Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Neesmu līdz galam laimīga

 
Reitings 2
Reģ: 12.07.2015
Mana dzīve no ārpuses šķiet laimīga, reizēm jūtos tā arī iekšēji, jo tā ir salīdzinoši sakārtota, bet ir tik daudz bet..Širmis ir ciet, tāpēc gribas ļoti atklāti izkratīt sirdi...
1) Mans darbs. Man jau vairāk kā gadu ir samērā prestižs speciālista līmeņa darbs lielā starptautiskā kompānijā blakus mājām ar tīri ciešamu algu un iespēju darbu beigt 17:00.
Darbs ir interesants, BET pēdējos dažus mēnešus ir sūdīgas attiecības ar tiešo vadību, dēļ kā esmu tā kā stresā un nevaru atslābināties (sliktā nozīmē) un fantazēju par darba maiņu.
2) Manas attiecības. 4 gadi kopā esmu ar savu vīrieti. 3 gadus ar seksu viss bija ok, bet pēdējo gadu situācija kļuvusi nožēlojama un es jau sāku ciest no tā cik esmu nogribējusies. Tā kā esmu uzticīga tad nekas cits neatliek kā pašapmierināties un mēģināt gūt seksuālu baudu no sarunām ar citiem vīriešiem :DD Agrāk mums bija vairāk rakstura problēmas attiecībās, tagad esam viens otru labāk pieņēmuši, ir laba draudzība un komforts būt kopā, bet sekss ir jau kļuvis par ātru mehānisku darbību reizi 3 nedēļās. Kad es pasaku, ka man ir grūti, ka es tā nevaru bez seksa dzīvot, atbilde ir - es strādāju smagu 6 dienu darba nedēļu un katru no šīm dienām beidzu pavēlu vakarā. Jāpiebilst, ka ļoti daudzos jautājumos mums sapas un pirmos gadus sekss bija labs un pietiekami daudz.
3) Mana iekšējā pasaule. No vienas puses esmu ļoti dzīvespriecīga, man ir lieliski hobiji un intereses, kas mani piepilda un padara par interesantu cilvēku. Bet ir arī VD un traucējošas fobijas, kuras radās no iepriekšējām krīzēm dzīvē, kuras pārvarētas, bet VD kā sekas palikušas. Viena no fobijām ir bailes ceļot. Jā, tieši tik stulbi cik tas izklausās :D Un man uznāk nomāktība no domas, ka varbūt tikai manam esošajam vīrietim vajag tādu bailīgu neceļotāju kā mani.
4) Kaut kā pēdējos gados bija tāda kā izaugsme dzīvē - absolvēju augstskolas, beidzot izveidoju nopietnas attiecības, atradu labu darbu un tagad, pēdējo gadu ir tāds stīvais posms dzīvē, stāv uz vietas attīstība.

Jā, man ir hobiji kas dara mani laimīgu, man ir kvalitatīva sociālā dzīve, bet ne darbā, ne attiecībās, ne iekšējā pasaulē līdz galam apmierināta neesmu. Labā garastāvoklī protams to visu kopainu redzu pozitīvāk, bet šobrīd ir pms un arī uzmanības trūkuma aizvainojums no drauga, kurš pēdējo nedēļu non-stopā rukājis un nojaušu, ka šonedēļ sekss tāpēc tiks izlaists ;(
12.07.2015 20:22 |
 
Reitings 2
Reģ: 12.07.2015
varbūt kādam būs pacietība palasīt un varbūt kko pat komentēt :D
12.07.2015 20:23 |
 
Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
nodarbini sevi, var just, ka daudz brīva laika, tad arī var domāt, ka mīļuma par mazs, ka sekss ne tāds, darbs nav ok utt.
ja,nu, tiešām darbs nav ok, meklē citu, ar vīrieti parunā, bet sekss nav vienīgais, kas attiecības veido, mums reizēm ir tāds nogurums, ka sekss bijis nebijis.
kas attiecas uz iekšējo pasauli, tiec galā ar saviem tarakāniem, neviena tie neinteresē un nav jāredz, tā ir tava problēma.
12.07.2015 20:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits