un būtu pat pretīgi noskūpstīt..
Tu gribi,lai bērnu viņš arī neredz un neņem?
Protams, ka vislabāk ir uzturēt labas attiecības. Tā visiem ir mierīgāk. Galvenais, lai tās attiecības patiešām ir izbeigtas.
"superīgs" vīrietis.. Vari iedomāties, ka tā viņš nākotnē var teikt arī par tevi
Nē, par to nav ne runas, šobrīd viņs to caur tiesu arī cenšas panākt un es to atbalstu. Un ja satiek bijušo caur to, man nav nekādu problemu. Gribu lai viss ir pozitīvi, bet tā baigi čupoties kopā liekas jocīgi un ja nu viņiem izveidojas baigi tuvas attiecības atkal, jūtos mazliet apdraudēta..Ja jau viņi ir tik draudzīgi un čomiski, kāda velna pēc notiek tiesāšanās? :-/
bet daži viņas izgajieni, nekad neinformējot kā bērnam iet un neļaujot satikt - ir mazliet izbesijuši
Cormeum, nu nav īsiti skaidrs, kas ar to bijušo. Bet caur runāšanu nevareja vienoties. Vienmēr smaidiga , kad te atbrauc atvest mazo utt. Gribeja ar mani iepazities, bet patiesībā laikam nevareja pieņemt to, ka mums ir izveidojušās attiecibas un tāpēc nedeva bērnu satikt. Vismaz tas ir mans variants, lai gan mans virietis uzskata, ka tas nav dēļ manis.