Mona, bet ko Tu dari ar to iegūto informāciju, par to, kam viņš pa dienu zvanījis? Kāpēc Tev nepietiek ar to, ko viņš Tev pastāsta? Es neredzu nevienu
loģisku iemeslu līst otra privātajā telpā vienkārši aiz garlaicības. Pati raksti, ka
pārbaudu drošības un sirdsmiera dēļ
Ja jau drošības pēc, tātad ir pamats būt nedrošai un nemierīgai. Tikai loģisks secinājums.
viss pieejams, neviens nekur nelien! Tu varbūt nē, bet vīriešus nevajag novērtēt aplam
Man visi dati par to, kas darīts ar kompi un telefonu, dublējas uz citu vietu. Tā vajag, jo mājas nav vienīgā vieta, kur kompis un telefons mēdz atrasties. (Vīrietis par šo nav informēts)
Ja kāds būtu te kaut ko šiverējis, tas būtu redzams un pati es bez iemesla nelienu nekur. Kad sāks telefonu slēpt un kompim mainīt paroles, zināšu, ka ir par ko padomāt. Nē, es neuzskatu, ka tas ir jānovērš laicīgi. Te nu ir tā lieta, ka vīrietis nav suns, viņš nav jādresē. Ja viņš nolems mani krāpt, tad nolems, maitāt sev un viņam nervus bez pamata es netaisos.
Ja Tu uzsāc attiecības ar domu, ka vīrietis Tevi noteikti krāps un viņš tāpēc visu laiku jāpārbauda, Tava darīšana. Nesaku, ka Tev tāpēc jāpārstāj pārbaudīt drauga telefonu vai viņam Tavu. Ja tāds tādu ir atradis, labi, ka abi laimīgi :) Saku tikai, ka man tāda bez iemesla kontrole nav pieņemama.
Tas, ka ja vīrietim sieviete būs svarīga, viņš centīsies noskaidrot iemeslus, tam varu piekrist, bet ne visi veči to prot izdarīt tiešā tekstā. Lielākā daļa uzvedas diezgan bābiski, parunā ar draugiem vai sievas draudzenēm caur puķēm, izdara nepareizus secinājumus un aidā - rezultāts ir.
Mums te pilns ar diskusijām, kurās sievietes nāk prasīt padomu, kāpēc vīrietis uzvedas tā vai šitā, lai gan ar pašu vīrieti nav runājušas. Domā, vīrieši dara savādāk? Ok, viņi, liela daļa, nerakstīs raudulīgas tēmas forumos, bet parunās ar draugiem tā vietā, lai runātu ar pašu sievieti. Parasti šo aplamo rīcību skaidro ar pašlepnumu un nespēju uztvert sievietes loģiku.