Ak šie ārzemju vīrieši

Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Sveikas, meitenes...
Intereses pēc tā jautājot, jūsbūtu gatavas veidot attiecības ar ārzemnieku? :D
Te nesen sanāca netīšām internetā iepazīties ar vienu turcieti... diezgan amizanti likās ka viņš principā mani nepazīstot gribēja uzsākt attiecības, uz ko es atteicu :) Vairāk bija sajūta ka viņš manī meklē uzturēšanās atļauju :)
bet nu vienkārši intereses pēc parunāju ar draugiem, daudzi teica ka no tiem jābēg īpaši no muslima vīriešiem, lai gan pašai ir radiniece kas ir laimīgi precējusies ar tādu, bet protams katram stāsts....

Negribās nopelt latviešu vīriešus, bet vairs apkārt nevienu interesantu neredzu :)
19.07.2015 22:25 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man nav nekas pret arzemniekiem, bet, ja kadas tautibas virietis uzreiz gribeetu mani preceeet, pat neredzot mani vai nepadzivojot kopaa, tas liktos shaubiigi. Vienmer jabut uzmanigAi.

Atceros, ka mana universitates draudzene iepazinas interneta ar virieti, nu tik skaisti tas bija, ka izdomajam vinju parbaudit- es uztaisiju accountu taja portala, apskatijos vinju un pec nepilnam 5 sekundeem bija vestule- tieshi tada pati copy-paste kada manai draudzenei. Nochatojam ar vinju ilgi, lidz sapratam, ka vinjsh vienkarsi meklee kadu ar kuru atrak appreceties. Ne jau visi tadi stasti, bet piesargies!
20.07.2015 00:50 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Esmu precēta ar ārzemnieku un esam izveidojuši savu ģimeni. Jāsaka, ka visbriesmīgākā pieredze attiecībās man ir bijusi tieši ar vistīrāko latvju bāleliņu. Tas tomēr nav kalpojis par iemeslu, lai visus latviešu vīriešus norakstītu. Uzskatu, ka tas ir aprobežots domāšanas veids, lai katru musulmani padarītu par pašu velnu nemaz neiepazīstot. Cita lieta, ja intuīcija nostrādā, vai vienkārša nepatika pret pašu cilvēku, ne tā reliģiju vai piederību uz papīra.
20.07.2015 00:54 |

Reitings 85
Reģ: 12.06.2015
Atceraties, ka "otrpus žogam zāle vienmēr ir zaļāka", es agrāk arī uzskatīju, ka nav Latvijā daudz sieviešu, ar kurām ir jēga veidot ilgstošas un nopietnas attiecības. Es vairākus gadus toreiz mācījos un strādāju ASV, bija ļoti interesanti izveidot nopietnas attiecības ar vienu meksikānieti, man kā vīrietiem tieši saistīja viņu feminitāte un attieksme pret attiecībām, kura ir diezgan pretēja tam ko latvietes grib/sagaida no attiecībām.

Tagad tomēr ir nācies saprast, ka priekš manis personīgi nekur nav tik labi kā Latvijā un ja labi pameklē tad arī šeit var atrast labu draudzeni/sievu. Domāju, ka daudzas sievietes, kuras ir vīlušās latviešos meklē sev draugus nepareizajās vietās.
20.07.2015 00:55 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Favel,kāda tautība vīram?
20.07.2015 11:01 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Tās, kurām ir bērni no melnajiem, pastāstiet kā ir, kad jūsu bērns neizskatās pēc jums - vaibsti, mati, ādas krāsa. Kā jūs par to jūtaties?
20.07.2015 11:30 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
neveiklā, tautība ir viena no R-Eiropas valsts.
Mans bērns, lai gan pēc ādas krāsas tāda pati kā es, man līdzīga nav, jo acis tumšas un mati par maniem tumšāki. Kā jūtos? Laimīga :)
20.07.2015 11:40 |

Reitings 6040
Tās, kurām ir bērni no melnajiem, pastāstiet kā ir, kad jūsu bērns neizskatās pēc jums - vaibsti, mati, ādas krāsa. Kā jūs par to jūtaties?

Man beerns no latviesha, nekas nav no manis, teva kopija, nu kaa juutos? ljoti labi, berns lidzigs teevam, taa kaa gribeeju. Vai tad obligaati jabut bernam no melnaa lai neizskatiitos peec maates?
20.07.2015 11:42 |

Reitings 270
Man beerns no latviesha, nekas nav no manis, teva kopija, nu kaa juutos? ljoti labi, berns lidzigs teevam, taa kaa gribeeju. Vai tad obligaati jabut bernam no melnaa lai neizskatiitos peec maates?

Protams, ka neviens bērns nebūs 100% kā māte vai tēvs, bet ja ir bērns ar afrikāni, tad tur ne smakas nav no vecāka, kurš ir eiropeīds. Respektīvi, tie ir gēni, kuri ir nolaisti atejā.
20.07.2015 11:46 |

Reitings 6040
Protams, ka neviens bērns nebūs 100% kā māte vai tēvs, bet ja ir bērns ar afrikāni, tad tur ne smakas nav no vecāka, kurš ir eiropeīds. Respektīvi, tie ir gēni, kuri ir nolaisti atejā.

Melnajiem + baltajiem ir ljoti smuki berni. :)
20.07.2015 11:48 |

Reitings 270
Piemēram, Kambalas dēls, ritīga tēva kopija ne?
Nezinu, kas katram ir smuks, man, piemēram, baltie bērni šķiet vissmukākie.

20.07.2015 11:49 |

Reitings 6040
valt bet tev tak sava dziive, ko tev uztraukties par citiem? Man pilnigi vienalga kas ir kambala un kas ir vinja berns... Uztraucies par sevi!
20.07.2015 11:51 |

Reitings 270
Es jau uztraucos par sevi, nevienam nepārmetu par viņu izvēlēm. :-)
Vienkārši uzskatu, ka mums katram ir jābūt kādai vērtībai, man tā ir mana ģimene, tauta, kultūra un pēc tam arī cilvēki, kuri ir man līdzīgi. Kāpēc gan lai es neizteiktu savu viedokli par visu šo, varbūt, ka kāds ieklausās un padomā par to. :-)
Diemžēl, manuprāt, mūsdienās notiek genocīds pret baltajiem cilvēkiem, jo ikviena valsts tiek pārbāzta ar citu rasu imigrantiem, turklāt viņi tiek glorificēt, gan sportā, gan mūzikā utt. Pie dzimstības 2 bērni ģimenē, tas ir visīstākais genocīds.
Un jā, ja daudziem šī multikultūra ir tik tuva, mēs šo visu varētu pārnest, piemēram, uz Āfriku, kur dzimstība ir debesīs un viņus tas neiznīcinās.
20.07.2015 11:56 |

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Visādi jau dzīvē var būt, tāpēc katrs gadījums jāvērtē atsevišķi. Manā draugu/paziņu lokā ir vairāki musulmaņi un vairāki afrikāņi, visi forši cilvēki. Tiesa, visus esmu iepazinusi reālajā dzīvē un tos Facebook un Skype rakstītājus vienmēr ignorēju. Pati esmu precējusies ar francūzi/itāli, ar kuru iepazinos universitātē. No sākuma bija dažādas kultūras atšķirības, kas biedēja, tomēr nolēmu riskēt un noteikti neko nenožēloju. :-) noteikti ir arī pozitīvi interneta stāsti, taču tie prasa papildus piesardzību attiecību sākumā
20.07.2015 12:11 |

Reitings 6040
Vienkārši uzskatu, ka mums katram ir jābūt kādai vērtībai, man tā ir mana ģimene, tauta, kultūra un pēc tam arī cilvēki, kuri ir man līdzīgi. Kāpēc gan lai es neizteiktu savu viedokli par visu šo, varbūt, ka kāds ieklausās un padomā par to.

Tas, ka esam piedzimushi Latvijaa, nenozimee, ka mums katram tur jaanodziivo viss muzhs, jaapprec latvietis un tik ljoti jaieveero visas tradiicijas un kulturas. Shaubos, ka kads tevii ieklausiisies, es vismaz neklausos cilveekos ar tik shauru domaashanu kaa tu.
20.07.2015 12:17 |

Reitings 270
Tas, ka esam piedzimushi Latvijaa, nenozimee, ka mums katram tur jaanodziivo viss muzhs, jaapprec latvietis un tik ljoti jaieveero visas tradiicijas un kulturas. Shaubos, ka kads tevii ieklausiisies, es vismaz neklausos cilveekos ar tik shauru domaashanu kaa tu.

Kur tieši tā ir šaura, tu uzskati, ka visām Eiropas un baltajām valstīm ir jābūt multikulturālām ar visādām rasēm, kamēr paši izmirstam? Es tā neuzskatu, jo paši nevaram sevi atražot, imigranti nozīmē rasu sajaukšanos un tālāk nav grūti saprast ko tas nozīmē.
20.07.2015 12:23 |

Reitings 6040
Es nedomaaju par to, man vienalga, man galvenais, ka es esmu laimiiga un citi ir laimiigi. Un tas, ka maate ir melnaa un teevs baltais, vai otraadi - mani galiigi neinteresee.:)
20.07.2015 12:31 |

Reitings 80
Reģ: 12.06.2014
Man draugs ir portugālis, taču iepazināmies klātienē un uzreiz varēja saprast, vai patīk cilvēks vai nē.

Pazīstu arī musulmaņus no Pakistānas un Turcijas, godīgi sakot, tās meitenes, kas ar viņiem kādreiz apprecēsies, būs ļoti laimīgas, jo viņu kultūrā pastāv liela cieņa pret sievietēm (protams, tas diez vai attiecas uz ekstrēmistiem, es vairāk domāju musulmaņus, kas gan uz ballītēm iet, gan kādreiz arī iedzer).

Internetā atrastam pretiniekam neticētu, ja vien viņš nav gatavs atbraukt uz Latviju, lai tevi satiktu un iepazītu (bet nevis atbraukt un lūgt roku, bet aiziet uz vismaz pāris randiņiem :d).
20.07.2015 12:51 |

Reitings 168
Reģ: 20.07.2015
ha loses esat :-D Tā nu kosmo uzzināsiet kadu negatīvu pieredzi, jo
1. Tām kurām nepaveicās, viņas pa 99% tiek nogrieztas no ārpasaules un nesēž kosmo, pat ar vecākiem kontaktējas ļoti reti, tik cik nepieciešams, lai neizsludinātu meklēšanā kā mirušu.
2. Tās kuras ir izrāvušās no laulības dzīves, nepavisam ar to nelepojas un publiski īpaši nereklamējas, (tas aptuveni tāpat, ka paprasīt kura ir izvarota) protams, ka neviena neatzīsies.

Un uzķerties uz izmisuša draugiem, facebook turka liecina par smadzeņu trūkumu, ne tur viņam nauda, ne kultūras līmenis prasts lauķis, kam lētākais veids, kā tikt ES ir aprecēt ES pilsoni + ja glīta dabūs bezmaksas seksu :-D
20.07.2015 14:16 |

Reitings 32
Reģ: 02.01.2014
Valtam

Piemēram, Kambalas dēls, ritīga tēva kopija ne?
Nezinu, kas katram ir smuks, man, piemēram, baltie bērni šķiet vissmukākie.

Tas puisis tajā bildē ir Kambalas adoptētais dēls, bet ne viņa bioloģiskais.

http://www.vipi.lv/vip/latvija/idn41698/tifanija-kambalaar-kasparu-planojam-vel-bernus/
šaja rakstā var redzēt gan Kambalas adoptēto, gan ari bioloģisko dēlu. UN īstais dēls ir gaišaks un šis tas no tēva arī ir. :D
31.07.2015 23:26 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
vispirms iepazisties ar vinu kartigi. ir jaapaiet kadam laicinam un tad var meeginaat kaut ko. man pasai ir arzemnieks ko milu jau 2 gadus un pirms tam bija vnk platoniskas attieciibas..bet nu reali runaajam katru dienu takaa tas jau savaadaak:)

bet nu nav vins turks,:-D
31.07.2015 23:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits