viņš ar draugiem runā pa kaut kādu svešu meiteni, kas paiet garām , tad ir komentāri -skaistā meitene utt.ja tā, tad maini attieksmi, Tu pārāk jūrtīgi visu uztver, un tieši tas, ka cepies par neko, liek Tevi kaitināt.
Tādi "joki" norāda uz ļoti zemas emocionālās inteliģences līmeni. Viņš nemainīsies un ne tu, ne kāds cits viņu nepāraudzinās. Tas ir bezcerīgs gadījums- samierinies vai pamet. Es personīgi pamestu tādu, jo agri vai vēlu tie "joki" kļūs tikai sliktāki un pazemojošāki.
Nikola. viedoklim par atjokošanu nepiekrītu, jo tāda tipa cilvēki to uztver kā zaļo gaismu "jokiem" un centīsies pārspēt autori ar vēl aizskarošākiem un pazemojošākiem "jokiem".
puisim uzmanības trūkst. Ar tādiem jēlajiem jociņiem viņš tikai mēģina sevi pataisīt parāku par Tevi
viņam ir tāds niķis mani ''nolikt zemāk par zemi'' draugu vai ģimenes priekšā... Viņam patīk pazobotiesEs arī tā mēdzu darīt. Nav nekāda saistība ar uzmanības trūkumu,vai pārākuma veicināšanu. Tas vienkārši ir tāds humors,kas iespējams nav atbilstošs lielākajai daļai sabiedrības. Tas viss notiek automātiski,vismaz manā gadījumā. Ja notikuma laikā ievēroju piemērotu vietu izteikumam-vienkārši pasaku to. Varbūt citreiz nevietā,varbūt vietā,bet tas nav ar mēŗki iezāģēt.
Atkal tas ir jautājums, ko tu vari un ko tu nevari atļauties ar otru cilvēku. Ja tava rīcība vai vārdi sāpina otru cilvēku, un tu to turpini darīt, tad tas ir egoisms. Es pieļauju domu, ja autore kaut ko neglaimojošu puisim attrieks pretim, viņš būs pirmais, kurš apvainosies. Viss ir pieļaujams tik ilgi, kamēr ir abpusēja piekrišana.