Drauga bijusī un labākā draudzene

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas šajā vakarā!

Lūk ir pienācis tas moments kad gribas izstāstīt, kas ir uz sirds.
Kādu laiku atpakaļ veidoju diskusiju, ka nepatīk ka bijušās draudzenes mācas virsū manam draugam, ka esot tādas no kurām neatkratīties.... nu lūk, manam ir tāda...pāris mēnešu bija miers no viņas, tad vienu dienu viņam atnāca sms un tur bija vīrieša vārds, īsziņu nevēru, uz ekrāna bija rakstīts - nu tu vēl dzīvo vispār? jo laikam viņš viņai neatbild. (pats pateica ka tā ir viņa, tikai mainīja vārdu, lai es neredzētu un atkal nedusmotos) Bet šī neliekas mierā. Vakar par šo te sastrīdējāmies, pie tam sadusmoja ka nomainījis vārdu šai. Tad vēl viņam kopš mēneša ir jauns nr. es saku, kā viņa zina tavu nr. tā bija iespēja no viņas atkratīties ja ir jauns nr. nuu... viņa esot prasījusi, gribēja ar viņu kontaktēties...ajj kā man tas viss nepatīk, raudāju.

Tad pēc strīda uznāca jauns strīds par viņa bijušo labāko draudzeni, kuru -manis dēļ- viņš pazaudēja...nu ja viņa viņam raksta: es tevi negribu pazaudēt, tu man esi dārgs (nakts vidū), nu kā parastam draugam un nāk ciemos krauj viņam uz pleciem savas problēmas. Vienreiz man apnika, tik uzmācīga labākā draudzene.
Pietam dzīvojam kopā, plānojam visu kopā...kā tā var izdarīties, kāpēc nevar dzīvot bez šīm uzmācīgajām bābietēm.

negribu neko negatīvu dzirdēt, ka man tas būtu jāpieņem utt. pasakiet vienkārši kaut ko..pastāstiet savas pieredzes.
11.07.2015 21:28 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
erde
nu redzi Tu pati savam draugam teici ka šai sievietei ir īpaši nolūki, a kapēc nepasmējies par to un neteici pilnīgi neko?

Tikai un vienīgi tāpēc, ka es redzēju, ka viņš viņas nodomus nesaprot. Bijušās nodomus viņš labi saprata, tāpat kā tavs čalis saprot savas bijušās nodomus. Es nogaidīju, lai redzētu, cik tālu tas viss nonāks. Nonāca līdz tam, ka apstiprnāju savas domas par to, ka manam vīrietim var uzticēties. Ja būtu aizbraucis uz to viesnīcu- nu ko tad es tur būtu varējusi izdarīt? Ar skandālu apturēt? Būtu aizbraucis, būtu laicīgi sapratusi, ka ar šo cilvēku neko nevēlos.
Tur ir tā lieta, ka es savam esmu teikusi, viņš mēģina ignorēt tās savās bābietes, bet tām nepielec, raksta. Nu ja cilvēks tev atbild neitrāli..vismaz viņš man tā teica, tad vai nav smadzeņu saprast ka jāliek miers cilvēkam

Bet kur tad ir problēma es nesaprotu? Ja viņš viņas ignorē vai atbild neitrāli, nevis piedāvā mesties gultā, tad ko tu vēl no viņa gribi? Viņš taču nevar ielīst to meiteņu galvās un pagriezt kloķīšus, lai neraksta. Parakstīs un ja tiešām ignorēs, tad apniks. Tad jau tev ar viņām pašām bez maz vai jārunā, jo viņas jau ir tās, kas raksta (tas tikai tā, protams, ka tev nevajadzētu vēl viņām mēģināt ko aizliegt).

Un vēl te kaut kur pavīdēja padoms no viņa numura kaut ko atrakstīt. Gribi izskatīties pēc izmisušas nobijušās paranoiķes? Dari tā. Tici man, bijusī berzēs rokas un sajūsmā smiesies, savukārt draugs ne tikai nomainīs viņas vārdu kontaktos, bet uzliks telefonam 10 paroles, lai trakā draudzene neraksta neko no viņa. Un tad būs diskusija ''viņš kaut ko slēpj, laikam krāpj''.
12.07.2015 00:33 |

Reitings 613
Nu tad drāžam visu pasauli un vispār nedibinām attiecības ja katram ir sava brīvība.

Ir cilvēki, kas negrib drāzties apkārt un vēlas dibināt attiecības. Bet tā ir viņu izvēle un viņu lēmums. Ar varu mīļš nekļūsi. Uz to nevar nevienu piespiest. Ja ir kāds, kas grib drāzties pakārt, tās ir viņa tiesības. Tev neviens neliek palikt un ciest. Nu tāda ir dzīve. Bet te jau nav drāšanās apkārt problēma. Te būtībā vispār nav nekādas problēmas manā skatījumā, bet neviens, protams nevar to zināt labāk par tevi pašu. Ja intuīcija saka, ka viņš grib to bijušo vairāk par tevi, vai tev tas ir vajadzīgs strīdēties ar viņu un kko aizliegt?
12.07.2015 00:39 |

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011
Pagpag, kopš kuriem laikiem par attiecībām un vienam par otru nav jācīnās? :D Tāda sajūta, ka cosmietēm dzīvē viss tik gludi iet, nav ne PMS, ne viņas rauds, ne dusmojas, bet gan vnk dzīvo paradīzē :D
Nu jā, mūsdienu 20+g. sievietes tomēr laikam atšķiras no vecākām paaudzēm.. Lai gan neesmu nemaz tik veca, bet domāšana gan man mazliet laikam vecmodīga. Nu, vismaz spriežot pēc jūsu teiktā.
Redzēsim, kādas problēmas jums sagādās jūsu veči pēc gadiem 20, kad būs viņiem 40-50gadi un tad gan varēsiet viņiem malt, ko tagad pašas sakāt :D
12.07.2015 00:50 |

Reitings 893
Bet tiešām esmu šokā un neziņā :D
Piemēram, manā gaumē ir parādīt vīrietim, kāds viņš var patiesībā būt, cik labs un mīlošs. Jo ir tādi, kas nemaz nemāk tādi būt. Es labāk NEtērēju laiku uz 1000000 vienādiem, kurus nesaprotu un kuri mani nesaprot. Es labāk, gadiem ejot, palieku ar vienu, kurš varbūt nav tas pareizākais un nekad nav bijis, bet tomēr parādu viņam, ka viņš var būt savādāks. Teiksim, salīdzināsim to ar bērna pāraudzināšanu, bet caur mīlestību un rūpēm.
12.07.2015 00:55 |

Reitings 613
Pagpag, kopš kuriem laikiem par attiecībām un vienam par otru nav jācīnās?

Kā tieši otra ierobežošana un skandalēšana ir cīnīšanās? Tā ir padošanās. Cīnīšanās ir tad, kad vieglākais veids būtu sāk psihot un aizliegt kaut ko otram, bet tā vietā turēt sevi rokās un parādīt sevi kā adekvātu cilvēku. Nu būsim godīgas, sievietes ļoti bieži grib taisīt skandālus nevietā ( es pēc sevis zinu un arī apkārt sev, kaut vai tepat cosmo). Bet es padomāju divreiz, vai gribu būt histēriķe sava vīrieša acīs. Gan 20, gan 40-50 gados, gan vīriešiem , gan sievietēm gribās patīkamu dzīvesbiedru, kas tevi uztver kā personību nevis meklē kašķi uz līdzenas vietas savu kompleksu dēļ. Tieši tāpēc jau meklē pa malām mīļākās 40+ gados, jo sēž jau kaklā tie skandāli. No labuma labumu nemeklē (ja vien nav tāda suga).
12.07.2015 01:07 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Es domāju, ka tev autore nav vērts te vairāk izpausties. Var redzēt, ka esi šeit vēl lielāka stresā. Un citas te tik gudras un pareizas, kad lasot vien sāk kaitināt. Kad pašam būtu tāda situācija 70% pašas ceptos kā tu. Nu smiekli nāk.
Man arī vīra bijusī uzzinot par manu eksistenci atcerējās arī par bijušo. Nu tāda draudzene uzradās manam vīram. Pēkšņi vajadzēja parunāt, pasaukt ciemos, pazvanīt. Kad zvanīja stāstīja kaut kādu bezsakaru. Nu tās bijušās kā tādas sērgas ir. Un vīrieši tiešām reizēm ir tik akli, ka neredz, ko patiesībā tas bijušas vēlas.
Un ko es gribēju teikt. Izrunājies ar savu draugu un saliec visu pa plauktiņiem. Neļauj, lai saruna beidzas pusratā. Sēžat un runājat kaut vai līdz rīta gaismai, bet runājiet. Un izlemjiet ko darīt lietas labā. Tā palikt nevar. Ja tevi tas neapmierina un nav pieļaujams, tad, lai lemj ko iesākt. Ja negrib, tad tev tādu arī nevajag.
Te tomēr nav vērts neko vairāk teikt, jo.. nu jā
12.07.2015 01:12 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Visu nelasīju, bet sis iekrita acīs:
A ja kādas draugs jājas ar citām, arī nevar aizliegt jo tā esot viņa brīvība?

Jā, nevar aizliegt, tici vai ne.

Šis vispār kronis visam :D Tad jau sanāk, ka tavam draugam ļoti paveicies, ka var droši laist meičās, ne :D
12.07.2015 01:14 |

Reitings 194
Reģ: 26.03.2015
Erde, neko es neizteicos. Pateicu the ugly truth - tas, ka Tu to nespēj pieņemt, ir tava problēma. Es neapgalvoju, ka Tu savu dragu apzināti moki, bet Tev acīmredzami pietrūkt prasmju uzturēt attiecībās normālu atmosfēru, un drīzākais, ka Tavam draugam arī. Viss, ko Tu šeit dari ir sūdzies un meklē vainīgo. Nu, atradīsi, pieņemsi, ka Tavs draugs ir vainīgs, čikas ir vainīgas - tālāk? Jēga kāda no tā, ja jūs nespējat vienkārši viens otru pieņemt, pēc būtības, tādus, kādi esat? Varbūt Tu neesi gana sievišķīga vai viņš nav gana vīrišķīgs, lai šādas problēmas nerastos, man nav ne jausmas, bet situācija ir tāda, kāda tā ir, un tā ir jārisina, nevis jāmeklē, kurš diez ir patiesībā sliktais. Es vienkārši pēc pieredzes runāju, ne ar uzbraucieniem mētājos. Un pēc pieredzes arī zinu, ka tas, ko saku, iekrīt neauglīgā zemē.
12.07.2015 01:15 |

Reitings 194
Reģ: 26.03.2015
Tad jau sanāk, ka tavam draugam ļoti paveicies, ka var droši laist meičās, ne

Ja mans draugs laistu meičās, es viņu pamestu, jo es ar to samierināties nespētu, bet tas nenozīmē, ka es ar varu spēju/varu/gribu kontrolēt katru viņa soli. Bez tam normālās attiecībās šādas lietas vispār nav jautājums - nu, nespēj meitene, acīmredzot, ieņemt puiša prātu tik ļoti, lai viņam domas nerastos par sarakstīšanos ar citām. Manās attiecībās šādas lietas vispār nav pat apspriešanas vērtas, jo tā nenotiek. Vienkārsi es saprotu, ka mans vīrietis nav mans īpašums.
12.07.2015 01:19 |

Reitings 893
Man patīk, cik daudzas te ir tik ļoti pārliecinātas par saviem vīriešiem.. Līdz vienu dienu pilnīgi iespējams uzzināsiet, ko tādu, ka slikti paliks :D Nevajag jau arī būt naivai, vajag tomēr mazliet to realitātes "smaciņu"
12.07.2015 01:30 |

Reitings 893
Bet vispār forši arī, ka tik daudzas nonicina erdi par to, ka viņas džeks taisa sūdus :D
Ak, sievietes.. :D
12.07.2015 01:32 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man šajā gadījumā puiša rīcība šķiet mistiska. Ja jau viņš vēlas kontaktēties ar bijušo, tad kāpēc jāieraksta nr. zem vīrieša vārda? Tas ir ļoti neglīts stils..

..nu ja viņa viņam raksta: es tevi negribu pazaudēt, tu man esi dārgs (nakts vidū), nu kā parastam draugam un nāk ciemos krauj viņam uz pleciem savas problēmas. Vienreiz man apnika, tik uzmācīga labākā draudzene.

Tā ir nevis draudzene, bet gan, atvainojos, sterva. Nakts vidū rakstīt aizņemtam vīrietim īsziņas (ja vien nav dzīvības/nāves jautājums), ir milzu necieņa pret viņa 2. pusīti.. Ja neciena drauga partneri, tad neviena arī viņu pašu..
12.07.2015 02:11 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Mēs (es un mans dzīvesbiedrs) attiecību sākumā aprunājāmies un novilkām ļoti nopietnas robežas, ka ar bijušajiem kontaktēties nevajag. Jo, gan man pagātnē, gan viņam pagātnē esam saskārušies ar problēmām, ko rada bijušie.
Līdz ar to, mums nekas tāds nav vispār pieņemams. Es domāju, ka ja man rakstītu kāds bijušais uz telefonu, vēl ciemos gribētu nākt, oj,oj. Draugs ieraudzītu, viņš tādu ļembastu sataisītu, ka viss pagasts rībētu.
Es noteikti arī.
12.07.2015 02:20 |

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Neizlasīju visu disjusiju, bet...nu nedomāju, ka kaut kādai mistiskai saiknei ir jāpastāv starp bijušajiem (ja šī īpašā saikne ir, tad kāpēc bija jāšķiras?). Nē, es neuzskatu, ka jāsaiet ragos, bet nu "es ilgojos" utt. pavisam neiederas. Uzskatu, ka bijušie var sazināties un nebūt naidā, bet tie var būt profesionāli vai kādi sadzīviski jautājumi, par kuriem zini, ka viņš/a zinās dot tev padomu... un viss...nekādas kafijošanas un bijušo (mb esošo) laiku apspriešanas.
Un tas, ka meitenei (aŗī puisim) nepatīk, ka otrs sazinās ar ex. par jautājumiem no sērijas "kā man tevis pietrūkst", "cik mums bija labi" utt. ir nevis ierobežošana, bet normāla pašcieņa. NEKAD nepaciestu sms nakts vidū no kādas citas sievietes.
Un atbildiet pašas sev godīgi, cik ilgi jūs rastītu bijušajam, ja viņš jūs ignorētu? (tās, kuras saka, ka viņš viņu ignorē, bet viņa turpina raksīt).
12.07.2015 02:53 |

Reitings 555
REBEL

Es neapgalvoju, ka Tu savu dragu apzināti moki, bet Tev acīmredzami pietrūkt prasmju uzturēt attiecībās normālu atmosfēru, un drīzākais, ka Tavam draugam arī. Viss, ko Tu šeit dari ir sūdzies un meklē vainīgo

Man nav prasmju uzturēt attiecībās atmosfēru? Mūsu attiecībām es daru visu, dzīvojam labi kopā, viss būtu vispār tik labi, ja neuzrastos tās viņa bābas.
Paņēmām kopā dzīvokli esam jau trešo gadu kopā plānojam nākotni, atbalstām viens otru....tur nav vietas nekādai trešajai, kura kopš aizvakardienas man ir pilnīgi sabojājusi garīgo, manus plānus sajaukusi un liek uz manu draugu paskatīties no citas puses. Tik žēl būtu dēļ tādas izšķirties.
12.07.2015 12:54 |

Reitings 555
Es pārējas 3 reizes esmu aizmirsusi, bet šī reize kad nomaina vārdu, iedot savu jauno numuru kaut zina ka es to visu nepieņemtu... manī daudz ko izmainīja. Bail ka tās sajūtas kuras bija sākumā vai pirms visām šīm lietām vairs neatgriezīsies, vairs nebūs tā kā agrāk.
Atceros kā šī arī, kad mēs ievācāmies kopā viņam visu laiku rakstija, viņi sarakstījās mūsu attiecību sākumā jau tikai es nezināju ka tā ir viņa bijusi, domāju kāda paziņa. Un viņa tik runāja ka labprāt paņemtu viņa veco dzīvokli sev utt. nu cik var līst mūsu attiecībās. Pašai it kā esot draugs arī.
12.07.2015 12:58 |

Reitings 555
Es uzskatu, ka tas ir tik stulbi, ka dēļ kaut kādas nekam nevajadzīgas bijušās var izjukt attiecības, izjukt ieplānotais. A ja ir ģimene un bērni? tad tās maisās iekšā, briesmīgi cilvēki!!!
12.07.2015 12:59 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
puisis ir vainīgs, ka nemāk novilkt robežas komunikācijā un dod Tev pamatu neuzticēties. Jums nepieciešama nopietna saruna, lai puisis izlemtas, kas viņam ir svarīgāk..
12.07.2015 13:03 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tu tikai sūdzēsies vai arī kko uzsāksi?
Vīrietis konkrēts cūka. Tevi neciena un nemaz netaisās to darīt. Kādi varianti? - sūdi dirst to veci.
12.07.2015 13:03 |

Reitings 555
Sarunas nepalīdzēs, tas jau ir darīts. Ir grūti atgūt uzticību...tagad varbūt vēl citu vārdu nomainīs... esmu gatava vis kaut kam, jo vairs nevaru zināt vai viņš runā taisnību vai nē.
Es vienkārši dzīvošu tālāk un vairāk sev, skatīšos ja kaut kas vēl tāds notiks ka pamanīšu tad laikam iešu prom.
Pats sliktākais ir tas ka tagad vairs nevar ticēt viņam, lai cik mēs reizes izrunātos, tas turpinās un redz šoreiz pat vārdu nomainījis, lai es neatpazītu un "atkal nesadusmotos!", a kas man jāpriecājas par to?
12.07.2015 13:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits