Un es nestresoju, mani izbriina tik dumjas baabas kuras neliek musu attiecibas mieraa.
Nu, bet tev neliekas dīvaini un nerodas sajūta, ka kaut kas nav tīrs ar tavu džeku arī? Nu kaut kā negribas ticēt, ka viņš ir misters lieliskais un visas bijušās grib viņu atpakaļ...
Es arī ar saviem pielūdzējiem sarakstījos, gan viņi man rakstīja, gan es atbildēju un reizēm pirmā uzrakstīju, un tad arī no pielūdzējiem nāca visādas atzīšanās...saldās vēstulītes, arī nelikšanas mierā, sms nakts vidu, u.t.t., es plikšķināju savas brūnās acis un teicu bijušam, ka nezinu kāpēc raksta, es jau neko, u.t.t., un vēl joprojām, bet patiesība jau bija cita :D
Tagad, kad esmu nopietnās attiecībās un man ir ģimene, man 100 gadus nav vajadzīgi kaut kādi pielūdzēji un viņi vienkārši neraksta, jo ES nedodu iemeslu, lai viņi rakstītu. Tā lūk, tā ir mana pieredze no otras neforšās puses, tā kā padomā labi. Un vienmēr savas vēstules var izdzēst...
Vienkārši neesi tik naiva un paausies apkārt.