Man mamma stāstīja, ka es kad biju maza, tikai ēdu un gulēju, nekad neraudāju, mani pat esot bijis jāmodina uz ēšanu, es kaut kā iedomājos, ka mani bērni arī būs tik mierīgi :D
Hē-hē, biju tāda pati :) Māsa gan bija riktīgi nemierīga!
Uff... šodien ir pēdēja atvaļinājuma diena. Ar to viss arī ir pateikts.. Pamazām piezogas besis. Ne-gri-bu! Un darbi pamazām sāk birt :-(
Šodien beidzot samainīja man klaviatūru portatīvajam. Viss. Šis pusgada garais murgs ir beidzies un varu normāli strādāt, turklāt samaksāju tikai 30 EUR par visu kopā (darbu + jaunu klaviatūru), dabūju no šuvējas kleitu, aizbraucu uz bibliotēku, no rīta bija foršs treniņš utt. Es vispār secināju, ka no rītiem man patīk vairāk iet uz zāli. Žēl, ka šis prieks ir beidzies. Karoče visas
astes ir savilktas un var mesties rīt darbos..
Vakar tiku līdz Rīgai, satiku sen nerezdzētu draudzeni. Viņa izveda mani uz Jūrmalu. Kaut gan tiesības viņai jau ~8 mēn., braucu ar viņu pirmoreiz, jo tiešām sen neesam tikušās. Un viņa turklāt vēl bebi gaida, jau smuks vēderiņš pamanāms (l) Neticami, bet laiks arī bija kolosāls. Ņemot vērā, ka pirmdien lija visu dienu un bija auksts, vakar tiešām bija pasaka - silti un saulaini. Pasēdējām pludmales bārā un tad Tokyo. Visur cilvēku nenormāli daudz, kaut arī bija darba diena.
Jauku dienu visām!