mīlestība un ārzemes...

Reitings 36
Reģ: 10.06.2015
Sveikas meitenes.

Vairākus mēnešus sarakstījos ar vīrieti, kuram uzticēties bija visai sarežģīti vairāku iemeslu dēļ, tomēr kaut kā pārkāpu sev pāri un sāku jau ieskicēt viņa paša radītās ainas, ka būsim kopā, cik ļoti vēlas mani sev redzēt blakus. Tā kā pret vīrieti man ir jūtas ilgus, ilgus gadus, noticēju. Vienīgā mūsu problēma - viņš ārzemēs, es Latvijā. Runājām par tikšanās reizēm, kā būs, kad atlidos. Tad pēkšņi no viņa savādāka attieksme, nevis tā, ka pēkšņi vairs nebūtu jūtu, bet kļuva tāds atturīgāks, mazāk runīgs. Vakar beidzot izstāstīja, ka ir izdomājis uz Latviju nepārcelties, lai gan bija tādu domu apsvēris. Galvenais iemesls - nauda. Ārzemēs ir arī visa viņa ģimene, viņš jau tur ir iedzīvojies. Teica, ka es vēl nesaprotu to, cik grūti būs un, jo tālāk ejam, jo sāpīgāk būs abiem.

Visu nakti domāju, domāju un nesaprotu. Man ir tik daudz jautājumu, bet uz tiem jau neviens neatbildēs. Galvenais ko es nesaprotu - vai viņš vēlas pavisam pārtraukt kontaktu vai nē, bet bail jautāt. Man tā gribētos uzrakstīt, ka gaidīšu kad viņš būs Latvijā, es ļoti gribētu viņu satikt, viņš pēdējā vēstulē arī to minēja, par spīti visam. Šeit ir daudz gudru meiteņu - ko jūs manā vietā darītu? Dotu viņam laiku jeb - gribēs, tad pats uzrakstīs kaut ko? Vai izrādīt iniciatīvu pašai, liekot saprast, ka negribu pārtraukt kontaktu? Zinu ka tas var izklausīties stulbi, bet manī joprojām mīt mazs cerību stariņš, ka viņš vēl te atgriezīsies. Un es pat būtu gatava gaidīt, vismaz kādu laiku, jo pret vīrieti ir tādas jūtas, iespēja ko es tik ilgi esmu gaidījusi(s):'-(
23.07.2015 12:20 |

Reitings 36
Lai arī cik grūti tas ir - necepies par vīrieti, neskrien pakaļ vecam tramvajam vai sauc kā gribi... nav iniciatīvas no viņa puses - nevajag!

Es nezinu vai tā ir skriešana pakaļ. Man vairāk liekas, ka viņš distancējas jo negrib man vairāk nodarīt pāri(t)(t)
23.07.2015 13:18 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Ja pareizi saprotu, lēmums jau tev nav jāpieņem - viņš šobrīd ir Latvijā, tiecies, izbaudi, pavadi laiku kopā un, ja izrādīsies, ka tas jūtu stiprums ir abpusējs, atradīsiet veidu, kā būt kopā. Ja nē un viņš aizbrauc, tad - nu tur jau viss skaidrs.
23.07.2015 13:20 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Piedod, man likās, ka viņš ir Latvijā un jums šī saruna par viņa plāniem bija klātienē. Pārlasījos.
23.07.2015 13:21 |

Reitings 36
Ieva294, nē viņš pašlaik ir ārzemēs.
Atvainojos, varbūt nesakarīgi rakstu, kaut kāds tukšums galvā, bet tā gribās parunāties ar kādu.
23.07.2015 13:21 |

Reitings 102
Reģ: 20.07.2015
sapņi nepiepildās kaķenīt paši, tie ir jāpiepilda pašiem. ja jums ir viens mērķis, būt kopā, tad tas ir labs sākums. Noskaidro to... 3 gadi ir labs laiks.. domā esi vienīgā , kurai ir kaut kāda nepiepildīta mīla, vai ideāls safabricēts galviņā. Bur vien tālāk savas ilūzijas, uz nākošajiem 3 gadiem..

ja nē.. tad ej un skaidro ar viņu, lietišķi savas attiecības.. jo kāda tur romantika čatā.. čats tevi neizdrāzīs, un nesamīļos..
23.07.2015 13:26 |

Reitings 36
Ieva294, jā, diemžēl, visas mūsu sarunas ir bijušas attālināti. Janvārī aicināja mani satikties, jo bija atlidojis uz dažām dienām, bet es biju vēl attiecībās un īsti arī neticēju, ka viņam ir kaut kas pret mani, kaut kādi nolūki. DOmāju, ka ar to atteikšanu arī viss cauri, bet nē, joprojām izrādīja interesi un tā(t)
23.07.2015 13:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lai arī cik grūti tas ir - necepies par vīrieti, neskrien pakaļ vecam tramvajam vai sauc kā gribi... nav iniciatīvas no viņa puses - nevajag!
+++
23.07.2015 14:35 |

Reitings 16391
Turklāt ilgstoši uzturot attiecības virtuālajā patiesībā, sirds tiek vairāk barota ar iztēli un ilūzijām (tās var radīt ļoti siltas izjūtas)..
23.07.2015 14:36 |

Reitings 166
Reģ: 29.01.2009
šī situācija šobrīd šķiet mazliet muļķīga.
Ja jau Tu pati saki , ka nespētu pieņemt lēmumu pārvākties nesatiekot viņu . Tad varbūt ar viņu ir tieši tā pat ?
es domāju , ka vienīgais pareizais risinājums būtu satikties dzīvē un tad skatīties kā viss izvērtīsies.
un kapēc tieši viņam būtu jāpārvācas? pati neapsver domu , ka vaŗētu pie viņa pārvākties?
viņam tomēr tur visa dzīve iekārtota, bet tu pat nevari pie viņa ciemos aizbraukt
es jau nu noteikti aprunātos , apjautātos ko viņs domā par tavu pārvākšanos pie viņa, ja viņam nepatīk šī ideja tad nav ko tur laiku tērēt
23.07.2015 14:44 |

Reitings 36
Par to iniciatīvu - nu kādu tad man no viņa gaidīt? Es jau pati saprotu, ka pārāk maz esmu izrādījusi savējo.

Turklāt ilgstoši uzturot attiecības virtuālajā patiesībā, sirds tiek vairāk barota ar iztēli un ilūzijām (tās var radīt ļoti siltas izjūtas)..

Piekrītu. Bet tieši tāpēc man ir vēlme satikties, parunāties, izrunāties, saprast vispār būs vai nebūs. Viņš arī saka, ka grib tikties, bet ka tā turpināt, kā bija līdz šim, būtu pārāk grūti. Tāpēc tas jautājums paliek atvērts joprojām, ko uzdevu tēmas pieteikumā

ko jūs manā vietā darītu? Dotu viņam laiku jeb - gribēs, tad pats uzrakstīs kaut ko? Vai izrādīt iniciatīvu pašai, liekot saprast, ka negribu pārtraukt kontaktu?

Piedevām, kā likt nojaust, ka man daudz vairāk sāpina tas, kas notiek pašlaik un, ka es negribu tagad visu pārtraukt, negribu pazust, gribu sagaidīt viņu, kad viņš atlidos ciemos un tikai tad izlemt - būs vai nebūs. Viņš arī nav neko skaidri pateicis, ka viss, tagad vairs nesarunāsimies, čau. Tāpēc neizprotu - grib sakārtot domas, grib visu nogriezt kā ar nazi vai kā. Bet man bailes jautāt, bailes uzbāzties, jo tā situācija ir tik pretīga:-/:-|
23.07.2015 14:45 |

Reitings 16391
Nez.. ja es būtu puisis un man patiktu meitene, aktīvāk izrādītu interesi. Tās nevēlēšanās sāpināt biežāk ir sastopamas romantiskajās filmās.. Viņam jau sen vajadzēja Tevi pārliecināt atbraukt ciemos.. vai šo mēnešu laikā atkulties šurp pašam..
23.07.2015 14:52 |

Reitings 36
cormeum, nu viņš izrādīja interesi. Tiešām. Drīzāk es biju tā, kas bremzēja. Par savstarpējām jūtām sākām runāt kaut kur maija beigās. Abi jau sapratām no tām sarakstēm, kas tur ir, bet neviens neuzdrošinājās teikt kaut ko vairāk. Viņš visu aizsāka, man bija samērā sarežģīti parakstīties uz ko tādu, bet nu saņēmos...
Atlidot viņš var septembra beigās/oktobrī :-|
23.07.2015 14:57 |

Reitings 16391
Ja tik liels nemiers moka... aizbrauc ciemos :)
23.07.2015 14:58 |

Reitings 36
cormeum, tas būtu pārāk... Neprātīgi (t) Ja vēl mēs būtu kaut kad tikušies klātienē un tagad viņš būtu ārzemēs - jā, aizlidotu. Visticamāk, jau sen būtu tur. Bet tā ir nedaudz savādāk. Uz vienu dienu, lai pēc darba ar viņu satikties, arī nebūtu baigi prātīgi, manuprāt. Gribu likt noprast, ka es gaidu viņu šeit, jo tas, ka viņš te atlidos ciemos, ir zināms. Bet kā to izdarīt, es nezinu. Ja nu vairs nevēlas vispār ar mani runāt... (t)(s)
23.07.2015 15:03 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Sveika abava! Man ir bijušas tādas vairākas situācijas....

Bet teikšu godīgi! Izlasot Tavu pirmo lapas pusi.Sapratu ka Tu pati atbildēji uz savu sasāpējušo jautājumu -

Protams tāda varbūtība pastāv, bet ja mēs satiktos un parunātos, varbūt tieši es butu tā, kas nevēlas būt kopā. Es neesmu viņu redzējusi kādus gadus 3, runājusi vēl ilgāk. Un tā varbūtība par dzīvošanu kopā ārzemēs - es esmu minējusi, ka savu dzīvi ārzemēs neredzu. Tagad protams sāku skatīties savādāk...

Pēc pēdējās tikšanās reizes, Jums viss ticamāk bija emocionāla atvadīšanās, kas Tev palikusi prātā, vismaz kādi mirkļi.Jo meitenes ir emocionālas un vadās pēc tām.Bet, puiši domā loģiski analizējot situāciju, par un pret! Un ja neredz vairs to uguntiņu kas ir bijis it īpaši pagātnē, tad to grūti atgūt.Varētu daudz par šīm visām lietām stāstīt, bet nav īpaši laika.Jo tagad pašam LV atvaļinājums, kuru pavadu lietderīgi!
P.S.
Dzīve turpinās, ja cilvēks vēlas un saita otrs, tad tici man, cilvēks ir uz daudz ko spējīgs.
23.07.2015 22:01 |

Reitings 36
Egamons, kad es viņu redzēju pēdējo reizi, tas arī nozīmē - redzēju, tā nebija tikšanās, kurā mēs kaut ko runātu vai kā tā. Tā bija redzēšanās veikalā. Runājuši klātienē esam pirms kādiem gadiem.. hmm, baidos samelot, nu 5 varbūt, varbūt nedaudz vairāk. Tas bija tad, kad tikko, tikko izšķīrāmies. Nebija ne čau uz ielas, absolūti nekā līdz tam brīdim, kad viņš padeva par sevi ziņu. Pa šiem gadiem oiii cik daudz kas ir mainījies(t)
23.07.2015 22:08 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Es brauktu un pašai ir draugs ārzemnieks. Patlaban lēnām beidzot sākšu kārtot lietas,lai būtu ar viņu kopā. Bet ir jāskatās kādas pašai attiecības un vai tiešām gribat būt kopā. Ja ar angļu valodu viss ok tad arī kādu darbiņunar laikuvar dabūt.
23.07.2015 22:26 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Kapec gan Tev neaizbraukt pie viņa? Var taču uzprasīties ciemos. Ja viņš ir Tavs draugs kapec gan lai Tu nevarētu gribēt pie viņa aizbraukt ciemos? Nevajag jau uzreiz visus čemodānus pakot un palikt pie viņa uz pastaigu dzīvošanu. Pasaki ka gribētu uz nedēļu pie viņa aizbraukt. Tas taču nav nekas tāāāds. Tu ar viņu interneta sarakstoties tāpat pie saprašanas netiksi. Bet nedela kopa ļautu gan Tev, gan vinam tikt skaidrībā ar jūtam.
23.07.2015 23:46 |

Reitings 36
Vatsons, principā es to varētu, jā, bet es jau vairākas reizes minēju, ka mēs neesam runājuši klātienē vairāk kā sešus gadus. Tas būs gana neveikls brīdis, ņemot vērā visus pagātnes notikumus. Tāpēc es saku, ka es biju, esmu un būšu ar mieru sagaidīt viņu šeit, tajā septembrī vai oktobra beigās un tad paskatīties kā mums ir. Tikai viņš ir ieciklējies uz to pārvākšanos - sanāk, ka ja nepārvācas, tad nav vērts neko turpināt. Labi, it ka saprotu to arī, bet ko var zināt kā viss izvēršas vēlāk. Gan viņam dzīvē var kaut kas pamainīties, gan es varu apsvērt ideju par ārzemēm.

Ja vēl kāda šo lasa, varbūt ir padoms tam, ko jautāju pieteikumā? :-/
Galvenais ko es nesaprotu - vai viņš vēlas pavisam pārtraukt kontaktu vai nē, bet bail jautāt. Man tā gribētos uzrakstīt, ka gaidīšu kad viņš būs Latvijā, es ļoti gribētu viņu satikt, viņš pēdējā vēstulē arī to minēja, par spīti visam. Šeit ir daudz gudru meiteņu - ko jūs manā vietā darītu? Dotu viņam laiku jeb - gribēs, tad pats uzrakstīs kaut ko?
24.07.2015 00:12 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
abava, es domāju Tev vajadzētu uz bridi nolikt otrajā plānā romantiskās jūtas, jo jūs tik ilgi nesat redzējušies. Nu kādi cālim var but nopietni nolūki attiecība uz beibi ja viņa tik ilgi nav redzēta ? Nekādi, būsim reālisti. Jums ir vajadzigs laiks vienam otru "apostīt". Viena tikšanās Latvija neko nedos un pat ne divas vai trīs. Tu ari viņā esi pabikstijusi šaubas atgādinot cik sen neesat tikusies.

Tā gaidot kad viņš varbūt kaut kad uz Latviju atbrauks zini cik laiks var paatiet? Un ja atbrauks, kur vispār garantija ka viņam bus pietiekoši laiks Tev ? Tāpēc Tavā vietā es vinam pateiktu ka gribu pie viņa paciemoties (protams ja vien nav zināmi objektīvi iemesli kapec pie viņa palikt nevari) , kopā pavadīt laiku kā draugi baudot šo bridi. Lielā, nopietnā saruna par attiecību veidošanu šobrīd kad jūs tik ilgi neesat redzējušies nav vajadzīga un nav derīga. Lai atjaunotu draudzību ir jāsāk draudzēties pa īstam. Bez tā nekādu attiecību nebūs. Kāds kontakts? Kada laika došana? Jūs tikai virtuāli sazinaties. Kam vinam vel laiks vajadzigs kad jau tik daudz laika ir pagājis ? Šitā pa rozā mākoņiem lidinoties Tu viņu točna pazaudēsi.

Ja pavisam īsi un konkrēti:
1) nekada gadījuma neizdarit uz viņu spiedienu par attiecību atjaunošanu.
2) parādīt vinam cik ar tevi kopā ir forši , ko var izdarīt tikai tiekoties.
3) nespiest uz attiecību atjaunošanu kā pāris, bet atjaunot ar viņu vienkārši kontaktu reālajā dzīvē.
24.07.2015 01:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits