erde, uhh kā es tevi saprotu!!! Un jūs, meitenes, kuras sakat, ka tas nekas traks nav, lai jau atļauj darīt ko gribēt, tā taču ir otra cilvēka brīvība, nedrīkst ierobežot u.t.t.. Jūs, meitenes, vienkārši LAIKAM neesat bijušas mūsu (draudzeņu, no kurām slēpj kaut ko, daugs tiekas ar bijušo, sprauž batonus ausīs utt) lomās!!! Piedzīvojiet, ko piedzīvoju es - melus vairāku mēnešu garumā sākot ar bijušo, beidzot ar meliem vispār par citiem dzīves aspektiem. Pēc šādas pieredzes NEKAD nebūsiet vairs tādas, kādas bijāt iepriekš.
Pirms mana pašreizējā (kurš tik tiešām ir lops, teikšu kā ir) meliem, visām tikšanās reizēm, čatiem, vēstulēm, telefona sarunām ar savu ex, es tik tiešām smējos par šādām meitenēm, kas "čīkst", ka draugs NEVAR aizmirst bijušo. Bet tagad nespēju vairs skatīties uz viņu tā kā agrāk, neticu nevienam vārdam, esmu kļuvusi apmāta uz paķeršanu uz meliem.
Un vispār, pirmkārt, BIJUSĪ ir un paliek BIJUSĪ. 99,5% gadījumā viņu starpā iepriekš ir bijusi lielā mīlestība un sekss (!!!!). Kā gan var skatīties uz cilvēku, kuru mīlēji un kuru drāzi (atļaušos par bijušajām tā teikt) kā uz parastu draugu? Kā vispār var tādu cilvēku uztvert kā vienkārši draugu? Nu neticās!
Otrkārt, šīs te visas bijušās ir sievietes un teiksim tā, sievietes tomēr ir naidīgākas nekā vīrieši. Neesat pamanījušas, ka bijušās visbiežāk pa nopietni sarosās un neliek mieru jūsu draugam tieši tad, kad ir parādījusies jauna draudzene jeb TU! Apzināti vai neapzināti, bet ar domu mazliet kaut ko sabojāt, viņas raksta, zvana, tiekas ar jūsu draugiem, lai padarītu TEVI greizsirdīgu.
Un ja jau viņi turpina kontaktēties, tad visticamāk nav gatavi spert jaunu soli uz turpmāko dzīvi un pagātni atstāt pagātnē. Tātad abi vēl kaut ko viens otram nozīmē.
Un puiši šajā ziņā tiešām ir naivi un padodās uz šīm čūskām. Visbiežāk pat paši nesaprotot, ko nodara savai draudzenei.
Un par kontroli runājot.. Uzskatu, ka attiecībās abi ir tiesīgi uz viena otru ierobežošanu dažādās sfērās. Ja tev šķiet, ka nav tiesību ierobežot otru, tad visticamāk vienkārši nejūties pārliecināta par savām attiecībām. Kas tas vispār par fufeli, ka draudzene nedrīkst ierobežot savu otro pusīti? Uzsākot attiecības ir jāsaprot, ka tas ir sevis ziedojums otram pilnībā. Attiecības, īstas attiecības, kas ir pārcietušas daudz, prasa upurus. Jo ar mīlestību vien nepietiek..
erde, ja vēlies aprunāties privāti un izkratīt sirdi, droši uzraksti man personīgi. Labprāt parunātu ar kādu, kurai līdzīga situācija! ;-)