Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesaderam?

Reitings 4
Reģ: 12.07.2015
Sveikas, meitenes!
Sekoju jūsu diskusijām jau sen, beidzot arī pati vēlos uzklausīt padomus par manu situāciju. Paldies!
Esam kopā gandrīz gadu. Vecumi, man 30g, viņam 36g. Viņš jau 1x šķīries.
Abi esam vadošos amatos, darbs aizņem 'pat brīvdienas. Vēl nedzīvojam kopā.
Tiekamies 1 līdz 2 reizes nedēļā, parasti vakarā, tad es palieku pie viņa. Ikdienā apmaināmies ar īsziņām ik pa dažām stundām. Kādreiz aizejam uz kino un pusdienām kopā. Principā vairāk arī neko kopā nedaram.
Viņš aizraujas ar vienu sporta veidu, braukā uz turnīriem, kas aizņem principā visas svētdienas.
Sākumā man šķita pieņemami, jo pašai arī daudz brīva laika nav. Patīk pašai pabūt vienai, nogurdina visu laiku kopā būšana.
Tagad jūtu, ka man ir viņa par maz. Esmu piedāvājusi kādas kopīgas nodarbes, bet parasti jau atrunas, ka jāstrādā vai arī cits pasākums.
Vakar man stāstīja, ka brauks uz Positivus, bet kopā ar draugu. Braukšot uz vienu dienu. Daudz neuzprasījos, bet sapratu, ka mani līdzi nē. Viņam draugi ir ļoti svarīgi, dažreiz šķiet svarīgāki par mani. Nez..daudz pārmest negribās, jo nav jau mans vīrs. Esmu arī pašpietiekama, lai atrastu savas izklaides. Bet īsti nezinu, cik ilgi un cik daudz jau norāda, ka tas vairs nav normāli?
Mēģinu saparst, vai dot viņam vēl laiku pierast pie manis, un nesatraukties, ka esam maz kopā. Iepriekšējās attiecībās meitene esot visu laiku pārmetusi par uzmanības un kopā būšanas trūkumu.
Zinu, ka citas sievietes viņš nemeklē, ja ir viena, tad viena. Seksu arī viņam daudz nevajag, 1x nedēļā, jo tas atņemot enerģiju, un arī nogurums pēc darba. Maz mazliet par maz.
Kā personība, ļoti viņš mani piesaista. Zinu,ka viņš nesteigsies precēties, varbūt vispār vairs nē. Bet sākumā runājam, ka bērnus gribēs, bet ne uzreiz. Nezinu vai ir vērts satraukties.
Kā jums tas izskatās?
12.07.2015 16:56 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Es biju ļoti līdzīgās attiecībās, tikai abi esam gados jaunāki. Viņš bija tāds pats - bizness, draugi un mēs satikāmies reti. Saziņa gan bija biežāka. Beigās nekas neizdevās, jo lai cik saprotoša es būtu, ka netiekamies reti, tomēr man vajadzēja mazliet to uzmanību. Sapratu, ka darba laikā šo uzmanību nevarēju dabūt, bet to laiku, ko viņš pavadīja ar draugiem gan varēja varbūt draudzīgāk sadalīt, lai būtu laiks arī man, bet nekā.
12.07.2015 17:01 |

10 gadi
Reitings 3780
Reģ: 29.01.2009
ja tagad sekss 1x nedēļā, tad kas būs vēlāk?
brauc uz positivusu ar draugu? tev līdzi nepiedāvā? tās skaitās attiecības? manuprāt nē..
priekškam viņam sievieti? izskatās ka viņš lieliski var iztikt ar darbu un draugiem..bet varbūt tu neesi tik ļoti iekritusi sirdī , savādāk viņš gribētu vairāk laika pavadīt kopā
kkāds askēts izklausās :D
12.07.2015 17:01 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Kāds draugam vārda pirmais burts? :D (Es vienkārši fanāte esmu, visur saskatu līdzības, nekas pārāk personisks)
12.07.2015 17:09 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
man arī ieinteresēja, ar kādu burtu sākas vīrieša vārds :D
12.07.2015 17:19 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
1-2 reizes nedēļā? Un vel nav piedāvājis kopdzīvi? Pfffffff kas tas par attiecibam? Savu laiku tērēt nav žēl? Ne jau tās 1-2 reizes nedēļā, bet pārējo laiku, kuru Tu zaudē, kad Tu varētu meklēt citu, labāku vīrieti ?
12.07.2015 17:20 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
bet cik var noprast no rakstītā, ka iepriekšējās vīrieša attiecības izbeidzās tieši šī paša iemesla dēł.:-)
12.07.2015 17:20 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Atkal puse pazuda(e)
Vīrietis ir pieradis pie šāda dzīves modeła,viss atkarīgs no Tevis vai tu to spēj pieńemt. Vari mēgināt par to runāt,bet

Skatities iepriekšeja komentara :-)
12.07.2015 17:22 |

Reitings 4
Ar iepriekšējo viņš par agru bija sācis dzīvot kopā.
Par kopā dzīvošanu, pati sākumā izteicos, ka vismaz gadu jāpadraudzējās, tad jau varēs domāt. Pati vainīga :-)
Kancene, par to sirdī iekrišanu - viņš tāds noslēgts cilvēks, vajag laiku, lai otram atvērtos. Tāpēc to uztveru mierīgi pagaidām.
Kerija un Cukurvāvere, šausmas, ļoti ceru, ka Latvija nav TIK maza :-D
12.07.2015 17:31 |

10 gadi
Reitings 10604
bet vispār, jā... Sievietei 30 gados nevajadzētu tādu nenopietnu lakstu. Tur jau par ģimeni pēdējais laiks domāt (ja vien nav tas variants, kad bērnus savā nākotnē negrib). A te vēl nav sākuši kopdzīvi. Tad jau jums tās ir nevis attiecības, bet tāds "randiņu periods". Manā skatījumā - bēdīgi.
12.07.2015 17:34 |

10 gadi
Reitings 10604
Mana pieredze rāda, ka Latvija nav nemaz tik maza :D .. (bet šis, visticamāk, nav tas gadījums)
12.07.2015 17:38 |

Reitings 2829
Tiekamies 1 līdz 2 reizes nedēļā, parasti vakarā, tad es palieku pie viņa. Ikdienā apmaināmies ar īsziņām ik pa dažām stundām. Kādreiz aizejam uz kino un pusdienām kopā. Principā vairāk arī neko kopā nedaram.

Pēc šī apraksta jau izklausās, ka viņam vnk nekas nopietns neesi. Tas, ka ikdienā apmainaties sms biežāk, nezinu vai sevišķi ko nozīmē. Zinu es visus šitos "Tik ļoti vēlos Tevi satikt, bet nevaru", tajā pašā laikā būs svarīgākas lietas, ko darīt. Tā lielā "aizņemtība" ir tikai atrunas. Ļoti grib - visu var paspēt.
Zinu, ka citas sievietes viņš nemeklē, ja ir viena, tad viena. Seksu arī viņam daudz nevajag, 1x nedēļā, jo tas atņemot enerģiju, un arī nogurums pēc darba.

Kā tu zini, ka citas ne un ne, tikai viena? :D Esi viņu ikdienā izsekojusi vai "viņš tā teica"? Nu kā Tu vari to zināt?? Jo man šajā situācijā izskatās, ka čalis ir tieši tāds - neviena nav pārāk tuvu sirdij, tāpēc fokusējas uz draugiem un darbu, izklaidei aizbrauc pie vienas, otras. Tāpēc arī sekss par retu.
12.07.2015 17:39 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Cukurvavere, jap, šajā vecumā jau cilvēkiem butu jāzina ko viņi grib. Neizklausās ka autore to zina. Vīrietis iespējams tieši šādas attiecības vēlas, kas to lai zina.
12.07.2015 17:41 |

Reitings 2829
Cukurvāvere, vai ne... nu nezinu, arī diez vai tas pats būs, bet man prātā tieši viens, šķīries, 36. g.v. un izgājieni līdzīgi! :D Meita arī viņam ir.
12.07.2015 17:42 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Ar mums vīriešiem ir interesanti.Paši īsti nezinām ko vēlamies no savas dzīves.Jo ir dažāda veida tipi.Kā piemēram, tie kuri domā "kāpt par karjeras kāpnēm" un izbaudīt dzīvi ar saviem hobijiem, kamēr laiks atļauj.Jo pārāk daudz enerģijas prasa, atrasties blakus otram cilvēkam nemitīgi,ja vēl nejūtas iemīlējies viņā.Vēl svārstās veidot nopietnas attiecības, nav pilnībā nobriedis, jo nejūtas pilnīgi drošs par sevi, ka spēs pilnībā atdot sevi otram cilvēkam, līdz ar to nevēlas sāpināt sevi un otru. Tāpēc ietur pauzi, nekur nesteidzas.ļauj visam ritēt savu gaitu. Un nevēlas aizmirstot par pārējām lietām, kas dzīvi padara laimīgāku.Bet, ik katram no mums ir tāds posms, kad MĒS gribas VIŅU! Un kopīgus bērnus, tad arī viņi sāk domāt par kopdzīvi un kopīgu mitekli, kur dzīvot Jums.Bet, kamēr nejūt un nav gatavs, tik tiešām grūti mainīt viņu uztveri vienkārši pasakot :"vairāk vēlētos ar Tevi būt kopā.

Jauku dienu!:-)
12.07.2015 17:43 |

Reitings 4
Egamons, paldies', trāpīgi teikts.
Kerija, izsekojusi neesmu, bet kaut kā ticu tam. Esam tā sarunājuši, ja nav labi kopā un gribas krāpt, tad šķiramies.

Cukurvāvere, viņam nav meitas..

Piekrītu, ka man nav vairs bērnudārza vecums. Bet uzreiz mesties virsū ar precību piedāvājumu neprotu. Un, protams, zinu, ka vēlos ģimeni.

Paldies par pārdomām.
12.07.2015 17:55 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Manā uztverē cilvēkiem ir JĀGRIB būt kopā un būt ar otru cilvēku. Ja negrib, tad tur nav jēgas neko gaidīt un iznākums ir tāds kāds viņš ir! Tāpēc jau atrodas mūžīgie darbu kalni, nav nekam laika un brauc uz ballītēm vieni paši!
Ir pagājis jau gads un jūs reti tiekaties. Diez kas nav pat aizņemtiem cilvēkiem. Vai nu pieņem viņu kāds viņš ir vai arī prasi kas par lietu un domā, ko darīsi tālāk!
12.07.2015 17:56 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
ja gribeetu, laiku atrastu. Kaut vai gribetu,lai tu biezhaak pa nakti paliec. Nav jau uzreiz ar sexu janodarbojas, ja nogurums liels.
12.07.2015 17:57 |

10 gadi
Reitings 10604
man tavā vietā būtu iestājies izmisums un es pat domāt negribu par to, kā būtu ja būtu, beeet... Es laikam fiksi liktu punktu un meklētu citas attiecības, kur vīrietis gribētu ar mani (tevi) ģimeni tagad, kamēr vēl sievietes bioģiskais pulkstenis tikšķ. (tas atkal gadījumā, ja nākotnē grib ģimeni ar bērniem un tajos 30 gados pašai vēl nav neviena sava bērna)
12.07.2015 18:16 |

Reitings 4
Skarbi teikts, Cukurvāvere.
Ja ļaušos izmisumam...
ir, kā ir. Katram tā dzīve iekārtojas savādāk.
Pagaidām ļaujos šādam attiecību veidam, jo šķiet, ka tas vīrietis ir tā vērts.. Pacietība.
12.07.2015 19:00 |

10 gadi
Reitings 10604
jebkurā gadījumā - lai veicas un viss labi!
12.07.2015 19:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)