Dēlis

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Mēdz teikt Ja puisis mīlēs, krūšu izmēram nebūs nekādas nozīmes! hm... bet reāli, tiešām tā ir? Kā jums šķiet, ja meitene ir simpātiska ar interesantu personību, bet pilnīgs dēlis - viņai ir viegli izveidot attiecības? Tādas pašas iespējas kā meitenēm ar vidējām vai lielām krūtīm? Vai tas mūsdienās tas tomēr varētu būt pie vainas kāpēc ar viņu nevēlas veidot nopietnas attiecības un viņu kamēr jauna tikai vēlas izmantot pa retam tikai nenopietni vīrieši, kuri nedzīvo ar vienu vienīgo un meklē dažādību?
25.07.2015 22:40 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Ziniet, kas man liekas absurdi? Tas, ka pati autore min, ka lieto push up bra, - kas nozīmē, ka ikdienā nemaz nevar pateikt, cik mazas ir krūtis. Lielāka problēma varētu būt tajā, ka uzbur fake ilūziju, - protams, nezinu, cik ļoti šādi savas krūtis padari lielākās, bet zinot piedāvājumu veikalos, - loģiski, ka puisis var sajusties vīlies, ja izrādās, ka valkā 10kg krūšturi.. Ar koptu ķermeni arī mazas krūtis izskatās jauki, nevajag meklēt problēmu tur, kur tās nav. Katram tiešām ir sava gaume, mums visiem tāda ir - vienam liels deguns, citam mazas krūtis vai lielas ausis - nu un, viss ir atkarīgs no attieksmes.
26.07.2015 14:21 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
schoco - Tavs pieņēmums ir nepareizs, es Tavu komentāru neuztvēru nopietni. Līdz tam brīdim, kad izlasīju nākošo - jo tas, ko tagad raksti, gan liek domāt, ka kaut kādā mērā to uzskatīji par patiesību, ja jau apgalvo, ka to nevarot salīdzināt.
Bet tikai tāpēc, ka vienam cilvēkam mugura ar lieko apmatojumu šķiet lielāks turn-off kā plakanas krūtis, nedod nekādas tiesības citus saukt par tukšpauriem, ja viņiem svarīgs šķiet krūšu izmērs.
Kurš gan ir tiesīgs norādīt citiem, kādas fiziskās īpašības partneros meklēt ir OK, un kādām lai nedrīkstēru pievērst nekādu vērtību?
Tas, ka sabiedrības vairākumam svarīgāka šķiet viena vai otra lieta, nav nekāds pamatojums, kādēļ lai noniecinātu cilvēkus, kam ir citāda vērtību skala.

Tu tā arī nesaproti. Apmatojuma esamība ir izvēles raksturs, kas raksturo cilvēku pašu, kā personību. Krūtis, kājas un deguns ir bez izvēles iespējas. Krūšu lielums, kāju garums absolūti neko nepasaka par cilvēku. Ja indivīds izvēlas otru partneri pēc pazīmēm, kas par potenciālo mīlnieku neko neizsaka, jā, viņš var tikt uzskatīts par tukšpauri. Un atkārtoju vēlreiz, seksualitāti neveido tikai ķermenis, ja tā būtu, tāds jēdziens kā zudusi attiecību dzirkstele vai problēmas atrast partneri nebūtu.
26.07.2015 14:23 |

10 gadi
Reitings 1496
Ziniet, kas man liekas absurdi? Tas, ka pati autore min, ka lieto push up bra, - kas nozīmē, ka ikdienā nemaz nevar pateikt, cik mazas ir krūtis. Lielāka problēma varētu būt tajā, ka uzbur fake ilūziju, - protams, nezinu, cik ļoti šādi savas krūtis padari lielākās, bet zinot piedāvājumu veikalos, - loģiski, ka puisis var sajusties vīlies, ja izrādās, ka valkā 10kg krūšturi.. Ar koptu ķermeni arī mazas krūtis izskatās jauki, nevajag meklēt problēmu tur, kur tās nav. Katram tiešām ir sava gaume, mums visiem tāda ir - vienam liels deguns, citam mazas krūtis vai lielas ausis - nu un, viss ir atkarīgs no attieksmes.

Man šķiet absurdi, ka daļa sievietes ikdienā sacenšas par vīriešu uzmanību, nevis cenšas sevi realizēt kā personības. No tā arī rodas klukstes, kas pa visu varu cenšas ieskaidrot, ka šitas un tas patīk vīriešiem.
26.07.2015 14:25 |

Reitings 168
Reģ: 20.07.2015
Apmatojuma esamība ir izvēles raksturs, kas raksturo cilvēku pašu, kā personību. Krūtis, kājas un deguns ir bez izvēles iespējas. Krūšu lielums, kāju garums absolūti neko nepasaka par cilvēku

Kadus vēl suņa murgus sarakstīsi :-D

Ja indivīds izvēlas otru partneri pēc pazīmēm, kas par potenciālo mīlnieku neko neizsaka, jā, viņš var tikt uzskatīts par tukšpauri.

Drīzāk vins ir impotents vai aseksuals :-D

Un atkārtoju vēlreiz, seksualitāti neveido tikai ķermenis, ja tā būtu, tāds jēdziens kā zudusi attiecību dzirkstele vai problēmas atrast partneri nebūtu.

Neklausies aiz durvīm pieauguso sarunas bērns :-D

Par attiecību dzirksteli 99% tiek domāts seksa trūkums vai tā asuma trūkums :-P

Ir trīs lietas kas veido cilvēku attiecības
1. Vecāku mīlestība (mīles lai kāds būtu)
2. Seksuālā pievilcība (pēcāk vienkārši varbūt pieradums)
3. Nauda

Ja tev tā nav tad esi forever alone :-D

Ne pa velti tik daudz invalīdu, neglītu, slimi cilvēku ir vieni, ne pa velti bagats vecs vecis var dabūt jaunu meiteni, bet pensionārs no Ludzas nevar, ne pa velti kamēr tu esi skaists un seksuāls tev daudzi pievērš uzmanību :-D

Jo visur apakšā ir seksualā pievilcība
26.07.2015 14:32 |

10 gadi
Reitings 1496
Bumbieri, manuprāt, ir bezjēdzīgi diskutēt ar cilvēku, kas internetā izdzīvo savu iedomu vēlamo dzīvi, tādēļ ar Tevi diskusijās neiesaistīšos. Atvaino, bet vari troļļot citur. :)
26.07.2015 14:36 |

Reitings 168
Bumbieri, manuprāt, ir bezjēdzīgi diskutēt ar cilvēku, kas internetā izdzīvo savu iedomu vēlamo dzīvi, tādēļ ar Tevi diskusijās neiesaistīšos. Atvaino, bet vari troļļot citur.

Nediskutē :-D Ja nav pretargumentu :-D

Es te pasakas nestāstu par otru pusīti multimiljonaru un Rīgas savrupmaju, kā daža laba šejienes kosmiete :-D Tāpēc domaju ka šeit nekādu iedomu ne reālo dzīvi nedzīvoju :-P

Ta nav troļļošana tas ie mans viedoklis :-D

Uzskatu ka visai pareizs :-D Var jau tev vai citam nepatikt, bet neglīti, slimi cilvēki nevienam nepatīk

Un ne jau dēļ personībām vīrieši jums velta uzmanību, bet gan seksualas pievilcības un to ar būtu jāsaprot :-D Nez kāpēc pie vecām sievietēm nestāv vīriešu rindas, kas vēlas viņas sabiedrību :-D
26.07.2015 14:44 |

Reitings 168
Man šķiet absurdi, ka daļa sievietes ikdienā sacenšas par vīriešu uzmanību, nevis cenšas sevi realizēt kā personības. No tā arī rodas klukstes, kas pa visu varu cenšas ieskaidrot, ka šitas un tas patīk vīriešiem.

Neesi lezbe vai feministe :-D

Ta nu šajā sabiedrībā iekārtots, ka vīrietis medī sievieti, bet lai pievērstu labakā eksemplāra uzmanību sievietei ir jābūt skaistai :-D

Visas tak grib turīgu veci ar māju pierīgā nu tad arī jāizskatās pienācīgi :-D
26.07.2015 14:50 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tas, ko katrs uzskata par skaistu / seksuāli saistošu, ir individuāli. Rule 36! (ja kāds nezina, kas tas ir, lai sagūglē). Būs vīrieši, kam patiks sievietes ar lielām krūtīm, būs, kam patiks ar mazām, būs arī tādi, kam ir vienalga, jo viņi uzmanību pievērš kam citam.

Var jau būt, ka ir atsevišķi indivīdi, kam partnera āriene nav svarīga ne mazākajā mērā. Tomēr lielākajai daļai cilvēku ir lielākas vai mazākas ekspektācijas sakarā ar partnera izskatu.

Normāliem cilvēkiem izskats nav vienīgā lieta, ko meklē partnerī. Vērā ņem arī citus faktorus - intelektu, raksturu, spējas un talantus, dzīves mērķus, ideālus utt.
Daļēji (un tikai daļēji) trūkumus vienā aspektā var "atsvērt" ar sevišķi augstu vērtējamām īpašībām citos aspektos.
Tomēr gandrīz katram ir kaut kādas pamatprasības jebkurā no šīm jomām (tāpat, kā negribētu dzīvot ar garīgi atpalikušu cilvēku vai nežēlīgu sadistu, tā arī nevēlētos būt kopā ar pavisam neglītu, lai vai cik izcils viņš būtu visās citās jomās). Citiem tās ir augstākas, citiem zemākas. Un nav nekas neparasts vai nosodāms, ja kādam kāda no pamatprasībām būtu ļoti specifiska.

Starp citu, man arī šķiet nedaudz nejēdzīgi, ka daudzas sievietes tieši izskatu cenšas nostādīt kā mazāk svarīgo no visiem aspektiem.
Ja sieviete vīrietim nešķiet seksuāli pievilcīga dēļ izskata, tad vīrietis tiek nosaukts par tukšpauri. Bet viss būtu kārtībā, ja viņa nepatiktu tādēļ, ka būtu dumja, ar specifiskām rakstura īpašībām utt, vai ne?
Tad man ir jautājums - vai tad, piemēra pēc, dumjās būtu vainīgas pie tā, kādas ir, vairāk, nekā plakankrūtainās vainīgas pie savien fiziskajiem parametriem?

Man ir nelielas krūtis.
Nejūtos tādēļ sliktāka par tām, kam lielas.
Bet arī neuzskatu to par nez kādu apvainojumu, ja ir vīrieši, kam seksuāli šķiet pievilcīgākas sievietes ar lielām krūtīm (kā arī neuzkatu tos vīriešus tāpēc vien par tukšpauriem).
Man pietiek ar to, ka ir vīrieši, kam manas krūtis patīk. Netiecos pēc tā, lai 100% visi būtu tādās domās.

P.S.
Apmatojuma esamība ir izvēles raksturs, kas raksturo cilvēku pašu, kā personību. Krūtis, kājas un deguns ir bez izvēles iespējas

26.07.2015 14:58 |

10 gadi
Reitings 1496
Un tad par ko Tu cepies, ja atkārto to pašu, ko personas, kurām iebildi? :)

P.S.
Tad man ir jautājums - vai tad, piemēra pēc, dumjās būtu vainīgas pie tā, kādas ir, vairāk, nekā plakankrūtainās vainīgas pie savien fiziskajiem parametriem?

26.07.2015 15:19 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Interesanti, kāpēc Maligins izvēlējās aktrisi Dzelmi?? Viņai taču mazas krūtis un vēl bērns bagāžā..
Nez kāpēc pie vecām sievietēm nestāv vīriešu rindas, kas vēlas viņas sabiedrību

Ir vīrieši, kuriem zem 30 un draudzējas ar sievietēm, kam 40 un tieši seksuālas iekāres un sabiedrības dēļ, jo sievietes ir precētas un ne bagātas. Vienā gadījumā, kur vīrietim bija 26 un sievietei 39, sieviete izšķiroties aizgāja pie bagātāka, nevis jaunā mazulīša, kurš tik ļoti vēlējās ar viņu būt kopā..
26.07.2015 15:23 |

Reitings 4343
schoco, pēc dabas dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgi limiti (un tie neaprobežojas tikai ar to, cik lielas var sievietei izaugt krūtis). Tas attiecas arī uz intelekta līmeni. Ir cilvēki, kas, neatkarīgi no ieguldītā darba, nebūs īpaši spoži. Un ne jau viņi to izvēlējās.
Tad kāpēc dažiem šķiet pieņemami intelekta līmeni vai kādas konkrētas rakstura iezīmes rēķināt kā iemeslu noraidīt potenciālo partneri, taču arīeni - nē?
26.07.2015 15:29 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco, pēc dabas dažādiem cilvēkiem ir atšķirīgi limiti (un tie neaprobežojas tikai ar to, cik lielas var sievietei izaugt krūtis). Tas attiecas arī uz intelekta līmeni. Ir cilvēki, kas, neatkarīgi no ieguldītā darba, nebūs īpaši spoži. Un ne jau viņi to izvēlējās.
Tad kāpēc dažiem šķiet pieņemami intelekta līmeni vai kādas konkrētas rakstura iezīmes rēķināt kā iemeslu noraidīt potenciālo partneri, taču arīeni - nē?

Tas ir Tavs pieņēmums, kuram es nepiekrītu.
26.07.2015 15:32 |

Reitings 4343
Tas ir Tavs pieņēmums, kuram es nepiekrītu
Vari daudz kam piekrist vai nepiekrist (un tā parādīt savu informētības trūkumu), bet pētījumi ar dvīņiem ir parādījuši, ka - lai gan bērnībā lielākā nozīme ir audzināšanai, tomēr, jo vecāks paliek cilvēks, jo izteiktāka ir iedzimtības nozīme IQ līmenī.
Vārdu sakot, iedzimtība nenosaka, cik augsts vai zems cilvēkam būs intelekta līmenis, tomēr tā nosaka limitu. Cik agri vai vēlu (un vai vispār) indivīds to sasnieds, tas atkarīgs no ārējiem apstākļiem. Tomēr neviens nevar uzlēkt augstāk par savu pakaļu.
Lai vai ko Tev mamma bērnībā stāstījusi, tomēr - ne katrs var kļūt par raķešu zinātnieku, pat, ja ļoti to vēlas.
26.07.2015 15:40 |

10 gadi
Reitings 1496
Vari daudz kam piekrist vai nepiekrist (un tā parādīt savu informētības trūkumu), bet pētījumi ar dvīņiem ir parādījuši, ka - lai gan bērnībā lielākā nozīme ir audzināšanai, tomēr, jo vecāks paliek cilvēks, jo izteiktāka ir iedzimtības nozīme IQ līmenī.
Vārdu sakot, iedzimtība nenosaka, cik augsts vai zems cilvēkam būs intelekta līmenis, tomēr tā nosaka limitu. Cik agri vai vēlu (un vai vispār) indivīds to sasnieds, tas atkarīgs no ārējiem apstākļiem. Tomēr neviens nevar uzlēkt augstāk par savu pakaļu.
Lai vai ko Tev mamma bērnībā stāstījusi, tomēr - ne katrs var kļūt par raķešu zinātnieku, pat, ja ļoti to vēlas.

Pasēdi un padomā. Apēd šokolādi, iespējams, uzradīsies spriestspēja. Citādi, aiz izmisuma, mēģini jau aizvainot - zems līmenis. :)
26.07.2015 15:44 |

Reitings 4343
iespējams, uzradīsies spriestspēja. Citādi, aiz izmisuma, mēģini jau aizvainot - zems līmenis
Projecting much?
26.07.2015 15:46 |

10 gadi
Reitings 1496
Manuprāt, jā, ja cilvēks uzskata, ka fakts, ka viņam nepiekrīt, norāda uz informētības trūkumu, tad spriestspējas tur nav.
26.07.2015 15:50 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Redz, ka staigā jau dēļi arī rociņās sadevušies.
Ja Vīriešiem dēlīši nepatiktu, tad jau visas balerīnas,vieglatlētes, sporta vingrotājas un peldētājas būtu forever alone.
26.07.2015 15:57 |

Reitings 4343
schoco :D :D :D paklau, ne visi viedokļi ir vienlīdzīgi. Je es saku, ka Zeme ir (ne perfekti, bet gandrīz) apaļa, bet kāds apgalvo, ka tas esot tikai mans viedoklis, un viņš turpinās ticēt, ka tā ir plakana, tad - manuprāt, ir adekvāti norādīt uz cilvēka neinformētību.
Tieši tāpat kā, ja kāds (šajā gadījumā - Tu) apgalvo, ka cilvēkiem nebūtu individuālu limitu kognitīvajās spējās.
26.07.2015 16:01 |

Reitings 4343
P.S. - veikli izvairījies adresēt manu jautājumu, kā Tu "savā acī baļķus neredzi", bet nu whatever
26.07.2015 16:03 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco paklau, ne visi viedokļi ir vienlīdzīgi. Je es saku, ka Zeme ir (ne perfekti, bet gandrīz) apaļa, bet kāds apgalvo, ka tas esot tikai mans viedoklis, un viņš turpinās ticēt, ka tā ir plakana, tad - manuprāt, ir adekvāti norādīt uz cilvēka neinformētību.
Tieši tāpat kā, ja kāds (šajā gadījumā - Tu) apgalvo, ka cilvēkiem nebūtu individuālu limitu kognitīvajās spējās.

Ok, paspēlēsimies pēc Taviem noteikumiem. :D

Tev nav ienācis prātā, ka pētījumu pareizība/kļūdainība ir cieši saistīta ar to veikušo personu intelektuālajiem limitiem? Nepastāv iespēja, ka personas nav spējušas atklāt objektīvo patiesību, jo to intelekts nav pietiekams? Vai, Tavuprāt, pētījumi par vienu tēmu mēdz būt pretrunīgi tāpat vien?
26.07.2015 16:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)