Llapsiņa - īsumā - ar visu labo kopšanu var palikt bez zobiem (un ir gadījumi, kad zobi vispār neizaug), un salikt zobu implantus, ja vēl tie vairāki nepieciešami, nemaz nesanāk lētāk kā salikt silikonu. Pati arī savā tekstā piebilsti, ka "ja vien nav galīgi nepaveicies ar gēniem" - nu un ko tad, ja ir nepaveicies?
Kāpēc daudzi cilvēki izvēlas nelikt silikonus - figviņzin par citiem cilvēkiem, par sevi varu teikt, ka - ja arī man būtu lieka nauda, tad neliktu tāpēc vien, ka es vienkārši negribu lielas krūtis. Un, godīgi sakot, man dziļi vienalga par citu cilvēku iemesliem, kādēļ viņi izvēlas modificēt savu ķermeni tādā veidā vai nē.
Un, ja Tu pati būtu painteresējusies, tad zinātu, ka komplikācijas iespējamas pēc jebkuras operācijas, tas nenozīmē, ka tādas bieži gadītos.
Un, lai nerastos pārpratumi - es nevienu nemudinu iet taisīt plastiskās operācijas, tieši otrādi, uzsveru to, ka, ja vien pats ar savu ārieni ir apmierināts, tad nevajag darīt lietas, kas pašam liktu justies ievērojami sliktāk, tikai tāpēc, lai sasniegtu kaut kādu teorētisku ideālu (kam tāpat ne visi piekrīt).
Silikonu vai vakuumsūkņus pieminu tikai tādā sakarā, ka dažas te iztēlo, it kā ar plakanām krūtīm vispār neko nebūtu iespējams darīt. Nez, kā tad M->F transpersonas pie pupiem tiek.