Ja tavs puisis uz to nemaz nereaģē, tad kas tur ko neizturēt, būtībā tās bijušās jau tieši to arī gaida, lai tu novācies no ceļa un viņām ir iespēja iet apgaitā ;)
Tas, ka viņas raksta ir pilnīgi saprotams, man reiz bija gadījums, kad džeks bija manī iemīlējies, bet palika kopà ar citu, jo es viņu atraidīju, es tur neko nevarēju darīt, bet viņš nesaprata, ka mans, nē, ari noziimee -nē!
Tad nu tà viņa draudzene man sūtija visādas draudu sms, lai lieku mierā viņas puisi, lai nerādos rajonā, kurā viņi dzīvojas un tiekas un tiklīdz kaut kur ieraudzija mani, metās kā vista plūkties. Godīgi es biju šokā, jo ne es tam puisim rakstīju, ne arii tikos ar viņu, pēc pàris tādiem izgājieniem un tekstiem, ka taisās man pàrgriezt rīkli es to visu atstāstīju viņas čalim un viņš viņu pameta, tagad ikreiz, kad viņa mani ierauga taisa dusmīgu un draudiigu skatienu un nāk kašķēties - vot tādi sievišķi ir traģiski, es pat nezinu ko dariit tādā briidii, ja kaut kāda jociigaa naak virsuu un grib kauties,sist pretii vai (?) :0 prasti spēcīgāk pagrūžu malaa un cenšos aatraak tikt prom, lai šii var nomierinaaties.