Šī tēma būs jau jūs nomocījusi, bet , ja nu tā - tad ir iespēja taču nelasīt ;) :D
Nezinu kādēļ tieši krievu meitenes, bet kaut kā redzētas tikai tādas, kuras ir nu tiešām ar plakanu vēderiņu, Latvijā tādu ir , bet šķiet mazāk. Un es arī gribu būt tik tieviņa, bet sports , nu neteiksim, ka tas baigi man palīdzējis, šķiet kaut kas ar ēšanu nav labi, bet kā varu zināt, kas tad priekš manis ir labi? Ko jūs iesakāt man ? Kā jums izdodas uzturēt sevi formā? Kā tām krievu meitenēm izdodas? :D
ehh, meitenes. Vienkārši pieminēju, ka esmu pamanījusi tieši krievu meitenes ļoti labā formā, Latvijā tā mazāk. Nu, kas šodien notiekas, tiešām jāpiesienas pie visa. Interesējos kādēļ tieši viņas, gribas tos noslēpumiņus atklāt. (l)
Ir cilvēki, kam dabasmāte ir devusi plakano vēderiņu. Pat nedaudz apveļoties, vēders izskatās ok. Citiem paveicies ar izteikti slaidām kājām vai tievām rociņām :)
nu, nē.. vnk jāzin savs ķermenis.. vai arī jāmaksā kādam kas to plānu sastādīs... jābūt tā, lai jūties enerģiski, un tajā pašā laikā visu laiku ir izsalkums manāms, un ka ir apetīte/.. bet tad vnk padzeries ūdeni, un močī tālāk.. man svars ir 90 kg, kuru ir grūti uzturēt, man ir jādomā ko ēst, bet es varu nomest uz 80 , vnk pārejot uz citu pārtiku .. ko es negribu .. man galvenais ir enerģija un spēks.
kā kuram.. badoties nevajag.. vajag zināt ko ēst..