm, bet taukainiem matiem, pumpainu seju un briesmīgu raksturu ir labākas iespējas nekā sieviete ar mazām krūtīm, kas sevi kopj
Tu raksti tā, it kā mazas krūtis būtu kāds defekts, un mazkrūtainās varētu izkonkurēt tikai tās, kam ir Tevis uzskaitītie trūkumi. Tā nav. Arī, ja salīdzinātu divas koptas, veselīgas sievietes ar jaukiem raksturiem, no kurām vienai lielas, otrai mazas krūtis, būs vīrieši, kas dos priekšroku izrādīt interesi par mazpupaino.

starp tiem vīriešiem, kuru uzmanību esmu saņēmusi es, nav bijis neviens, kurš šķirotu sievietes pēc izskata
Neienāca prātā, ka varbūt vienkārši tās sievietes, kam viņi poievērš uzmanību, IR viņu gaumē?
27.07.2015 09:17 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Kam vispār interesē, kas patīk vīriešiem? :D
Man galvenais, lai es patīku pati sev, un vīrieši tieši to arī redz. Ka Tu es ar tādām savām krūtīm, vienalga kādām, cik lielām, mazām, vienādām vai dažādām, un pati sev patīc.

Kaut kāda absolūti bezjēdzīga diskusija. Tikpat daudz ir sieviešu, kas ir skaistas ar mazām, tik pat cik ar lielām krūtīm. Un neglītas ar mazām, un tik pat ar lielām krūtīm. Vienam māte, otram meita, trešam kleita.

Piedzimstot un pieaugot, sievietei neviens nejautā, kādas krūtis viņa grib, un kāpēc kādai būtu jāliek justies slikti par to, kāda viņa ir, ja to tāpat nevar mainīt bez ārējas iejaukšanās. Un ar ārēju iejaukšanos laikam var mainīt visu.
27.07.2015 09:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man jau liekas ka šīs abas sievietes ir ļoti skaistas :) Tas kurai vīrietis vai mēs pašas dotu priekšroku ir jau gaumes jautājums.

Drīzāk meitenēm ar mazākām krūtīm ir savā veidā vieglāka dzīve. Nav jābaidas ka dēļ krūtīm parādīsies ar vecumu muguras sāpes, krūtis iespējams nenokarāsies tik ļoti vai pat tik pat kā vispār, nav strijas, nav jauztraucas ka tiklīdz kā uzvelk mazāko dekoltē tā sajūta kā maukai un uzmācas arī tā itkā gribātu tik papist un pazust, ar mazām krūtīm ir vieglāk panākt elegantu un maigu skatu kamēr ar lielām krūtīm izskatās mazliet vulgāri savā ziņā, bet tas jau arī viss atkarīgs no tā kā cilvēks sevi pasniedz. Es tik zinu ka man patīk vienmēr vilkt nosedzošus kreklus savādāk nepatīk ka pus pasaule redz manas krūtis :D Tā pat caur biezāko jemperi var pateikt ka man tādas ir :D
27.07.2015 09:50 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kam vispār interesē, kas patīk vīriešiem?
+100000
Es tiešām dažreiz brīnos. Jums visa dzīve tikai par un ap vīrieti un izpatikšanu viņam?
Ceru, ka džeku arī jūs tik pat skrupulozi izvēlieties.
27.07.2015 10:27 |

Reitings 158
Reģ: 28.04.2015
Ir sievietes, kuras ar savu mazo A izmēru ir tik valdzinošas, harizmātiskas un efektīvas, ka no viņām tā vien staro pārliecība par sevi un citi vairs nepievērš ne mazāko uzmanību tam vai viņa lepojas ar A vai D izmēru. Manuprāt, ir labi, ja cilvēkam ir savs skaistuma ideāls. Vienam patīk sievietes blondīnes, citam brunetes. Vienam - ar lielām krūtīm, citam - mazām. Taču galvenais ir tas, lai kopā ar šo izskata knifiņu nāktu arī lieliska personība. Jo tikai ar lielām krūtīm, bet ar tukšu skatījumu uz dzīvi un pelēku personību, nekur tālu netiksi. Un to var teikt ne tikai krūšu izmēra sakarā.

+++

Kam vispār interesē, kas patīk vīriešiem?
+100000
Es tiešām dažreiz brīnos. Jums visa dzīve tikai par un ap vīrieti un izpatikšanu viņam?
Ceru, ka džeku arī jūs tik pat skrupulozi izvēlieties.

Pilnībā piekrītu. Kā panesas diskusijas par krūtīm, tā lielākais arguments ir "tas vīrietim patīk un tas, lūk, jau nepatīk un tādēļ tas ir galīgi garām". Ļausim vīriešiem pašiem izlemt, kas viņiem patīk vai nē, un lieki uz to neiespringsim ;) Gaumes ir dažādas un tieši tādēļ jau mēs arī visi neesam radīti vienādi.
27.07.2015 11:56 |

Reitings 4343
Kā panesas diskusijas par krūtīm, tā lielākais arguments ir "tas vīrietim patīk un tas, lūk, jau nepatīk un tādēļ tas ir galīgi garām"
Vispār jau šī diskusija ir tieši par to, vai ir korelācija starp krūšu izmēru un attieksmi no vīriešiem (nav tā, ka sākumā tēma būtu bijusi par ko citu, un tikai vēlāk sākts runāt par to).
Bet 100% piekrītu tam, ka gaumes atšķiras.
"Vienam māte, otram - meita".
27.07.2015 12:16 |

Reitings 3647
Jau sen pierādīts, ka lielas krūtis vīriešus uzbudina vairāk un loceklis līdz ar to piebriest lielāks un garāks, savukārt ja sekss ir ar mazām krūtīm tad loceklis bieži vien ir pat mīksts un ātri beidz.

Nav nozīmes, cik lielas sievietei krūtis, no tā vīrieša dzimumorgāniem izmērs nemainās.. bet tas laikam ir jaunākais attaisnojums vīriešiem ar maziem locekļiem - nu viņš ir tāds maziņš, jo tev krūtis nav lielas :-D
27.07.2015 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)