Atkal par bijušajām...

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas!
Nesen rakstiju, ka manam draugam uzmācas viena bijusī un tad piwdāvāju arī šeit tēmu par "pa kluso parakāšanos" drauga vēstulēs, ziņās ja IR AIZDOMAS". Šodien neizturēju un ieskatījos viņa ziņās facebook un tur viena ziņa no bijušās kura baigi dusmojas ka viņš viņu neapsveic dzimšanas dienā un viņš viņai ir vissvarīgākais cilvēks pasaulē neskatoties uz to ka viņi ir izšķīrušies un viņa viņu tik un tā grib apsveikt dzimšanas dienā...
Pastāstiet, ko jūs domājat par tādiem teikumiem "tu man tomer esi pats svarīgākais cilvēks dzīvē.." bijušajiem?
Vispār esmu tik dusmīga uz tādām stulbenēm, kas tas par iedotismu ka jāraksta bijušajam tādas lietas. No mana drauga vispār bijušās nevar atkasīties jau ilgi.
Es dažkārt šaubos ka izturēšu šīs attiecības, ja vienmēr šis viss vilksies līdzi...nu jau kopā esam 2 gadus un dzīvojam kopā, kāpēc nevar viss būt normāli bez bijušajām.
Jā, un viņš viņai neko neesot atbildējis.
Tās kuras lasija manas pēdējas abas tēmas sapratīs kāpēc es tik dusmīga esmu.
25.07.2015 14:18 |

Reitings 555
Wendy1

Laikam man ir jāieiet aukstā dušā. Labi ka drauga nav mājās, citādi nejūtos tik labi. Nav tik vienkārši tam tā tikai uzsmaidīt/nelikties ne zinis. Bet protams draugam nekā neteikšu uzvedīšos kā parasti.
25.07.2015 15:21 |

Reitings 555
cormeum

Tur ir divas meitenes.
Nu tās arī ir tās ar kurām viņam bija ilgākās attiecības. Abas nemaz nedzīvo valstī, kurā mēs dzīvojam. Bet pastulbi vienkārši, ka bijušās tādas lietas raksta. Kā jau teicu, es savam bijušajam tagad nerakstītu, ka viņš man ir palicis vissvarīgākais cilvēks pasaulē. Man ir jaunas attiecības un man svarīgs ir cilvēks ar kuru esmu tagad kopā, jo ar viņu es veidoju savu nākotni.
25.07.2015 15:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kā jau teicu, es savam bijušajam tagad nerakstītu, ka viņš man ir palicis vissvarīgākais cilvēks pasaulē.
Es arī nerakstītu (pat ja būtu ļoti svarīgs).. Tomēr cilvēki ir dažādi, jo vairāk mēram viņus pēc savas mērauklas, jo mazāk saprotam.. :)
25.07.2015 15:27 |

Reitings 427
Reģ: 28.12.2013
Tev ir kaut kādi kompleksi un pašsavaldības trūkums vai arī ikdienā maz ko darīt, ja atliek laiks cepties par bijušajām, kuras neliek viņam mieru un kurām viņš NEPIEVĒRŠ uzmanību. Meitēn, man žēl tevis. Tiec no tā ātrāk vaļā. Protams acīm un ausīm jābūt vaļā, bet nu šitā iecepties par šādu situāciju..
25.07.2015 15:55 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man arī šķiet, ka šīs lietas kaut kā virzās parasti no abām pusēm.

Neticu, ka čalis ir tik mīksts un pūkains.
Viena pagale nedeg. Gan jau viņām visām kaut kā sazinās un uztur kontaktus.
25.07.2015 15:59 |

Reitings 555
Blondie

Tu Laikam neesi lasijusi manu bijuso diskusiju. Ka jau teicu ka sis viss nav pirmo reizi un ir bijis vel daudz kas kas ir bijis nopietnaks, nepatikamaks. Ja tas Tev pasai notiktu butu ari nepatikami... Taa kaa nav ko velt vainu uz manu personibu.
25.07.2015 16:33 |

Reitings 555
Un es nestresoju, mani izbriina tik dumjas baabas kuras neliek musu attiecibas mieraa.
25.07.2015 16:35 |

Reitings 10333
Un es nestresoju, mani izbriina tik dumjas baabas kuras neliek musu attiecibas mieraa.

Nu, bet tev neliekas dīvaini un nerodas sajūta, ka kaut kas nav tīrs ar tavu džeku arī? Nu kaut kā negribas ticēt, ka viņš ir misters lieliskais un visas bijušās grib viņu atpakaļ...
Es arī ar saviem pielūdzējiem sarakstījos, gan viņi man rakstīja, gan es atbildēju un reizēm pirmā uzrakstīju, un tad arī no pielūdzējiem nāca visādas atzīšanās...saldās vēstulītes, arī nelikšanas mierā, sms nakts vidu, u.t.t., es plikšķināju savas brūnās acis un teicu bijušam, ka nezinu kāpēc raksta, es jau neko, u.t.t., un vēl joprojām, bet patiesība jau bija cita :D
Tagad, kad esmu nopietnās attiecībās un man ir ģimene, man 100 gadus nav vajadzīgi kaut kādi pielūdzēji un viņi vienkārši neraksta, jo ES nedodu iemeslu, lai viņi rakstītu. Tā lūk, tā ir mana pieredze no otras neforšās puses, tā kā padomā labi. Un vienmēr savas vēstules var izdzēst...
Vienkārši neesi tik naiva un paausies apkārt.
25.07.2015 16:55 |

Reitings 10333
un vēl, no bijušā bijušās- šī nelika viņu miera, bija kopīgs bērns, viss normāli, bet bija pārlieku liela uzbāzība, pēkšņi viņai visādas problēmas, u.t.t., beigās uzzināju, ka viss nav tik balts kā man viņš fleitēja.
25.07.2015 16:56 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Saulīt, viņš izbauda uzmanības apliecinājumus no viņām, lai gan zina, ka tev tas nepatīk, tātad, viņš nav vienaldzīgs pret viņām, štrunts, ka neatbild. Zini, pastāv tāda opcija kā bloķēt sev nevēlamas personas. Ja viņš vēlētos būt tev uzticams un, ja mīlētu tevi, nekontaktētos ar bijušām, diemžēl! Tu esi muļķe, ka vsp esi kopā ar tādu glumekli. :D
25.07.2015 18:53 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Tas, ka cilvēks ir ''svarīgākais dzīvē'', ne vienmēr nozīmē arī fizisko pievilkšanos vai baigo mīlestību. It sevišķi,ja viņa bija tā, kas pameta, kas nozīmētu, ka viņš bija kā ideāls draugs, bet ne kam citam piemērots.
25.07.2015 19:30 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Savu dzīves svarīgāko puisi es nemīlu kā vīrieti, bet kontaktu nekad nevēlētos pazaudēt. Varbūt viņai ir tā pat?
25.07.2015 19:32 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Nesabojā savas attiecības,viņš ir kopā ar tevi , nekontrolē viņu ,UZTICIES VIŅAM.

Mēģini domāt ka viņš ir ar tevi un viņas nav vajadzīgas.
25.07.2015 19:44 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Ja godīgi tu izklausies ļoti greisirdiga .

Nestāv atmiņā tavas iepriekšējās diskusījas .

Jūs šo lietu izrunājāt ? Tev puisim vajadzētu uzticēties, ko tu esi panākusi ?

Viņš pat slēpj visu no tevis neviss tev uzticas:'-(

Vajadzēja par sevi radi't iespaidu ka vinš tev var stāstīt visu, un to ka tu nenosodi viņa rīcības, Izrunātu visu .

Es piemēram teiktu - es tev spēju uzticēties, bet ja pievilsi to ,tad tādas atteic'bas mums nebūs,un pats izvērtē kas tev svarīgs, bet esmu kopā ar tevi,jo mīlu tevi un ir labi...
26.07.2015 05:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)