Liela iespēja ir spriest, kāds nu kurai vestibulārais aparāts uz dažādām lietām- braukt ar mašīnu, kruīza kuģi, motorlaivu ātro, vēl daudzas lietas , kur adrelalīns sit pāri pārēm.
Pēc tā jau var apmēram spriest, kāda varētu būt tā pašsajūta.
Ja es lidotu pirmo reizi un man būtu izlasījusi šo diskusiju, laikam negribētos lidot :D :D :D.
Viskautkas var gadīties pat ejot pa ielu un braucot ar mašīnu , bet tie ir gadijumi vieni varbūt no simts.
Pēdejais lidojums man bija 12h - 3h līdz Turcijai (kas ātri paskrēja nemanot) , jo skatījos filmas , klausījos mūziku un lasīju grāmatu un nākamais mokošais -9h līdz Taizemei , mokoši ,jo jāguļ un neērti. Tomēr mazais drebeklis ,ka pa nakti tiek lidots , bet neviens nelidotu , ja daudz maz tas nebūtu droši, viss ir smalki izstrādāts.;-)
Un internetā par šiem infarktiem/ insultiem, vienkārši gribas klapēt ,kādu kurš visu to raksta. Tur tik daudz komplikācijas var būt un jāņem verā, ko objektīvi var lasīt tikai ārsts :) :-D
Ja esi tramīga, tāda nejauka sajūta, tomēr pirmo reizi, es ieteiktu paņemt pieminētas ledenes, kožļājamo gumiju (tie korķi neaizkrīt ne tik ļoti), vai nomierinošos (labāk uz homeopātijas bāzes) ,lai nav ķīmija, ja nu tas ir pa vieglu , tad tikai miega zāles - nočučesi visu vienīgi , bet mierīgi būs :)