Ir, ir bijis. Netrako :D
Uz sveetdienu un sestdienas vakaru es atstaatu pastaigas, bet ja nenoveicas ar laiku, buus chaabiigi.
Nezinu, kas jau ir iekljauts Juusu obligaatajaa plaanaa, no savas puses varu ieteikt Viigelanna skulptuuru parku, tas taads must see visiem. Man pashai ljoti patiik Botaaniskais daarzs. Ok, nav tik liels kaa citur, bet tur taada feina, mieriiga noskanja vienmeer. Obligaati ieiet abaas tropu siltumniicaas( par briivu viss). Tas pats parks leenaam paariet citaa- Tøyen parkaa, tur arii var kaadu feinu pikniku uzriikot, atpuusties pa mieriigo. Veel dabas un maakslas miiljotaajiem vareetu patikt Ekebergparks, kur ir gan burviigs skats uz Oslo un pastaigu takas, gan modernaa maaksla kaa aara objekti.
Var liidz Holmenkollena trampliinam aizbraukt, no turienes visu pilseetu redz.
Veel feini ar kugjiiti liidz Bygdøy salinjai aizbraukt, tur ir gan muzeji, gan taapat pastaigaat feini, rajons kaa muusu Mezhaparks.
Ja taadas lietas par mieriigu, var aizbraukt liidz atrakciju parkam Tusenfryd, bet tas aarpus Oslo. Amerikaanju kalninji utml.
Muzeji vakaraa sleegti, bet sveetdien no 11 daudzi forshi muzeji ir par briivu!
Par Oslo katram savs viedoklis, ir kas tikai ap staciju pastaigaa un saka, ka stulba pilseeta :D Es tur nedaudz esmu paburziijusies, man patiik taapat pastaigaat pa kluso centru, paseedeet kaadaa miiliigaa kafejniicaa un taa...
Tas taa, aatrumaa, varbuut veel kas ienaaks praataa.