Dēlis

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Mēdz teikt Ja puisis mīlēs, krūšu izmēram nebūs nekādas nozīmes! hm... bet reāli, tiešām tā ir? Kā jums šķiet, ja meitene ir simpātiska ar interesantu personību, bet pilnīgs dēlis - viņai ir viegli izveidot attiecības? Tādas pašas iespējas kā meitenēm ar vidējām vai lielām krūtīm? Vai tas mūsdienās tas tomēr varētu būt pie vainas kāpēc ar viņu nevēlas veidot nopietnas attiecības un viņu kamēr jauna tikai vēlas izmantot pa retam tikai nenopietni vīrieši, kuri nedzīvo ar vienu vienīgo un meklē dažādību?
25.07.2015 22:40 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
P.S. - veikli izvairījies adresēt manu jautājumu, kā Tu "savā acī baļķus neredzi", bet nu whatever

Es neizvairījos, es atbildēju, ja Tu to nesaprati, acīmredzot, intelektuālais limits neļauj (te gan es par Tevi ierēcu). :D
26.07.2015 16:08 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
schoco - Tad varbūt Tu ierosini neticēt zinātnei tikai tāpēc, ka tā vēl nav (un visticamāk nekad nebūs) spējusi ar 100% precizitāti izskaidrot visu, un pētījumu rezultāti perfekti nesakrīt cits ar citu?
26.07.2015 16:26 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
schoco un zaptesburka - es lasu un lasu jūsu dzeju, bet joprojām nesaprotu, kur ir problēma un kpc ir tik daudz jācenšas ko pierādīt:-D Jo es pat nevaru izprast ko tieši jūs gribat pierādīt? Ja reāli rezumē ir viens - gaumes ir dažādas, bet lielāka piekrišana bija, ir un būs lielākām krūtīm nevis mazām. Un nevar salīdzināt zobus ar krūtīm, jo zobus var kopt un uzturēt pienācīgā kārtībā, arī zobārsts nav tik dārgs un sarežģīts kā implantu ielikšana. Jo starpcitu zaptesburka, ja būtu nedaudz painteresējusies, tad ir daudz un dažādas komplikācijas iespējamas pēc plastiskās, kā arī cilvēki pat ir nomiruši un naudas summas, ja nu kas, tad arī ir neiedomājami lielākas par teiksim, reizi pusgadā aiziet pārbaudīt zobus, vai kaut ko pielabot ja nepieciešams. Kā var šīs lietas vispār pielīdzināt viena otrai, ja krūšu lielums nepasaka par to kāds esi cilvēks, jo nejau piedzimstot tu izvēlies kāds būs izmērs vai forma. Savukārt zobus, ja protams gēni nav pavisam labi patrāpījušies un darot ko gribi tie tā pat sapūst, tad ir zināmā mērā iespējams par adekvātām cenām un nebojājot savu veselību kopt.
P.S. Zaptesburka - tu saki, ka tas ir štrunts, un vēsā mierā var pielikt, pacelt vai vēl nez ko ar savu ķermeni, bet ja nopietni, tad kpc tik daudzi cenšas izvairīties no kā tāda? Pat ja naudu tomēr var sakrāt?
26.07.2015 16:29 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Jūs tiešām sāksiet strīdēties par to, kāda ir intelektuālā kapacitāte cilvēkiem? Realitātē daudzi šo kapacitāti nekad neizmanto, - viss atkarīgs no darba un motivācijas, ne par velti ir teiciens 5% talants un 95% darbs, lieliski dzīvē šo var novērot - jo talantīgs sliņķis, bez motivācijas nekādas geniālās virsotnes nesasniegs.
Kas attiecas uz zinātni, - ir jāņem vērā daudzi pētījumi un jāseko līdzi informācijas plūsmai, tad arī var visus savus viedokļus ar to pamatot, - ja argumentos izmanto 70./80. gadu pētījumus, tad loģiski, ka kādam tas nepatiks un tā tālāk (nesaku, ka šajā diskusijā ir tā, netaisos tērēt savu laiku, lai čekotu).
Jebkurā gadījumā - jūsu strīds ir maksimāli bezjēdzīgs.
26.07.2015 16:33 |

Reitings 4343
es atbildēju, ja Tu to nesaprati, acīmredzot, intelektuālais limits neļauj
Nu tad vai nu atbilde nebija par tēmu, vai arī Tu neproti saprotami noformulēt savu domu, bet katrā ziņā uzjautrinoši, cik ļoti centies pateikt ko apvainojošu tad, kad pati tādu rīcību (nevietā) pierakstīji man. Tiesa, ne tik uzjautrinoši, lai turpinātu šo bezjēdzīgo diskusiju - spēlējies vien pati savā smilšu kastē, ja argumentu vietā bārsti provokācijas.
26.07.2015 16:34 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco - Tad varbūt Tu ierosini neticēt zinātnei tikai tāpēc, ka tā vēl nav (un visticamāk nekad nebūs) spējusi ar 100% precizitāti izskaidrot visu, un pētījumu rezultāti perfekti nesakrīt cits ar citu?

Es iesaku domāt, arī pirms tam, kad ar putām uz lūpām kaut ko bļauj.
26.07.2015 16:37 |

10 gadi
Reitings 1496
Nu tad vai nu atbilde nebija par tēmu, vai arī Tu neproti saprotami noformulēt savu domu, bet katrā ziņā uzjautrinoši, cik ļoti centies pateikt ko apvainojošu tad, kad pati tādu rīcību (nevietā) pierakstīji man. Tiesa, ne tik uzjautrinoši, lai turpinātu šo bezjēdzīgo diskusiju - spēlējies vien pati savā smilšu kastē, ja argumentu vietā bārsti provokācijas.

Protams, protams, Tu esi viszine, kas lasījusi pētījumu!!! :D Nesmīdini vismaz.
26.07.2015 16:40 |

10 gadi
Reitings 1496
Un nevar salīdzināt zobus ar krūtīm, jo zobus var kopt un uzturēt pienācīgā kārtībā, arī zobārsts nav tik dārgs un sarežģīts kā implantu ielikšana. Jo starpcitu zaptesburka, ja būtu nedaudz painteresējusies, tad ir daudz un dažādas komplikācijas iespējamas pēc plastiskās, kā arī cilvēki pat ir nomiruši un naudas summas, ja nu kas, tad arī ir neiedomājami lielākas par teiksim, reizi pusgadā aiziet pārbaudīt zobus, vai kaut ko pielabot ja nepieciešams. Kā var šīs lietas vispār pielīdzināt viena otrai, ja krūšu lielums nepasaka par to kāds esi cilvēks, jo nejau piedzimstot tu izvēlies kāds būs izmērs vai forma.

Viņa Tev tūlīt arī kā argumentu ieliks kaut kādu verķi. :D Patiesībā, Tu tikko pārrakstīji visu, kas zaptesburkai jau ir teikts.
26.07.2015 16:41 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Sieviete bez krūtīm ir kā vīrietis bez daikta. Atvainojos, ka tik tieši šodien. :D
26.07.2015 16:43 |

Reitings 4343
Llapsiņa - īsumā - ar visu labo kopšanu var palikt bez zobiem (un ir gadījumi, kad zobi vispār neizaug), un salikt zobu implantus, ja vēl tie vairāki nepieciešami, nemaz nesanāk lētāk kā salikt silikonu. Pati arī savā tekstā piebilsti, ka "ja vien nav galīgi nepaveicies ar gēniem" - nu un ko tad, ja ir nepaveicies?
Kāpēc daudzi cilvēki izvēlas nelikt silikonus - figviņzin par citiem cilvēkiem, par sevi varu teikt, ka - ja arī man būtu lieka nauda, tad neliktu tāpēc vien, ka es vienkārši negribu lielas krūtis. Un, godīgi sakot, man dziļi vienalga par citu cilvēku iemesliem, kādēļ viņi izvēlas modificēt savu ķermeni tādā veidā vai nē.
Un, ja Tu pati būtu painteresējusies, tad zinātu, ka komplikācijas iespējamas pēc jebkuras operācijas, tas nenozīmē, ka tādas bieži gadītos.

Un, lai nerastos pārpratumi - es nevienu nemudinu iet taisīt plastiskās operācijas, tieši otrādi, uzsveru to, ka, ja vien pats ar savu ārieni ir apmierināts, tad nevajag darīt lietas, kas pašam liktu justies ievērojami sliktāk, tikai tāpēc, lai sasniegtu kaut kādu teorētisku ideālu (kam tāpat ne visi piekrīt).
Silikonu vai vakuumsūkņus pieminu tikai tādā sakarā, ka dažas te iztēlo, it kā ar plakanām krūtīm vispār neko nebūtu iespējams darīt. Nez, kā tad M->F transpersonas pie pupiem tiek.
26.07.2015 16:47 |

Reitings 168
Reģ: 20.07.2015
Sieviete bez krūtīm ir kā vīrietis bez daikta. Atvainojos, ka tik tieši šodien.

+100000

Tikai dēļi šeit bļauj ka vīrietis sievietes izvēlās pēc citām īpašībām :-D
26.07.2015 16:57 |

Reitings 4343
Un, kas attiecas uz vienu vai citu fizisko parametru salīdzināšanu - protams, ka sabiedrības vairākums zobu neesamību uzskatītu par daudz lielāku trūkumu, nekā figūras parametrus, kas joprojām ir normas robežās. Par to nav runas. Runa ir par to, ka gandrīz katram ir zināmas prasības sakarā ar partneru izskatu, un nevienam nav tādas autoritātes citiem diktēt, kādas drīkstētu vai nedrīkstētu būt citu cilvēku preferences.
26.07.2015 17:00 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jau lidzigas temas esmu rakstijusi, ka piemeram aktrise Keita Hadsone ir gana seksiga ari ar mazajam krutim. Katra zina man vinjas izskats plus, cik noprotams, fantastiska personiba, liekas miljons reizu labaka kaa lielo krusu ipasnieces kuram pupi ir pirmais ko mani.

Man personigi loti zel to jauno meitenu kuras par savu krusu izmeru ta pardzivo, ari es lidz gadiem 18, 19 loti pardzivoju, bet sen esmu sevi pienemusi, sevi milu un nekad par viriesu uzmanibu neesmu sudzejusies, ari esot pludmale, nepolstereta peldkostima augsinaa, vienmer bus kads kurs velesies iepazities utt.
26.07.2015 17:20 |

Reitings 7682
Toties man ir apals, smuks, glits dupsis par kadu sapno gandriz katra sieviete. Citas pavada stundas dzimaa lai tadu uzkacaatu, man tads no dabas.
Spriezu pec aktrises Keitas Apltones, vinai ir milzigas dabigas krutis, bet ne gurni, ne viduklis, ne pakala, nu nee, nepatik tada veida figuura. Un tiesi tapat ka es te spriedeleju, ari viriesu gaumes ir tik dazadas.
26.07.2015 17:22 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
26.07.2015 17:26 |

Reitings 7682
Ziniet, kas man liekas absurdi? Tas, ka pati autore min, ka lieto push up bra, - kas nozīmē, ka ikdienā nemaz nevar pateikt, cik mazas ir krūtis.
Ari es so ieveroju un teiksu taa, lidinu push ap velu ara jo ta tu maani pirmkart sevi. Tu visbiezak sevi redzi apgerbu, atspugos utt. Krutis IR! Tiklidz izgerbies, kontrasts starp to kaa izskaties ir paliels. Tadel nespej sevi pienemt jo ir si vizuala sevis manisana. Pati jau gadiem nevalkaju push up velu, prieks kam?! Labi, tas retorisks jautajums, neatbildet.
Un jaa, to var uzskatit par sava veida viriesa manisanu. Kaut tikko atcerejos, ka mans bijusais teica, ka tapat varot redzet vai sievietei krutis tiesam lielakas vai valka polsteretu velu. Var jau but, ka tikai vinjs bija tads eksprerts :)
26.07.2015 17:28 |

Reitings 7682
Normāliem cilvēkiem izskats nav vienīgā lieta, ko meklē partnerī. Vērā ņem arī citus faktorus - intelektu, raksturu, spējas un talantus, dzīves mērķus, ideālus utt.
Izskats svarigs ir tikai sakuma, ar to pievers uzmanibu. Un labs izskats nekad negarantes laimigas attiecibas tikai tadel, ka esi skaists. ja busi garlaiciga, slinka, un citas nepatikamas ipasibas, tevi neglabs lielas krutis, apala pakala, garie mati vai skaistaa seja. Tam vispar nebus nozimes.
26.07.2015 17:31 |

Reitings 68
Reģ: 23.07.2015
labāk maas un formīgas krūtis, kaut vai dēlis... krūtis ir domātas tam, lai viņas laizītu, un taustītu.. tur nav nepieciešamas nekas liels..
vienīgais trūkums ka starp viņām nevar iebāzt peni un drāzt starp krūtīm, tādējādi beidzot uz sejas tieši..
bet tas nav tik būtiski..
26.07.2015 17:48 |

Reitings 15
26.07.2015 18:57 |

Reitings 15
26.07.2015 18:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)