schoco - Tavs pieņēmums ir nepareizs, es Tavu komentāru neuztvēru nopietni. Līdz tam brīdim, kad izlasīju nākošo - jo tas, ko tagad raksti, gan liek domāt, ka kaut kādā mērā to uzskatīji par patiesību, ja jau apgalvo, ka to nevarot salīdzināt.
Bet tikai tāpēc, ka vienam cilvēkam mugura ar lieko apmatojumu šķiet lielāks turn-off kā plakanas krūtis, nedod nekādas tiesības citus saukt par tukšpauriem, ja viņiem svarīgs šķiet krūšu izmērs.
Kurš gan ir tiesīgs norādīt citiem, kādas fiziskās īpašības partneros meklēt ir OK, un kādām lai nedrīkstēru pievērst nekādu vērtību?
Tas, ka sabiedrības vairākumam svarīgāka šķiet viena vai otra lieta, nav nekāds pamatojums, kādēļ lai noniecinātu cilvēkus, kam ir citāda vērtību skala.
Ziniet, kas man liekas absurdi? Tas, ka pati autore min, ka lieto push up bra, - kas nozīmē, ka ikdienā nemaz nevar pateikt, cik mazas ir krūtis. Lielāka problēma varētu būt tajā, ka uzbur fake ilūziju, - protams, nezinu, cik ļoti šādi savas krūtis padari lielākās, bet zinot piedāvājumu veikalos, - loģiski, ka puisis var sajusties vīlies, ja izrādās, ka valkā 10kg krūšturi.. Ar koptu ķermeni arī mazas krūtis izskatās jauki, nevajag meklēt problēmu tur, kur tās nav. Katram tiešām ir sava gaume, mums visiem tāda ir - vienam liels deguns, citam mazas krūtis vai lielas ausis - nu un, viss ir atkarīgs no attieksmes.
Apmatojuma esamība ir izvēles raksturs, kas raksturo cilvēku pašu, kā personību. Krūtis, kājas un deguns ir bez izvēles iespējas. Krūšu lielums, kāju garums absolūti neko nepasaka par cilvēku
Ja indivīds izvēlas otru partneri pēc pazīmēm, kas par potenciālo mīlnieku neko neizsaka, jā, viņš var tikt uzskatīts par tukšpauri.
Un atkārtoju vēlreiz, seksualitāti neveido tikai ķermenis, ja tā būtu, tāds jēdziens kā zudusi attiecību dzirkstele vai problēmas atrast partneri nebūtu.
Bumbieri, manuprāt, ir bezjēdzīgi diskutēt ar cilvēku, kas internetā izdzīvo savu iedomu vēlamo dzīvi, tādēļ ar Tevi diskusijās neiesaistīšos. Atvaino, bet vari troļļot citur.
Man šķiet absurdi, ka daļa sievietes ikdienā sacenšas par vīriešu uzmanību, nevis cenšas sevi realizēt kā personības. No tā arī rodas klukstes, kas pa visu varu cenšas ieskaidrot, ka šitas un tas patīk vīriešiem.
Apmatojuma esamība ir izvēles raksturs, kas raksturo cilvēku pašu, kā personību. Krūtis, kājas un deguns ir bez izvēles iespējas

Tad man ir jautājums - vai tad, piemēra pēc, dumjās būtu vainīgas pie tā, kādas ir, vairāk, nekā plakankrūtainās vainīgas pie savien fiziskajiem parametriem?

Nez kāpēc pie vecām sievietēm nestāv vīriešu rindas, kas vēlas viņas sabiedrību
schoco, pēc dabas dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgi limiti (un tie neaprobežojas tikai ar to, cik lielas var sievietei izaugt krūtis). Tas attiecas arī uz intelekta līmeni. Ir cilvēki, kas, neatkarīgi no ieguldītā darba, nebūs īpaši spoži. Un ne jau viņi to izvēlējās.
Tad kāpēc dažiem šķiet pieņemami intelekta līmeni vai kādas konkrētas rakstura iezīmes rēķināt kā iemeslu noraidīt potenciālo partneri, taču arīeni - nē?
Tas ir Tavs pieņēmums, kuram es nepiekrītuVari daudz kam piekrist vai nepiekrist (un tā parādīt savu informētības trūkumu), bet pētījumi ar dvīņiem ir parādījuši, ka - lai gan bērnībā lielākā nozīme ir audzināšanai, tomēr, jo vecāks paliek cilvēks, jo izteiktāka ir iedzimtības nozīme IQ līmenī.
Vari daudz kam piekrist vai nepiekrist (un tā parādīt savu informētības trūkumu), bet pētījumi ar dvīņiem ir parādījuši, ka - lai gan bērnībā lielākā nozīme ir audzināšanai, tomēr, jo vecāks paliek cilvēks, jo izteiktāka ir iedzimtības nozīme IQ līmenī.
Vārdu sakot, iedzimtība nenosaka, cik augsts vai zems cilvēkam būs intelekta līmenis, tomēr tā nosaka limitu. Cik agri vai vēlu (un vai vispār) indivīds to sasnieds, tas atkarīgs no ārējiem apstākļiem. Tomēr neviens nevar uzlēkt augstāk par savu pakaļu.
Lai vai ko Tev mamma bērnībā stāstījusi, tomēr - ne katrs var kļūt par raķešu zinātnieku, pat, ja ļoti to vēlas.
iespējams, uzradīsies spriestspēja. Citādi, aiz izmisuma, mēģini jau aizvainot - zems līmenisProjecting much?
schoco paklau, ne visi viedokļi ir vienlīdzīgi. Je es saku, ka Zeme ir (ne perfekti, bet gandrīz) apaļa, bet kāds apgalvo, ka tas esot tikai mans viedoklis, un viņš turpinās ticēt, ka tā ir plakana, tad - manuprāt, ir adekvāti norādīt uz cilvēka neinformētību.
Tieši tāpat kā, ja kāds (šajā gadījumā - Tu) apgalvo, ka cilvēkiem nebūtu individuālu limitu kognitīvajās spējās.