Herpes vīruss un sabiedriskais transports

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes, šo tēmu uztaisīju lai jūs pabrīdinātu, ka sabiedriskajā transportā arī ir iespējams šo vīrusu saķert. Tādēļ, kad nēsājat šortus vai svārkus nesēžat.

Šovasar saķēru šo vīrusu, lai gan ne vecākiem, ne draugiem nav šīs vīruss. Un tagad bieži nākas cīnīties ar sekām, jo acīmredzot mana imunitāte nav no tām labākām (e):'-(
24.07.2015 16:03 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
herpes tas vēl tā, es braucu vienu dienu trolejbusā un pāris solus no manis viena kundze pa visu trolejbusu runāja pa telefonu, ka viņai esot tuberkoloze. bez respiratora, visu laiku normāli klepoja arī, roku priekšā nelika nekā. vot tā ir tēma...
izkāpjot no trolejbusa, kā tiku līdz vannasistabai tā trīs reizes rokas līdz elkoņiem mazgāju.
24.07.2015 20:01 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Nevar taa dabuut herpes vienkaarshi sabiedriskajaa. Herpes simplex vari dabuut ja:

Iegūt var sadzīves kontaktu ceļā - arī skūpstoties. Tāpat arī dzimumkontaktu ceļā un gaisa pilienu veidā (Atkarīgs no vīrusa grupas). Tātad, var iegūt ne tikai sabiedriskajā, bet visur, kur ir kontakts ar slimotāju.
Vieniigais veids, kaa varu iedomaaties to, ka dabon sabiedriskajaa herpes ir ja daama iisos svaarcinjos bez apakshbiksiiteem un ar herpeem apseezjaas seedvietaa un naakamaa, kas uzreiz tur apseezjaas arii bez biksiiteem iisos svaarcinjos esi tu jebshu ar herpeem slimais cilveeks nobucho tramvaja stangu vai logu kuru peec tam tu nolaizi. Abi shie scenaariji ir ljoti maz ticami.

Tu runā par ģenitāliju herpēm. Autorei izsitumu lokalizācija ir kāja. Tātad, tā ir cita slimība, kuru teorētiski varēja dabūt jebkur.
24.07.2015 20:04 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Es atvainojos?? Bet kurā vietā esmu pieminējusi, ka herpes man ir uz vāveri? Herpes man ir uz kājas, precīzāk, uz ciskas, vietas kur sēžot pieskaras krēslam. Zinu, ka šortus vilku, ka braucu uz jūru karstajā laikā, jo darba dienās tiek nēsātas klasiskas bikses.

tā var arī nebūt herpe, tas var būt gan no sviedriem, tas var būt arī dermatīts, protams, tā var būt arī virusinfekcija, bet vispār parasti šīs figņas uz ciskām ārstē ar antibiotisku ziedi un kā mēs zinām, antibiotika iznīcina baktērijas, nevis vīrusu.
24.07.2015 20:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tu runā par ģenitāliju herpēm. Autorei izsitumu lokalizācija ir kāja. Tātad, tā ir cita slimība, kuru teorētiski varēja dabūt jebkur.

Gjenitaalaas herpes var arii uzmesties uz ciskas, dibena. Tachu iespeeja, ka paberzeejoties ar veselu miesu gar otru cilveeku, kuram ir gjenitaalaas herpes uz kaajas ir tik nieciiga, ka ir lielaakas izredzes vinneet lotto. Parasti slimiibas sakjershana notiek manis iepriekshmineetajos veidos. Kur peec tam uzliesmojums paraadiisies, tas ir cits jautaajums.
As in oral herpes, genital herpes also causes vesicles to form, which can appear on vagina, labia, buttocks, or even the cervix in women, and on the penis, scrotum, buttocks, thighs, and even urethra in men. The perianal area can be involved in people who engage in anal sex.

http://www.americanskin.org/resource/herpes.php
24.07.2015 20:12 |

Reitings 9169
Bildiite ar herpes simplex uz kaajas.
24.07.2015 20:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pieļauju, ka diskusijas autorei varētu tās būt herpes zoster
24.07.2015 20:18 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
aizraujoši
24.07.2015 20:20 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
Mums pamatskolā bioloģijas skolotāja draudēja, lai nevelkam stringus sabiedriskajā, jo tad tārpi salīdīšot. Ne pa tēmu, tik atcerējos :D
24.07.2015 20:22 |

Reitings 9169
gaisa pilienu veidā (Atkarīgs no vīrusa grupas). Tātad, var iegūt ne tikai sabiedriskajā, bet visur, kur ir kontakts ar slimotāju.

Nevar shaadaa veidaa dabuut herpes simplex (simplexvirus). Tad jau sen man un citiem koleegjiem taas buutu un mums vajadzeetu neesaat maskas un pilno ekipeejumu kontaktaa ar herpes simplex pacientiem. Vieniigais airborne ir varicella no taas grupas, bet ne par to pashreiz ir runa. Buutu herpes zoster, tur buutu arii citas suudziibas klaat un diez vai jaunam cilveekam taas uzmestos atkaartoti vairaakas reizes peec kaartas.
24.07.2015 20:24 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Karoči, šitā diskusija ir ļoti smieklīga, bet šis mani vienkārši noblieza :D :D :D
Mums pamatskolā bioloģijas skolotāja draudēja, lai nevelkam stringus sabiedriskajā, jo tad tārpi salīdīšot. Ne pa tēmu, tik atcerējos
24.07.2015 22:10 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Nevar shaadaa veidaa dabuut herpes simplex (simplexvirus). Tad jau sen man un citiem koleegjiem taas buutu un mums vajadzeetu neesaat maskas un pilno ekipeejumu kontaktaa ar herpes simplex pacientiem.

Nevajag pārspīlēt, kā jau minēju, ir vairāki vīrusa veidi, un dažus var iegūt sabiedriskās vietās. Neesam redzējuši analīzes, lai spriestu kāds konkrēts vīrusa tips ir autorei.
Buutu herpes zoster, tur buutu arii citas suudziibas klaat un diez vai jaunam cilveekam taas uzmestos atkaartoti vairaakas reizes peec kaartas.

Kļūdies! Man pirms 8 gadiem bija atkārtotas vējbakas, tieši zoster vīruss, bet nebija smagā formā, kā bērnībā. Tikai pumpas uz rokas. Nekādi citi simptomi arī nebija. Arī mamma nesen izslimoja jostas rozi, kas nav raksturīga jauniem cilvēkiem. Tāpēc visādi var būt.
25.07.2015 01:32 |

Reitings 9169
MačuPikču Tu tieshaam domaa, ka aarsti runaa kaa kaut kaadi oraakuli miiklaas? Ja saka herpes, tad arii domaa ar to herpes simplex vai nedaudz retaak, herpes zoster. Paareejos gadiijumos slimiibas diagnozees tiek sauktas citaadaak, lai gan izraisiitaaji ir no taas pashas herpes gjimenes un aarsts arii izmantos nosaukumu, ko cilveeki atpaziis, taapeec es arii pieturos tikai pie simplex un zoster. (t) Turklaat shaada informaacija tikai lieki biedee cilveekus, kuri beigaas nospriezj ka var nokjert aukstumpumpu tramvajaa.
Kļūdies! Man pirms 8 gadiem bija atkārtotas vējbakas, tieši zoster vīruss, bet nebija smagā formā, kā bērnībā. Tikai pumpas uz rokas. Nekādi citi simptomi arī nebija. Arī mamma nesen izslimoja jostas rozi, kas nav raksturīga jauniem cilvēkiem. Tāpēc visādi var būt.

Nee, nekljuudos gan! Vairaakas reizes peec kaartas roze jauniem cilveekiem NEGADAAS. Var gadiities roze, var atkaartoti dabuut veejabakas ja nav antivielas izstraadaajushaas, bet normaalam, jaunam un veselam cilveekam vienaa vasaraa vairaaki uzliesmojumi viens peec otra negadiisies, ja vien nav AIDS vai kaut kas tamliidziigs. Autore pati tachu mineeja, ka biezji uzmetaas iisaa laika spriidii.
25.07.2015 04:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits