Baaaaaacccc.... Nu vai nav cūcība? Nupat,10min vecs atgadījums.. stāvu kājās 15.trolejbusā,bakstos telefonā,centrāltirgū iekāpj protams,bars ar vecenēm,viena prasa-eto pjatnadcatij? (Es nesadzirdēju) novēršos no telefona,prasu-ko lūdzu? Viņa uz mani paskatījās ar tik neizpratnes pilnu skatienu un pārjautāja to pašu citai sievietei,ar piebildi-eta ģevuška po russki ņepoņimajet..es viņai virsū,a ti po latišski umeješ??? Šī SĀK latviski man vāvuļot-tāda jauna smuka meitene,20 gadi jau(patiesībā vairāk :D ), nemāk krievu valodu,es pati trīs valodas māku,jūs jaunie galīgi izlaisti,utt.. A man vispār pa dzīvi tās vecenes tik nenormāli spēj uzvilkt ar savu bezkaunību,pat to,kas nav vērsta personīgi pret mani,ka šoreiz vnk momentā sāku bļaut viņai virsū,ka nesadzirdēju vnk sākumā,ko viņa man teica,lai nediršās,pajautāju vai viņai mājās ir ļoti garlaicīgi,ka jākasās sabiedriskajā. Viņa man atkal,ka mākot 3 valodas,un pateica-fuck you,par ko es drusku iesmīnēju. :D viņai aizmugurē sēdošās meta man ar roku,sak' neņem galvā.. man bija pilnīgs afekta stāvoklis,piegāju pie durvīm un izkāpu ārā,lai neielaistu viņai piparu gāzi sejā.. izkāpu ārā un gandrīz izplūdu asarās,saprotu,ka tā ir tikai veca,marasma mākta tante,un ka ar tādām ir pilnas ielas,bet es šobrīd jūtos tik nenormāli aizskarta un aizvainota,kā cilvēks,kā latviete,metas šķērmi no domas,ka šīs te tantes patiešām tā arī uzskata,ka visiem obligāti viņām krieviski jāatbild un ja nē,tad skatās šķībi labākajā gadījumā.... grrr ceru,ka šī paaudze izmirs un vēlāk nekas tāds nebūs. Atvainojiet par iespējams,bezjēdzīgu tēmu,bet varbūt jūs mani sapurināsiet vai nomierināsiet,jo esmu tik nenormāli saniknota šobrīd... atvainojos par kļūdām,rakstu no telefona.