Vai mūsdienās ir arī viens otram uzticīgi pāri?

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Kā gan tā var gadīties... Tikko uzzināju par saviem radiniekiem jeb precīzāk radinieci un viņas vīru - abi laulībā, pat nav tik ilgi, lai būtu apnikuši, citiem vārdiem sakot - ideāls pāris. Kopā pavada laiku, ceļo, ir iemīlējušies kā pusaudži, vīrietis vispār skrien no pakaļas un gatavs zvaigznes nonest no debesīm, nu iemīlējušāku pāri neesmu nekad redzējusi, pat jaunu cilvēku vidū, un izrādās, šis viņu krāpis. Šajā gadījumā tiešām tas nebija tikai "izskatās no malas ideāli" variants, jo esmu dzīvojusi kopā un zinu situāciju kāda bija viņu attiecībās un tagad izrādās tā. Radiniece eņģelis, vīru nekontrolēja, deva brīvību, vienmēr pucējās vīra dēļ. Nu īsāk sakot - nekas neliecināja, ka nepieciešamība krāpt. Ja nu vienīgi tas, ka vīrietis ļoti izskatīgs priekš saviem gadiem un jau ilgus gadus sieviešu iemīļots.

Cik tas ir briesmīgi, patiesībā... Ja ne radiniece tik ļoti nejauši izlasītu sms, nekad pat neuzzinātu par neko tādu. Un ja tā padomā... Kā gan lai katra no mums zin, ka vīrs un mīļotais nav vienreiz vai pat vairākas reizes mūs krāpis, ja jau pat tik šķietami izcilās attiecībās viss kārtībā. Lūk, pēc tieši šādiem gadījumiem rodas kaut kādas domas par otra kontrolēšanu vai ko, jo šausmīgi. Izjaukta ģimene šajā gadījumā un nav vairs jaunības gadi, lai attiecības viegli uzmestu,un tas būtu tā bezrūpīgi.

Ko gribēju ar šo diskusiju? Pat nezinu. Pajautāt, kādas ir jūsu domas par uzticību, uzticēšanos otram, kā to darīt utml... Pieļauju, ka daudz te būs variantu - "Ja vīrietis būs gājējs, lai iet', bet ja nu tomēr daudzi gadi laulībā, bērni, ģimene, kredīti utml, un nu šitā izrādās. Man vispār krāpšanas tēma šķiet tik drausmīga un pretīga, ka pilnīgi pašai raudāt gribas par šo situāciju, ka tā mēdz notikt pat tik jaukās ģimenēs. Vai tiešām mūsdienās ir arī kāds pāris, kurš ir simtprocentīgi uzticīgs? Varbūt tad jau tiešām labāk kontrolēt un līst otra telefonā, nevis dot brīvību un ļaut otram to izmantot. Nezinu, pašlaik tiešām sakāpinātas emocijas.

(Par konkrēto situāciju neko konkrētāk nejautājiet, negribu apspriest, jo tomēr stāsts nav par mani, lai iedziļinātos citās detaļās)
14.07.2015 15:33 |

Reitings 44
Reģ: 14.07.2015
Tāpat, kā izslāms pārņems pasauli, tā poligāmija pārņems monogāmiju :-D Dabisks process, jo monogāmija ir pretdabiska un cilvēku (baznīcas) iedibināta. :-D
14.07.2015 16:50 |

10 gadiPatīk
Reitings 4934
Reģ: 31.10.2010
monogāmija eksistē ne tikai starp cilvēkiem, bet arī daudzām dzīvnieku sugām, tā ka nekā pretdabiska tur nav.
14.07.2015 16:52 |

Reitings 44
monogāmija eksistē ne tikai starp cilvēkiem, bet arī daudzām dzīvnieku sugām, tā ka nekā pretdabiska tur nav.

Njā pāris sugām un tās pašas ir uz izmiršanas robežas un zoodārzos ar viņām ucinās lai tik nodrāztos :-D

Pārējie, kas piekopj poligāmiju ir vairākumā un viņiem draud mazāki izmiršanas draudi :-P
14.07.2015 16:55 |

Reitings 5
Domāju, ka krāpšana ir necieņa pret cilvēku, ar kuru esi izlēmis saistīt savu dzīvi. Vienalga, vai tas ir seksuālas nesaderības dēļ (kas liedza izmēģināt, pirms saistījies un ko solīji), vai rutīnas dēļ. Tas ir milzīgs pazemojums un to nedarīs cilvēlks, kas otru pusīti, ja ne mīl, tad vismaz joprojām ciena un uzskata par tuvu cilvēku.

Kaut kur manī ir klusa, naiva cerība, ka pasaulē ir vismaz 0.0001% vīriešu, kas to uztver šādi.
14.07.2015 16:59 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nevaru zināt, kas ir vai nav citās attiecībās. Bet varu pateikt tikai vienu - no tā, vai tu satrauksies par iespējamo krāpšanu, nekas nemainīsies.
14.07.2015 18:15 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Man vislabāk šajā tēmā patīk autores sievietes-eņģeļa definīcija :D Vīru nekontrolēja, deva brīvību, vienmēr pucējās vīra dēļ :D Izrādās tie ir laimīgas laulības stūrakmeņi :D
14.07.2015 18:28 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Reizēm šķiet ka tie kas krāpj dzīvo ar domu - dzīve taču tikai viena. Ko gan tur būt uzticīgam...
Es savos gados negribētu būt ne krāpēja , ne tikt krāptai . Ja tu cilvēkam 100% uzticies un viņš tev iešpļauj dvēselē tad tas ir necilvēks!
14.07.2015 18:32 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man draugu un paziņu vidū neviens nekrāpj ( ok, 100% pārliecināta nevaru būt, bet dzirdējusi neesmu ). Par savu vīru esmu diezgan pārliecināta, jo viņš man to ir pierādījis. Arī laikā, kad mūsu attiecības bija briesmīgas un viss gāja uz šķiršanos, sākumā pašķīrāmies un tikai tad abi sagājām kopā ar citiem. Mums vienkārši ir tāds uzskats, ka jābūt godīgiem vienam pret otru un aiz muguras tādas lietas nedaram.
Man liekas, ka daudz kas ir tajā, cik godīgs un ar kādiem morāles principiem ir cilvēks. Tāpēc arī vīram ļoti uzticos, jo zinu, ka pat, ja viņam ieinteresētu cita, viņš nespētu to man nodarīt tīri aiz savas cilvēcības un godīguma, ja gribētu, sākumā izšķirtos no manis un tad ietu pie citas.
Vairāk esmu novērojusi, ka krāpj tie, kas arī citās jomās ir tādi vieglprātīgie tipiņi, ala , nav atbildības un cieņas pret darbu, ģimeni, vienmēr ir visādi attaisnojumi un mīsktinošie apstākļi kāpēc darīja tā un ne savādāk. Un tad jau galu galā var atrast attaisnojumu, kāpēc iet pa kreisi.
14.07.2015 18:37 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Ir, bet arvien retāk sastopami. Pēc pieredzes saku.
14.07.2015 18:38 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
GOLDEN
Sievietēm, kas ilgus gadus attiecībās nav nekas pret mazu vīra sānsolīti visdrīzāk tāpēc, ka pa ilgiem gadiem pašas nav bijušas svētās-pašas zina, kā tas uzdzen asini un cik ātri tā sajūsma par aizliegto augli noplok :D
14.07.2015 18:38 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Lai kā man brīžiem attiecībās ietu,es neesmu domājusi par krāpšanu. Gadiem ejot domas par krāpšanu ir krasi mainījušās. Par to,ko dara citi,man nav nekāda daļa,bet pati nē nedarītu.
14.07.2015 19:46 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
cilvēkiem no malas vienmēr šķiet, ka pārim viss ideāli. mums ir draudzene, kas netic, ka mēs esam spējīgi strīdēties, bet mēs to darām. viens no laimīgas dzīves noslēpumiem ir risināt problēmas, nevis bēgt no tām, izlikties, ka to nemaz nav.
es zinu, ka mans vīrs mani nav krāpis, kaut gan bijusi sarakste ar citu sievieti, jaunāku par mani, ticies nav, sarakstē nebija nekā intīma.
14.07.2015 21:01 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man liekas, ka daudz kas ir tajā, cik godīgs un ar kādiem morāles principiem ir cilvēks. Tāpēc arī vīram ļoti uzticos, jo zinu, ka pat, ja viņam ieinteresētu cita, viņš nespētu to man nodarīt tīri aiz savas cilvēcības un godīguma, ja gribētu, sākumā izšķirtos no manis un tad ietu pie citas.
Vairāk esmu novērojusi, ka krāpj tie, kas arī citās jomās ir tādi vieglprātīgie tipiņi, ala , nav atbildības un cieņas pret darbu, ģimeni, vienmēr ir visādi attaisnojumi un mīsktinošie apstākļi kāpēc darīja tā un ne savādāk.

Tieši tāpat ir ar mums un tieši to pašu esmu novērojusi attiecībā uz tiem, kuri šļūkā no vienas pie otras.
14.07.2015 21:16 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
viens no laimīgas dzīves noslēpumiem ir risināt problēmas, nevis bēgt no tām, izlikties, ka to nemaz nav.
Pilnībā piekrītu. Mūsdienās izvēlas labāk mainīt visus kā zeķes nevis risināt problēmas.
Agrāk arī man tā likās labāk,labi,ka esmu prātā paaugusies.
14.07.2015 21:56 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Diemžēl mūsdienās tā krāpšana jau ir tik bieža parādība, ka mani jau vairs tas nepārsteidz.
14.07.2015 23:07 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es domāju, ka vīrs mani nekrāptu, ja satiktu citu, šķirtos.
Pārliecība manī nav no tā, ka ticu īstajai, lielajai mīlestības utt, bet no tā, ka mēs abi kopā neesam pirmo reizi, esam jau šķīrušies viens no otra, atkal sagājuši kopā, esam bijuši pa vidus katrs citās attiecībās, gājis visādi, tāpēc domāju, ka pēc tā visa krāpt nebūtu jēgas. Ir pieredzētas arī trakākas lietas :-D
15.07.2015 06:36 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Es gan šad tad ielienu drauga sms, tikai drošības pēc :-D zinu, ka viņš manas arī lūdz parādīt. Nesaskatu tur neko sliktu, ja otrs jūtas laimīgāks un mierīgāks! Kā mēs sakam - Ticu, bet pārbaudu drošības un sirdsmiera dēļ .

Ja arī kāds kādreiz uzraksta tad pasaku viņam un viņš tāpat dara man. Tur jau tā lieta, ka draugu un draudzeņu lokā daudzi krāpj un es par to zinu, bet tā cilvēka otra pusīte nē un tad kad sanākam vienā kompānijā tad jūtos diezgan neērti ar domu, ka tik kāds kaut ko neizspļauj vai nepajautā! :-/
15.07.2015 08:11 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
nekad nevar zināt kā sokas citiem, jo, patiesībā, pieauguši pāri nestāsta par saviem strīdiem katru reizi.
jāsaka, ka cilvēki ir meistari slēpjot savas patiesās izjūtas. arī, ja ir tuva draudzene, kurai ir slikti attiecībās, var būt līdz punktam, kad viņa pārstāj stāstīt citiem, jo viņa netiek ar to galā un viņai ir kauns par to iekšēji. kauns par situāciju.
15.07.2015 08:13 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Jā, zinu pāri, kam bērni pieauguši, bet abi joprojām kopā. Ir bijusi kaudze problēmu (No malas pat neiedomāsies, ka tur tas viss ir bijis), taču krāpšanas nav bijis.

Man slidena šķiet tā brīvības došanas lieta. Kur beidzas brīvības došana un sākas vienaldzība? Manuprāt, var būt tā, ka sieviete domā, ka dod brīvību, bet viņa to dara tā, ka vīrietim liekas, ka viņai viss vienalga. Un, kad šķiet, ka viņai vienalga, sāk vilkt pie kādas, kurai nav vienalga.
Vispār tā robeža starp kontroli, brīvību un vienaldzību ir tik smalka, ka ir ļoti labi jāpazīst otrs cilvēks, lai to noturētu.
Pucēšanās nav slikta lieta, bet ar to un brīvību vien, laulību nenoturēsi. Nav tādas vienotas receptes (Jā, jā, es zinu - minets un kotletes :D ), kā jādara, lai krāpšanas nebūtu.
15.07.2015 08:25 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es gan šad tad ielienu drauga sms, tikai drošības pēc zinu, ka viņš manas arī lūdz parādīt. Nesaskatu tur neko sliktu, ja otrs jūtas laimīgāks un mierīgāks

Un ko jūs cerat tur atrast? Ja kāds sāks pa kreisi iet, zinot, ka viņu pārbauda, nebūs ne to sms, ne zvanu arhīvā ierakstu, ne sarakstes facebook. Ja jūti nepieciešamību pārbaudīt, tas nozīmē, ka neuzticies. Ja būtu pārliecināti viens par otru, nebūtu vajadzības līst otra lietās. Mūsu mājās datori un telefoni otram ir brīvi pieejami, paroles visur automātiskās, viņš varētu pačekot gan manu telefonu, gan sarakstes soctīklos, tāpat es viņa, bet mēs to nedarām - nav iemesla. Man nepatiktu apziņa, ka mani regulāri pārbauda, ka tikai neaizeju pa kreisi. Savāktu mantas un prom būtu, nespētu dzīvot ar cilvēku, kurš bez iemesla man neuzticās.
15.07.2015 08:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits