Dusmas uz tanti sabiedriskajā!!!

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Baaaaaacccc.... Nu vai nav cūcība? Nupat,10min vecs atgadījums.. stāvu kājās 15.trolejbusā,bakstos telefonā,centrāltirgū iekāpj protams,bars ar vecenēm,viena prasa-eto pjatnadcatij? (Es nesadzirdēju) novēršos no telefona,prasu-ko lūdzu? Viņa uz mani paskatījās ar tik neizpratnes pilnu skatienu un pārjautāja to pašu citai sievietei,ar piebildi-eta ģevuška po russki ņepoņimajet..es viņai virsū,a ti po latišski umeješ??? Šī SĀK latviski man vāvuļot-tāda jauna smuka meitene,20 gadi jau(patiesībā vairāk :D ), nemāk krievu valodu,es pati trīs valodas māku,jūs jaunie galīgi izlaisti,utt.. A man vispār pa dzīvi tās vecenes tik nenormāli spēj uzvilkt ar savu bezkaunību,pat to,kas nav vērsta personīgi pret mani,ka šoreiz vnk momentā sāku bļaut viņai virsū,ka nesadzirdēju vnk sākumā,ko viņa man teica,lai nediršās,pajautāju vai viņai mājās ir ļoti garlaicīgi,ka jākasās sabiedriskajā. Viņa man atkal,ka mākot 3 valodas,un pateica-fuck you,par ko es drusku iesmīnēju. :D viņai aizmugurē sēdošās meta man ar roku,sak' neņem galvā.. man bija pilnīgs afekta stāvoklis,piegāju pie durvīm un izkāpu ārā,lai neielaistu viņai piparu gāzi sejā.. izkāpu ārā un gandrīz izplūdu asarās,saprotu,ka tā ir tikai veca,marasma mākta tante,un ka ar tādām ir pilnas ielas,bet es šobrīd jūtos tik nenormāli aizskarta un aizvainota,kā cilvēks,kā latviete,metas šķērmi no domas,ka šīs te tantes patiešām tā arī uzskata,ka visiem obligāti viņām krieviski jāatbild un ja nē,tad skatās šķībi labākajā gadījumā.... grrr ceru,ka šī paaudze izmirs un vēlāk nekas tāds nebūs. Atvainojiet par iespējams,bezjēdzīgu tēmu,bet varbūt jūs mani sapurināsiet vai nomierināsiet,jo esmu tik nenormāli saniknota šobrīd... atvainojos par kļūdām,rakstu no telefona.
13.07.2015 12:34 |

Reitings 117
Reģ: 01.04.2015
Laurentija

Ko, nu ko bet es nespēju jūs saprasts.. Realī ar ko tu esi labāka par so tantuku, atbilde ne ar ko, jo tu ar savi rīcību pierādīji, ka esi tās tantīņas līmeni.. Būs tev macība dzīve, ka gudraikais vienmēr piekāpjas.. Tev bija jābūt gudrākai un jāpatur mēli aiz zobiem...

P.s.

Es šito jūsu nacionalismu nesaprotu, kā starpība, kāda valdoa cilvēks runā.. Cilvēkam ir pašam tiesības, kāda valoda runāt un ko darīt, tev nav nekādu tiesību svešam cilvēkam to norādīt... Lai jau runā, kā grib, kāda dala.. Būs tev macība nelien pie uguns, citādi var apdedzināties...
13.07.2015 13:06 |

Reitings 375
Selīna,tas,ka Tev liekas,ka pašai šāda situācija neizveidotos,nenozīmē automātiski,ka neizveidotos citiem cilvēkiem un ka tāpēc es esmu trollis. Ticu,ka ir vēl daudzi cilvēki,kas nespētu paklusēt.

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tav_vīretis- tev arī nesanāk izprovocēt. nomierinies! :)

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Smieklīgi! :D Tā nervozēt par to, ka uztaisa tēmu. :D Nu jā, nav jau kosmētikas jaunumi un tas cik daudz kafijas šodien izdzertas. :D :D :D Ak šī tauta! :D
Bet par tēmu... Es arī būtu asi reaģējusi šajā gadījumā. Ok, nesistu pa muti vai nepūstu gāzi sejā :D Bet es tiešām nesaprotu to veceņu politiku. Viņas visu ļoti labi saprot un māk pateikt, tikai negrib. Jūs tak aizbraucot uz Spāniju neprasīsiet latviski, kur ir viesnīca!? :D (piemērs tikai)
Tas jau ir vairāk principa jautājums. Viens pastāvēs uz to, ka viņam nafig nav jārunā latviski, otrs uzstās uz to, ka krieviem te nav vietas.

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nevajag nemt pieree tadus cilveekus un par to pipary gaazi vispaar kashmaars kaads.
13.07.2015 13:07 |

Reitings 47
Reģ: 09.07.2015
Selīna- pret veciem cilvēkiem ir jaizturas ar cieņu, lai kādi viņi arī nebūtu. Un krievam jāatbild krieviski nevis jāprovocē ignorējot viņu valodu
13.07.2015 13:09 |

Reitings 1303
Reģ: 10.12.2014
Es noteikti arii buutu ljoti aizsviilusies. Varbuut ne uzreiz par pipargaazi domaatu, bet katraa zinjaa man arii taadas tantinjas kaitina.. kaut gan, ja tas noticis Riigaa, tad baigo trobeli netaisiitu,jo tur lielaakaa dalja tantinjas ir krievu valodaaa runaajoshaas. Uztver visu vieglaak, ar humoru :)
13.07.2015 13:10 |

Reitings 375
virago,paldies par atbalstu. Es personīgi esmu no tiem,kas krievvalodīgos pieņem kā pašsaprotamu lietu mūsu valstī,un prom uz Krieviju nesūtu nekad,bet līdzko es saņemu šādu te nicinošu attieksmi,man uzreiz nolaižas rokas uz šo te krievvalodīgo cienīšanu un pieņemšanu. Ir bijuši citi,līdzīgi gadījumi,kad esmu arī noklusējusi,bet šis tāds trakāks sanāca.
13.07.2015 13:11 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Autore, neesi taču muļķe!? Kaada veel piparu gāze? Šis jau nu galīgi nav tas gadījums, kad drīkstētu vai būtu vajadzība to izmantot.

Uzskatu, ka tas ir pavisam muļķiigi ielaisties ar viņaam sarunaas, peec taa briiža, kad viņa saaka sarunaaties ar citu sievieti, tev vajadzeeja nelikties ne zinis, šajaa sakaraa esmu jau pieradusi, cilveeki ir daźaadi un ja tu atbildeeji vēloties pakašķeeties ar viņu, tad turi sevii, taadi cilveeki, kuri atbild provokaacijam peec tam nekad nelec laukaa no autobusa un arii negrib raudāt. LoL. Savācies!
13.07.2015 13:12 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Trollis - ar to es domāju trolejbusu! :D
Es tavā vietā nākamreiz vispār neko nevienai krievu babkulenei neatbildētu. Ja viņa diršas, bet nevari izturēt, vienkārši pasūti piecas mājas tālāk skaistajā krievu valodā.
Es vienmēr esmu ļaunā. Gandrīz vienmēr atbildu latviski, tikai īpaši simpātiskai vecenītei atbildu krieviski :D pāris reizes kko ir burbinājušas, bet tad es tiešam kļūstu nepieklājīga.
13.07.2015 13:12 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
A man vispār pa dzīvi tās vecenes tik nenormāli spēj uzvilkt ar savu bezkaunību,pat to,kas nav vērsta personīgi pret mani,ka šoreiz vnk momentā sāku bļaut viņai virsū,ka nesadzirdēju vnk sākumā,ko viņa man teica,lai nediršās,pajautāju vai viņai mājās ir ļoti garlaicīgi,ka jākasās sabiedriskajā

man bija pilnīgs afekta stāvoklis,piegāju pie durvīm un izkāpu ārā,lai neielaistu viņai piparu gāzi sejā.. izkāpu ārā un gandrīz izplūdu asarās

saprotu,ka tā ir tikai veca,marasma mākta tante,un ka ar tādām ir pilnas ielas,bet es šobrīd jūtos tik nenormāli aizskarta un aizvainota,kā cilvēks,kā latviete

ceru,ka šī paaudze izmirs un vēlāk nekas tāds nebūs.

Izlasi pati šos sevis sarakstītos citātus. Pašai nešķiet, ka esi pārāk nervoza, jutīga, nepacietīga, nepieklājīga, neiecietīga? Iesaku sakārtot savu patreizējo dzīvi/ domas, jo acīmredzami, ka ir blakuslietas, kas Tevi nomāc, kāpēc arī ir tik spēcīga un agresīva reakcija no tavas puses. Iesaku padzert kādus homeopātiskus līdzekļus nervu nomierināšanai.

P.S. Pārējos komentārus nelasīju, tikai tēmas pieteikumu. Ar to pietika.
13.07.2015 13:14 |

Reitings 117
Reģ: 01.04.2015
Laikam cosmo dāmas ir aizmirsušas, ka dzīvi nestāv uz vietas un kādreiz ari jūs um mēs visi paliksim veci un būsit vien tadas pašas tantiņas...

Un,kas būsiet kā tas tantiņas un ka pret jums jaunieši sāks izturēties, tā pat, tad varbūt ari sapratīsiet ar to tantiņu...
13.07.2015 13:15 |

Reitings 375
Par pipargāzi vēlreiz saku-neuztraucaties,neesmu pielietojusi pat tad,kad akūti vajadzēja. :D nevajadzēja man tā rakstīt par pipargāzi,zinot jūtīgo cosmo publiku,vajadzēja tēlaini uzrakstīt par sasperšanu pa seju vai acu izbakstīšanu,varbūt tad tas izklausītos bik nereālāk.
13.07.2015 13:17 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Un krievam jāatbild krieviski nevis jāprovocē ignorējot viņu valodu

Applausi trollim :-D
šis it 100 rubļus vērts komentārs.
Ņemot vērā, ka tantuks nosākuma meitenes pretjautājumu noignorē, bet pēc tam stāsta ( krieviski ), ka pārzin 3x valodas. Nez kuram te attieksme jāmaina :-D
13.07.2015 13:18 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tantuks ļoti labi parādīja savu attieksmi ar savu attieksmi.
13.07.2015 13:18 |

Reitings 47
Reģ: 09.07.2015
Un,kas būsiet kā tas tantiņas un ka pret jums jaunieši sāks izturēties, tā pat, tad varbūt ari sapratīsiet ar to tantiņu...
13.07.2015 13:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
nevajadzēja man tā rakstīt par pipargāzi,zinot jūtīgo cosmo publiku,vajadzēja tēlaini uzrakstīt par sasperšanu pa seju vai acu izbakstīšanu,varbūt tad tas izklausītos bik nereālāk.

Varēji vienkārši pateikt ka tā tante tevi ļoti saniknoja un aizvainoja, un neko vairāk.
13.07.2015 13:20 |

10 gadi
Reitings 44030
Reģ: 11.02.2015
Izkāpi no viena sabiedriskā un iekāpi otrā - cosmo - , kur sapratne un spēja iejusties otra ādā arī reizēm līdzinās babuļu līmenim :D :D

Es gan mierīgi saprotu, ka autore sacepās. Acīmredzot, zvaigžņu stāvoklis tāds, pilnmēness tuvojas un babka pirmā meitenei pilnīgi ņi pričom sāka uzbraukt par viņas izglītotību ala svešvalodu zināšanām, turklāt tā, lai visi dzird. Nav tas smuki, protams, asa pretreakcija pārējo acīs arī parasti neizskatās neko smukāka. Bet nu po, vismaz dusmas uz āru izlikti nevis paturēji sevī ;)

Ieteikums nākotnei - vēsa atbilde ar humoru šādā situācijā pašai babkai liks izskatīties smieklīgai, jo ielaišanās strīdā, diemžēl, ikvienu novelk līdz idiota līmenim... ;)
13.07.2015 13:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nez kuram te attieksme jāmaina

Abāk, gan tantei būtu jāiemācas drusku pieklājība, gan arī meitenei jāiemācasn eņemt visu tik ļoti pie sirds.

No vienas puses gan varu iedomāties kāpēc tantuks uz jautājumu "ko lūdzu?" atbildēja ar ignorēšanu. Gana daudz Latvieši arī vienkārši spītīga patriotisma un nepieklājības dēļ runā latviski ar krievvalodīgajiem, lai gan arī prot to krievu valodu(un bieži vien ar neprot), tad nu varbūt tantukam ar ko tādu ir bijusi saskaršanās. Šeit pat cosmo ir gana daudz dzirdēts ka cilvēki principa pēc runā latviski lai gan viņiem ko palūdz krieviski.

Bet njā palieku pie tā ka abas nebija labas.
13.07.2015 13:24 |

Reitings 375
Paldies. Redzu vismaz,ka viedokļi tiešām dalās par šo tēmu un neesmu tāda viena ''aptaurētā''. Pašai jau tagad kauns drusku palika,par to ka pavilkos uz to tanti,bet tas bija burtiski viens moments,sekunde,un es jau-kas uz mēles,tas ārā...
13.07.2015 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits