Viedoklis par attiecību noformēšanu.

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Ir jauki lasīt diskusijas par jaunajām māmiņām, patiess prieks par to cik daudz informācijas esmu jau uzzinājusi.
Bet man ir interesants jautājums ikvienai no jums, vai jūsu mazulis pieteicās kad bijāt laulībās ar savu otru pusīti, vai pirms laulības.
Kāds ir jūsu viedoklis, vai precēties tāpēc ka bērns ir jūsu attiecībās, vai darīt to kad patiešām sirds saka? Vai nosodat ārlaulības bērnus?
Varizveidosies asa diskusija, tādēļ ieteiktu būt tolerantām vienai pret otru. :-)
14.07.2015 15:59 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
SAVA māja bija domāts kā viņu māja. Sava=ne īrēts īpašums. Pietam vīrietis ir visai labi situēts jebkurā gadījumā - gan ģimene ir no bagāto Jūrmalas gala, gan pelna ļoti labi.

Rūta8, viedoklis ir viens, nav vērts...nesāc ;)
19.07.2015 12:19 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Ja abiem tas saskan, tad nekādas problēmas nav un pārējiem gar to nav nu itin nekādas daļas.

+

Tiesam, mazak domat ka citi dara, ka citi dzivo. Galvenais, lai apmierinatas ar savam dzivem un izvelem, citi ar savam :)

šajā diskusijā tiek akcentēta tikai vīriešu vēlme neprecēties, es zinu arī vairākas sievietes, kuras tam tik lielu nozīmi nepiešķir

Tas tiesa, ari ir sievietes, kram tas nav svarigi un pat nevelas :)
19.07.2015 12:42 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Kāpēc izskalotas smadzenes? Tāpēc, ka lielākajai daļai sieviešu nemaz nav sava viedokļa, tas ir sabiedrības iepotēts uzskats, kādām jābūt kāzām un, ka laulība nozīmē Happily ever after. Tas viss jau sākas bērnībā ar visām disneja multenēm, tupinās ar medijiem un "tā bija manai draudzenei", bet man jābūt šikāk. :D Un, ja jautā, kāpēc tā grib, tad atbilde ir vnk es tā gribu, jo tā ir skaisti.
Es vairāk gan domāju par kāzu fenomenu, ar tortēm simtu eiro vērtībā utt, kas tendēts nevis uz pāri, bet uz visiem citiem.

Jāpadomā plašāk, ārpus burbuļa, kas mākslīgi izveidots.
19.07.2015 12:44 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Bet kāpēc tām, kas negrib un neprecas, tik ļoti sāp tas, ka citas uzskata, ka ir normāli, vajag precēties un arī precas? Arī otrā virzienā tas pats. Smieklīgi tie kategoriskie viedokļi, mazāk vajadzētu uztraukties par citu dzīvi un citu viedokļiem, vairāk pievērsties savai, nevar taču būt, ka iet tik bēdīgi.
19.07.2015 13:08 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Viena te pilniigi saspiedusies, kladzina kaut kaadu Padomju laika murgu. Jaa, jaa, peec 25 gadu sasniegshanas tikai dauniishus dzemdee, bet peec 30 jaasaak zaarks noskatiit.

Laid uz Sibiirijas tundru, tur chukchu apmetnees domaa liidziigi, ja 20 gados veel nav dzemdeejusi, taatad neaugliiga.

Nevajag jau pārspīlēt, bet pēc 30 olšūnu skaits samazinās, pēc 35 - šis process paliek vēl ātrāks.
Ap divdesmit skaitās arī - 27, piemēram.

Tu acīmredzot neesi zaudējusi bērnu, tad vari izrunāties ar
Jaa, jaa, peec 25 gadu sasniegshanas tikai dauniishus dzemdee,

bet realitātē ir vēl kaudze citu pataloģiju, ne tikai 21.hromosoma.

Arvien vairāk sieviešu atliek bērnus līdz viņām ir 35 un tad brīnās, kāpēc spontānie aborti seko viens pēc otra, gadiem nevar palikt stāvoklī,vai bērns nepareizi attīstās.

Bet protams - tā ir padomju laiku domāšana, ar statistiku un zinātniskiem pētījumiem tam nav nekāda sakara. Ir taču mākslīgās apaugļošanas, kas , protams, ne vienmēr darbojas, un nākas atkārtot, bet tas taču ir tā vērts, ne?

Understand the risks

The biological clock is a fact of life, but there's nothing magical about age 35. It's simply an age at which various risks become more discussion worthy. For example:

It might take longer to get pregnant. You're born with a limited number of eggs. As you reach your mid- to late 30s, your eggs decrease in quantity and quality. An older woman's eggs also aren't fertilized as easily as a younger woman's eggs. If you're older than 35 and haven't been able to conceive for six months, consider asking your health care provider for advice.

You're more likely to have a multiple pregnancy. The chance of having twins increases with age. The use of assisted reproductive technologies — such as in vitro fertilization — also can play a role.

You're more likely to develop gestational diabetes. This type of diabetes, which occurs only during pregnancy, is more common as women get older. Tight control of blood sugar through diet and physical activity is essential. Sometimes medication is needed, too. Left untreated, gestational diabetes can cause a baby to grow significantly larger than average — which increases the risk of injuries during delivery.

You're more likely to develop high blood pressure during pregnancy. Research suggests that high blood pressure that develops during pregnancy is more common in older women. Your health care provider will carefully monitor your blood pressure and your baby's growth and development. You might need to take medication or deliver your baby before your due date to avoid complications.

You're more likely to have a low birth weight baby and a premature birth. Premature babies, especially those born earliest, often have complicated medical problems.

You might need a C-section. Older mothers have a higher risk of pregnancy-related complications that might lead to a C-section delivery, such as placenta previa — a condition in which the placenta blocks the cervix.

The risk of chromosome abnormalities is higher. Babies born to older mothers have a higher risk of certain chromosome problems, such as Down syndrome.

The risk of pregnancy loss is higher. The risk of pregnancy loss — by miscarriage and stillbirth — increases as you get older, perhaps due to pre-existing medical conditions or fetal chromosomal abnormalities. Ask your health care provider about monitoring your baby's well-being during the last weeks of pregnancy.
19.07.2015 13:16 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Selene, piekrītu. Nabaga vīrieši, kuriem uzspiež precības ar šitajiem tekstiem "tu jau mani necieni, ja reiz nepreci" utt. Man ar tāda izbijusi draudzene viena ir. Kopā (on & off posmi bijuši) ir aptuveni 7 gadus, puisis saka, ka precēties negrib, kamēr nav SAVA māja, stabilitāte utt, bet viņa viņu ik pa laikam krāpj, jo saka, ka ja reiz neprec, tad viņa drīkst krāpt. Idiote, nu! Tapēc arī izbijusi draudzene.

Tāda sajūta, ka pazīstu šo pašu pāri, vienīgi viņi nav Jūrmalas. :D
19.07.2015 13:25 |

Reitings 90
Reģ: 23.08.2010
Spriežot pēc attiecībām, ko redzu paziņu vidū - ir pāris, sieviete mīl, ceļ sapņu pilis, bet vīrietis vienkārši IR KOPĀ. Ne precēt taisās,neko. Jo gaida, kad atnāks īstā, vēl labāka.
Tā kā vienkārši būt kopā- tas neko no vīrieša puses neparāda. Respektīvi, tā nav lielās izvēles izdarīšana.
19.07.2015 14:06 |

Reitings 10185
smaiids, viņi visi tev stāsta ko viņi taisās vai netaisās darīt?
19.07.2015 14:09 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Spriežot pēc attiecībām, ko redzu paziņu vidū - ir pāris, sieviete mīl, ceļ sapņu pilis, bet vīrietis vienkārši IR KOPĀ. Ne precēt taisās,neko. Jo gaida, kad atnāks īstā, vēl labāka.

Kas tas par vīrieti, kas gaida, kad labāka parādīsies, apmēram kā princese stikla kalnā.. bet tajā pat laikā ir ar sievieti, ko nemīl? :-D
19.07.2015 14:15 |

Reitings 90
Reģ: 23.08.2010
Viņi nerēķinās ar viņām, dzīvo kopā, bet faktiski dzīvo kā egoisti un diemžēl krāpj uz vella paraušanu. Es tās sievietes pazīstu un man tiešām žēl viņas + grūti izlikties, ka neko nezinu. Nezinu, iespējams tā ir, ka mīlestība ir tik spēcīga un sieviete nemaz nevēlas aiziet, lai arī redz, kas notiek.

Raven, nu kā... Vienkārši ''ir kopā''. Mājās vakariņas siltas, apčubināts, sekss arī mājās uz vietas - konkrētajā brīdi nav izdevīgi aiziet. Tad, kad parādās tā, kas ir labāka un vīrieti aizrauj,iemīlas, tad arī saņemas un aiziet no tās iepriekšējās.
19.07.2015 14:24 |

Reitings 10185
Es arī nesaprotu kā tas viss viņiem tur solās notikties. Piemēram, satiks viņš vienu sievieti kaut kur rimi un teiks "O, tu esi tāda kādu es tieši meklēju. Sūtu savējo bekās, nāc - precamies!"
Ne tak, arī nākamo princesi neprecēs.. sēdēs un gaidīs labāku! ;-)
19.07.2015 14:25 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Raven, nu kā... Vienkārši ''ir kopā''. Mājās vakariņas siltas, apčubināts, sekss arī mājās uz vietas - konkrētajā brīdi nav izdevīgi aiziet. Tad, kad parādās tā, kas ir labāka un vīrieti aizrauj,iemīlas, tad arī saņemas un aiziet no tās iepriekšējās.

Precētās ģimenēs tā nenotiek? Man ir zināmi daudzi vīrieši, kas apprecējušies, pie katras izdevības cenšas izrauties no mājām un palūrēt uz kādu citu dibentiņu. Nevajag domāt, ka vīrieti vajag piesiet - precēts vai ne, tāpāt skatīsies apkārt.
Nezinu, man kaut kā tā visa precēto pāru padarīšana vairāk saistās ar cenšanos iegūt otru savā īpašumā. Nesaku, ka nevajag precēties - tieši otrādi - bet nevaag to saistīt ar kaut kādu nelaužamu solījumu un nolikt tās sievietes, kuras neprec- ka viņas vīrietis nemīl un gaida labāku. Nav tikai melns un balts. Ja ir kopīgi nākotnes plāni - īpašumi un bērni, tad laulības ir gudrs solis, bet negarantē uzticību vai vairāk mīlestības kā citām, vienīgi labākus scenrārijus šķiršanās gadījumos.
19.07.2015 17:20 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012

Shausmas, kaada domaashana :D Nopietni!! Nav nekada sakara ar precets vai nepreceets, ja cilveks gribes aizies. un tam nav sakara ar to, ka tikai virietis var aiziet, sievietes arii ljoti biezi aiziet pie labaakiem. Un arii i preceetas, i gan nepreceetas...

Man ir zināmi daudzi vīrieši, kas apprecējušies, pie katras izdevības cenšas izrauties no mājām un palūrēt uz kādu citu dibentiņu. Nevajag domāt, ka vīrieti vajag piesiet - precēts vai ne, tāpāt skatīsies apkārt.

Mana pazinju lokaa taa neesmu dzirdejusi, bet tad jau labaak buut piekraptai draudzenei, nevis piekraptai sievai :D Te cosmo vienmer ir tikai vai nu melns vai nu balts. Nav tads pa vidu.
19.07.2015 17:37 |

Reitings 883
Mana pazinju lokaa taa neesmu dzirdejusi, bet tad jau labaak buut piekraptai draudzenei, nevis piekraptai sievai Te cosmo vienmer ir tikai vai nu melns vai nu balts. Nav tads pa vidu.

Nu ne gluži krāpj, bet kā tiek no mājas ārā kaut kur patusēt, tā skatās apkārt un mēģina ar citām paflirtēt, vai pieņemsim, nesen manas māsas bijušais, sen jau precēts -aizbrauca kopā ar kolēģiem uz citu valsti un uzreiz ķērās pie telefona rakstīt ziņas citām, it kā būtu cietumā pabijis. Katrā ziņā, bezjēdzīgi vikt laulībai pararēles ar mīlestību un uzticību.
19.07.2015 17:58 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
labaak buut piekraptai draudzenei, nevis piekraptai sievai

Nez kur tas labums...
19.07.2015 17:59 |

Reitings 883
labaak buut piekraptai draudzenei, nevis piekraptai sievai

Domājams, ka sieva piedos krapšanu, lai tikai laulība neizjuktu - būs tāds kauns citu acīs!:-D:-D
19.07.2015 18:03 |

Reitings 6040

šajā diskusijā tiek akcentēta tikai vīriešu vēlme neprecēties, es zinu arī vairākas sievietes, kuras tam tik lielu nozīmi nepiešķir

Es nepieshkjiru laulibaam nekadu nozimi, virs apkart katru dienu danco, precamies, precamies, bet es nevaru! ne jau ka negribu, ne jau ka gribu aiziet pie cita, bet tas, ka vinja mamma dzivo citaa valstii, ir ljoti slima, sobriid nevar atlidot uz kaazaam, es nevaretu taa vienkarshi appreceeties. Un kazas - sarakstiities 2vata zaksa es negribu! Es gribu savas kaazas tadas kadas es vinjas gribu. Jaa, ja es nejustu no viira to veelmi preceties un but ar mani muuzhiigi kopaa, es arii vinju piespiestu appreceeties, atrodot iemeslus, ka mums tachu berns! Es atkal esmu stavoklii! Vai nu tagad vai nu nekad!

Arii no finansialas puses, esmu nodroshinaata no vira puses, ne jau tadelj, ka vins vai es pametisim viens otru, bet taa notika un viss. Arii vira darba ligumaa esmu ierakstiita pirmaa persona, kura naves gadijumaa sanjem vira 3 gadu algas. Varbut tadelj, ka man viss ir tik sakartots, es nejutu vajadzibu peec tiem papiriem. Katrs dara kaa grib, bet ko var muldeet, ka ja neprec, tad nemiil!

Domājams, ka sieva piedos krapšanu, lai tikai laulība neizjuktu - būs tāds kauns citu acīs!

Manaa uztveree piekrapshana ir viss! Beigas visam! Un tur nav nekadas atrunas, alkohols, kaaja sapeja, vinja pati uzleca man virsuu...
19.07.2015 18:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tur jau tā lieta..daudzi pārdzīvo, ka neprecētās sievietes netiek cienītas utt. Bet tāds Story rakstītais stāsts ir labs piemērs, ka nav viss melns vai balts. Un tādu līdzīgu vai maķenīt savādāku situāciju ir daudz. Reizēm der paraudzīties uz pasauli plašāk.. :)
19.07.2015 18:31 |

Reitings 6040
cormeum, cosmolandijaa vienmer ir 2 galejibas :D vienalga, kaadaa teemaa :D

Briesmigaak, laikam, mana uztvere ir nevis but nepreceetai, bet just to viriesha veelmi ar tevi nodzivot kopaa muzhiigi, bet pa visaam variiteem meginaat to virieti dabut sev pie saniem un piespiest appreceeties.
19.07.2015 18:49 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Skumji, ka diskusija pārvērtusies par kara lauku ar apvainojumiem un kategorisku viedokli.
Vai jums viss tas dživē ir, kā esat izsapņojušas un uzskatat par perfektu? Jautājums tām kuras uzskata, ka bez laulības attiecības ir nekādas, bezjēdzīgas un vīrietis ies pa kreisi, nav atbildīgs utt.
20.07.2015 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits