Cik bieži beidz?

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Labvakar!
Vai Jūsu vīrieši vienmēr beidz mīlējoties?
Pieredze man nav liela, bet iepriekšējie puiši vienmēr ir beiguši mīlējoties. Ar tagadējo mēdz būt tā, ka viņš biežāk nebeidz,nekā beidz. No sākuma it kā tā nebija, bet pēdējā laikā es sāku vainot sevi, jo diezgan bieži ir tā,ka draudziņš paliek stāvošs,kad esmu sasniegusi orgasmu, bet viņš nemaz nevēlas turpināt. Orāli, viņš beidz tikai ar rokas palīdzību beigās.
Varbūt kaut kā pati esmu sabiedējusi psiholoģiski viņu,jo reiz sanāca saruna par to, cik ļoti es nevēlētos šobrīd bērnus un viņš arī negrib, tāpēc ir tik piesardzīgs...jo es kategoriski esmu pret tablešu lietošanu un ar prezervatīviem mums abiem nekāda prieka nav. Varbūt kāda ar lielāku pieredzi var padalīties un ko ieteikt. Var arī privāti. :)
21.07.2015 21:48 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Runājot par OK, nemaz arī tā nav nekāda baigā inde. Jā, tā ir hormonāla kontracepcija, bet ja ārsts pēc analīzēm izraksta tev atbilstošu preparātu nudien nav jākrīt panikā. Tagad jau ir pieejamas arī tabletes ar salīdzinoši mazu hormonu devu.
Es arī naivi cerēju, ka pēc ok lietošanas organismam ir "jāatpūšas" un tad tikai pieteiksies mazulis - nekā, nākamā ovulācija pēc 14 dienām un bebis gatavs :D
22.07.2015 11:00 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012

Negrib bērnus, bet ir pārtrauktais. Pat zirgam jāsmejas! Uzskati to par jūsu tupuma sekām

+++++
22.07.2015 11:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Turklāt, hormonālā kontracepcija, ja izvēlas pareizo ievades veidu ar tev piemērotām devām, ir efektīva un blaknēm rasties arī nevajadzētu un tas, ka nevar palikt stāvoklī, ir mīts.

Jā, viss ir mīts, tikai neauglības problēmas mūsdienu populācijā pieaug. Neviens ārsts nevar likt roku uz sirds un zvērēt pie mātes dzīvības, ka pēc sintētisko hormonu lietošanas ovulācija 100% atjaunosies..

Turklāt..cik pareizs var būt ievades/devu veids, ja pats mērķis ir organismā slāpēt dabisko funkciju? (Retorisks jaut)
22.07.2015 11:53 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Jā, viss ir mīts, tikai neauglības problēmas mūsdienu populācijā pieaug. Neviens ārsts nevar likt roku uz sirds un zvērēt pie mātes dzīvības, ka pēc sintētisko hormonu lietošanas ovulācija 100% atjaunosies..

++++ Realitātē mūsdienās ir ļoti daudz sieviešu, kam ir problēmas palikt stāvoklī. Bet statistika ir tikai mīts, vai ne :-P ?

Jebkura kontracepcijas metode nepareizi lietota var nedarboties pietiekoši labi.
22.07.2015 12:10 |

Reitings 3647
Method of Birth Control
How Many Couples Using This Method Will Get Pregnant in a Year?
How Well Does This Method Work in Preventing Pregnancy?
Can This Method Also Protect Against STDs?

Consistent Abstinence None Completely effective Yes
Birth Control Patch ("The Patch") 8 out of 100 Effective No
Birth Control Pill ("The Pill") 8 out of 100 Effective No
Birth Control Ring ("The Ring") 8 out of 100 Effective No
Female Condom 21 out of 100 Less effective Yes
Male Condom 18 out of 100 Moderately effective Yes
Birth Control Shot 3 out of 100 Effective No
Diaphragm 16 out of 100 Moderately effective No
Emergency Contraception 1 to 2 out of 100 Very effective No
IUD Fewer than 1 out of 100 Very effective No
Fertility Awareness 25 out of 100 Less effective No
Spermicide 29 out of 100 Less effective No
Withdrawal ("Pulling Out") 27 out of 100 Less effective No
Not Using Any Birth Control 85 out of 100 Not effective No
22.07.2015 12:11 |

Reitings 3647
Method of Birth Control
How Many Couples Using This Method Will Get Pregnant in a Year?
How Well Does This Method Work in Preventing Pregnancy?
Can This Method Also Protect Against STDs?

Consistent Abstinence None Completely effective Yes
Birth Control Patch ("The Patch") 8 out of 100 Effective No
Birth Control Pill ("The Pill") 8 out of 100 Effective No
Birth Control Ring ("The Ring") 8 out of 100 Effective No
Female Condom 21 out of 100 Less effective Yes
Male Condom 18 out of 100 Moderately effective Yes
Birth Control Shot 3 out of 100 Effective No
Diaphragm 16 out of 100 Moderately effective No
Emergency Contraception 1 to 2 out of 100 Very effective No
IUD Fewer than1 out of 100 Very effective No
Fertility Awareness 25 out of 100 Less effective No
Spermicide 29 out of 100 Less effective No
Withdrawal ("Pulling Out") 27 out of 100 Less effective No
Not Using Any Birth Control 85 out of 100 Not effective No

Interesanti.....................
22.07.2015 12:17 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
++++Cormeum
++++Raven
Un ja vēl ārsti vismaz veiktu kādas hormonu pārbaudes, pirms izraksta hormonālo kontracepciju (lai piemeklētu atbilstošu devu- ne par lielu, ne par mazu). Bet man izskatās, ka visām tik pēc kārtas izraksta tās dažas tabletes, kuru ražotājs ir paviesojies un apdāvinājis ārstu :) Un tā uzstājība, piedāvājot hormonālo kontracepciju, ir vienkārši apbrīnojama :-D
22.07.2015 12:18 |

Reitings 3647
Mēģināju ielikt tabulu. bet ceru, ka var saprast, kas tur domāts :-)
22.07.2015 12:18 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012

Gribi teikt, ka neauglīgas ir tikai tās sievietes, kas lietojušas OK? Kā ar vīriešiem, viņiem tie hormoni no sievietes caur vagīnu aizceļoja un padarīja neauglīgu? Nē, taču.
Ir daudz dažādu iemeslu neauglībai. Jāņem vērā arī vīrieša esamības faktors.
Un parasti ovulācija atjaunojas max 12 mēnešu laikā, ja tā nav tad ir jāskatās, parasti gan tie iemesli izrādās citi. Un vieglāk to visu novelt uz OK.

Kāda statiska rāda? Tad jau jājautā, kāda statistikas metode tika pielietota, ar kādu grupu tika salīdzināti dati, kāds ir ticamības koeficients?
Statistika nav pliki skaitļi...
22.07.2015 12:26 |

Reitings 3647
Out of 100 couples who were withdrawal rock stars—meaning they pulled out correctly every time they had sex—about four of them would get pregnant in a year. But it can be a challenge to pull out for lots of reasons, and most people have days when they’re not feeling like rock stars of any kind. That’s why out of 100 average couples using withdrawal, 22 will get pregnant in a year.

Ja pareizi lieto šo metodi, četras sievietes no 100 paliks stāvoklī, bet, tā kā ne visi to dara perfekti statistika ir citādāka.

It’s not that pulling out doesn’t work in principle—it’s that it’s challenging to pull out just right every single time. Condoms and the pill aren’t so different that way—they’re great in a world where we always use them perfectly—but the reality of our lives is often busy, complicated, and not so perfect. Still, pulling out is a lot better than nothing—in fact, it’s nearly as effective at preventing accidental pregnancy as condoms alone.
22.07.2015 12:30 |

Reitings 3647
Pietam ir pētījumi, kas pierāda, ka hormonālā kontracepcija palielina vēža risku. Tā kā jau tā esmu riska grupā, jo iepriekšējās paaudzēs ir bijis vēzis, kas ir ģenētiski iemantots (tā teikt "pa sieviešu līniju"), tad neplānoju šo risku paaugstināt lietojot hormonus. Domāju, ka neesmu vienīgā ar šādām problēmām.
22.07.2015 12:34 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Pašai apkārt pārāk daudz piemēru ar jaunām meitenēm, kuras netiek pie bērna. Fantastiska sagadīšanās, ka visas trīs lietojušas hormonālo kontracepciju. Nav mana darīšana un dziļāk citu problēmās degunu nebāzīšu, taču negribas ticēt, ka visām trim pagadījušies ne īpaši auglīgi vīrieši.

Atbalstu tikai un vienīgi prezervatīvus, ja bērni neietilpst šā brīža plānos. Arī ar tabletēm un spirālēm vari palikt stāvoklī - šeit pat cosmo ne mazums pierādījumu tam.
22.07.2015 12:36 |

Reitings 16391
Protams, neauglībai ir dažādi iemesli..
Tomēr stipri šaubos, vai OK ir pelnījusi sēdēt uz nevainības pjedestāla šīs problēmas ietvaros.
Domāju.. ja nopietnāk un aktīvāk pievērstos šī jautājuma pētīšanai, varētu atrast daudz interesantas korelācijas. Bet tam ir vajadzīgs arī finansējums..
22.07.2015 12:37 |

Reitings 3647
Here is an overview of the reported risks and side effects of birth control pills.

Some physical and emotional changes take place that are permanent while you stay on the pill. Many of these changes occur as your body’s response to synthetic estrogen.

These changes include:

Larger breasts
Weight gain or loss
Reduced or increased acne
Slight nausea
Emotional sensitivity right before your period
Mood swings throughout your cycle
Irregular bleeding or spotting
Breast tenderness
Decreased libido

And even scarier than the “mild” side effects are the serious health risks that accompany birth control pills. These include: ,

Increased risk of cervical and breast cancers
Increased risk of heart attack and stroke
Migraines
Higher blood pressure
Gall bladder disease
Infertility
Benign liver tumors
Decreased bone density
Yeast overgrowth and infection
Increased risk of blood clotting
22.07.2015 12:38 |

Reitings 16391
Izvairīšanās no prezervatīviem, kam ir arī barjeras funkcija attiecībā uz dažādiem iekaisumu izraisītājiem, manuprāt, nepaliek bez sekām, spēlē lomu neauglības problēmas aktualitātei..
22.07.2015 12:43 |

Reitings 1983
Eh, ir arī pētījumi, kas pierāda, ka OK samazina to vēža risku, kas saistīti ar reproduktīvo sistēmu. Tā kā ej nu tu sazini, kā tur īsti ir. Vienu samazina, citu izraisa.
Rakstīju bakalauru par OK. Ir mazliet kaut, kas papētīts. Ja es lietotu OK, drīzāk uztrauktos par to mini iespējamību aiziet ar miokarda infarktu vai insultu. :D

Katrā ziņā, lai objektīvi visu izspriestu, katram raven ieliktajam apgalvojumam pretī jābūt kvalitatīviem vairākiem pētījumiem.
22.07.2015 12:44 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Es divus gadus lietoju OK, tad 2 gadi bija klusuma periods, ka nelietoju, un jā ar draugu bija pārtrauktais. Bet es to neuzskatu par kontracepciju un mēs apzinājāmies, ka varam palikt stāvoklī, un zinājām, ka ja pieteiksies bērniņš, tad mēs ar it audzināsim. Nebija mums bail. Paliku stāvoklī, jo tas bija apzināti un viss. :) Un ar pirmo reizi es paliku. Tā kā man OK neko sliktu nenodarīja.

Mēs pirms OK lietojām prezervatīvus. Un nesūdzējāmies, tad es pati pamēģināju OK, lai ir vieglāk un lētāk. Bet man sākās problēmas ar veselību, ka izdomāju viņas pārtraukt.
22.07.2015 12:50 |

Reitings 3647
Eh, ir arī pētījumi, kas pierāda, ka OK samazina to vēža risku, kas saistīti ar reproduktīvo sistēmu.

Reklāmās ne to vien sarakstīs :-D .. kā jau teicu - man jau tagad ir palielināts risks, tādēļ nedomāju to palielināt tikai tāpēc, lai pārbaudītu, kuri pētījumi pareizāki. Esmu redzējusi, kā cilvēki lēnām mirst no vēža - neplānota grūtniecības salīdzinājumā ar to ir nieks ...
22.07.2015 12:50 |

Reitings 16391
Dzemdes kakla vēža risks pieaug, ilgstoši lietojot hormonālo kontracepciju. Tā kā.. ne visa reproduktīvā sistēma..
22.07.2015 12:51 |

Reitings 1983
Domāju, ka pie kopsaucēja mēs nenonāksim. Viena ir lasījusi vienu, otra pilnīgi pretējo. Bet tā jau zinātne iet uz priekšu, ja nebūs, kas pierāda pretējo, nebūs, kas meklē citas atbildes.
22.07.2015 13:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits