Drauga bijusī un labākā draudzene

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas šajā vakarā!

Lūk ir pienācis tas moments kad gribas izstāstīt, kas ir uz sirds.
Kādu laiku atpakaļ veidoju diskusiju, ka nepatīk ka bijušās draudzenes mācas virsū manam draugam, ka esot tādas no kurām neatkratīties.... nu lūk, manam ir tāda...pāris mēnešu bija miers no viņas, tad vienu dienu viņam atnāca sms un tur bija vīrieša vārds, īsziņu nevēru, uz ekrāna bija rakstīts - nu tu vēl dzīvo vispār? jo laikam viņš viņai neatbild. (pats pateica ka tā ir viņa, tikai mainīja vārdu, lai es neredzētu un atkal nedusmotos) Bet šī neliekas mierā. Vakar par šo te sastrīdējāmies, pie tam sadusmoja ka nomainījis vārdu šai. Tad vēl viņam kopš mēneša ir jauns nr. es saku, kā viņa zina tavu nr. tā bija iespēja no viņas atkratīties ja ir jauns nr. nuu... viņa esot prasījusi, gribēja ar viņu kontaktēties...ajj kā man tas viss nepatīk, raudāju.

Tad pēc strīda uznāca jauns strīds par viņa bijušo labāko draudzeni, kuru -manis dēļ- viņš pazaudēja...nu ja viņa viņam raksta: es tevi negribu pazaudēt, tu man esi dārgs (nakts vidū), nu kā parastam draugam un nāk ciemos krauj viņam uz pleciem savas problēmas. Vienreiz man apnika, tik uzmācīga labākā draudzene.
Pietam dzīvojam kopā, plānojam visu kopā...kā tā var izdarīties, kāpēc nevar dzīvot bez šīm uzmācīgajām bābietēm.

negribu neko negatīvu dzirdēt, ka man tas būtu jāpieņem utt. pasakiet vienkārši kaut ko..pastāstiet savas pieredzes.
11.07.2015 21:28 |

Reitings 555
Tas viss man liekas vispār tik bērnišķīgi! Kāpēc nevar dzīvot normāli kā divi pieauguši cilvēki kopā un plānot nākotni, normāli baudīt dzīvi...bez jebkādām bijušajām.
12.07.2015 13:11 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Bet vispār forši arī, ka tik daudzas nonicina erdi par to, ka viņas džeks taisa sūdus
Ak, sievietes..

Sievietes, kas izglītoja Erdi dzīves gudrībās, ir no to pašu bijušo sugas, ir vienkārši tāda sieviešu suga - draņķes, kuras lien visur kur nevajag, bojā citiem laimi, bet tiem, kuri atrodas nelaimē, padara jušanos vēl sliktāku.

Par tēmu runājot, piekrītu, ka vainīgs ir puisis, jo viņš noteikti nav pārtraucis kontaktus ar bijušo, par ko liecina vārda maiņa telefonā vai tas, ka viņa jauno nr zina bijusī. Ja viņš gribētu pārtraukt kontaktus, viņš to darītu. Viņš tevi neciena šajā jautājumā..
12.07.2015 14:52 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Es arī domāju, ka šīs maigās dvēseles visticamāk pašas vēl nav atradušas laimi jaunās attiecībās un turpina terorizēt savus bijušos ar saviem hobijiem un problēmām. Tāpēc arī klārē cik tas viss ir normāli. :D

Neņem galvā, erde! Uzstādi ultimātu, izrunājies. Ja nekas nelīdz un viņam tu neesi svarīgāka par viņām abām, tad pamāj viņam ar rociņu. Nav ko dzīvot mīlas trīsstūrī.
12.07.2015 19:19 |

Reitings 74
Reģ: 08.07.2015
divi caurumi labāki par vienu, tāpēc saprotams, kāpēc puisis uztur kontaktus arī ar bijušo, jo dažreiz bijušās iedod jo pašas nespēj atrast savu puisi ,bet gribās un tad bijušais....
12.07.2015 19:28 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Autorei:

Tev pašai ir labākā draudzene/draugs?
Ja jā:
Par ko jūs runājat?
Kā tu reaģētu, ja puisis pateiktu, ka viņam nepatīk tava labākā draudzene/draugs un lai tu ar viņu vairs nekomunicē?

Jums ir kopīgi draugi?
Viņš ar citiem draugiem reti komunicē, kāpēc? Varbūt tajā, ka viņš vaino tevi draugu zaudēšanā ir daļa taisnības?

Šis jautājums ir ļoti svarīgs un to apspriest jau vajadzēja attiecības uzsākot. Ja jums ir tik dažādas vērtības, vai spēsiet tam tikt pāri?
12.07.2015 20:25 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Loģiski, ka vecis ir cūka un jā - šķiries. Ja neesi krokse galīga, būs tev džeks un viss pārējais! :D Bijušie ir bijušie un nekādu kontaktu ar viņiem nevajag uzturēt.
12.07.2015 20:29 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Izlasīju komentārus, ja tas būtu mans džeks, sen varētu staigāt bez kaut kā! :D Autore, nu neesi naiva, viņa tak grib ielīst tava drauga biksiņās, tas pat ēzelim skaidrs! :D
12.07.2015 20:37 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Piekrītu viedoklim, ka tas nav pieņemami.
Un tās, kas saka, ka ir - pēc 3 gadu garām jaunām attiecībām vēl ir kaut kāda saikne ar bijušo, vēl nevar uzticēties jaunajai draudzenei, vēl ir lietas, par ko runāt tikai ar bijušo!?!? muļķības!
12.07.2015 21:21 |

Reitings 555
Ameliya un Artemzija

jā, tur tā lieta, ka man tas arī nav pieņemami, tikai žēl ka draugs to tā nedomā. Ļaušu laikam iet, tagad tik un tā eksāmeni jākārto, visādi plāni uz tuvāko laiku....bet pats skumjākais ir tas, ka ir iespējams, ka viņš tagad vēl vairāk to slēps, ja jau es atklāju, ka viņš nomaina vārdu. Bet varbūt tiešām ignorēs? To visu es nekad neuzzināšu, neuzticos šā cilvēka vārdiem vairs!
12.07.2015 21:30 |

Reitings 555
raven

jā, mums ir draugi. Neko nesaku, ka ir draugi, tas taču ir pilnīgi normāli. Bet ja kāda draudzene uzraksta tādus vārdus nakts vidū, nu tad es nezinu ko domāt. Labs iespaids par šo draudzeni man vairs nav. Un viņam esot jāuzklausa viņas attiecību skaidrošanas utt. man tas vienkārši apnika. Vispār...viņam ir 26 un man 25, nu beidzot jābūt taču nopietnām attiecībām bez visām šajām bērnišķīgajām situācijām.
12.07.2015 21:34 |

Reitings 441
Reģ: 21.06.2022
sophies_world @ 11.07.2015 21:32
viņš izteicās ka manis dēļ, jo es viņu neesot pieņēmusi. Bet tādas isziņas nakts vidū, vienmēr nākšana ciemos, problēmu stāstīšana...nu neizinu vai tas kādu apmierina.

Labākā draudzene ir ex viņa, vai vienkārši viņi ir labākie draugi, bez iepriekšējām attiecībām?
Ja tikai labākie draugi, neredzu problēmu. Tad jau tev arī būtu jāizvēlas - čalis vai draudzene.
27.11.2025 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits