Kā saprast, vai puisis ir tikai draudzīgs vai arī vēlas ko vairāk?
Lūdzu, iesakiet tieši veidus, kā to saprast. Bet tā, lai pati pārāk neatklātos un nepaliktu par muļķi.
Situācija tāda, ka darbā ir viens kolēģis. Man ir ļoti draudzīgas attiecības ar vairākiem vīrieškārtas kolēģiem. Bet šis, man liekas, kaut kā ir vairāk draudzīgs. Bieži izsaka komplimentus. Vienmēr pamana, kas man jauns. Vienmēr ar mani parunājās, ja satiek darbā ,nevis tikai čau, kā pārējie. Čatojam par visādām tēmām, arī ārpus darba. Facebookā laiko manas bildes. Izpalīdzīgs it visā, aizdod savu riteni, iedod mašīnas navigāciju, ir pavadījis uz taksi. Kad ir kādi pasākumi vai kaut vai visa kolektīva kopā sanākšana, vienmēr nostāsies man blakus, vienmēr ielies man vīnu, vienmēr apkalpos, parunāsies, parūpēsies par mani un pievērsīs man uzmanību.
Bet tai pat laikā nekā vairāk nav. Nav bijuši nekādi tieši mājieni uz ko vairāk. Nekad nav uzaicinājis uz randiņu. Nekad nav centies noskūpstīt un tamlīdzīgi.
Šodien, lai tiktu kaut kādā skaidrībā, netīšām "noorganizēju", ka ejam kopā pusdienās. Neviens nevienu neuzaicināja, vienkārši ejam kopā. Viņš man prasīja, vai man ir padomā kāda vieta. Es teicu, ka nē, ļaujot viņam mani aizvest kaut kur. Un viņš mani aizveda uz savu ierasto vietu, kas ir parasta ēstuve. Turklāt nepiedāvāja samaksāt par mani.
Man pēc tā secināt, ka tā ir tikai friend zone?
Lieka, ja jau viņam būtu interese, tad jau būtu pacenties aizvest uz kādu foršāku vietiņu un izmaksājis.
Kā jums liekas?