viņa ir pārāk tieva / anoreksiķe / viņai vajadzētu aiziet paēst, ir normāli, bet pateikt šāda ķermeņa īpašniecei ka viņai vajadzētu aiziet pie dietologa / sākt sportot / ēst veselīgāk, ir pilnīgi nepieņemami un aizskaroši ?
Vienkārši pati nereti saņemu komentārus par to, ka man vajadzētu aiziet paēst, bet nekad neesmu apaļīgākam cilvēkam teikusi, ka viņam jāievēro diēta..
Man gan tie komentāri par tievumu liekas kā kompliments. Nekad neapvainojos par tādiem. Kāpēc lai par to apvainotos? Un tievie cilvēki arī mēdz par sevi smieties, ka viņi ēd visu, bet neiet labumā - es vienmēr viņiem saku, ka viņi ir laimīgi cilvēki!
Nepatīk, ja atsakos ēst, kad piedāvā, nokomentē, ka es jau varu, man figūra atļauj, it kā- ja neesmu resna, tad man pienākas nonstopā rīt.
woa, 4 lapas un vēl nav kašķis? kas notiek? cosmo atvaļinājumā?Winterra, tu laikam esi no tām (kaut gan parasti - tiem), kuriem/-ām patika sapulcēties ap diviem kāvējiemies skolā un ar prieku skatīties, kā viņi to dara, un vēl abus uzkurināt?! :-D