Drauga bijusī un labākā draudzene

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas šajā vakarā!

Lūk ir pienācis tas moments kad gribas izstāstīt, kas ir uz sirds.
Kādu laiku atpakaļ veidoju diskusiju, ka nepatīk ka bijušās draudzenes mācas virsū manam draugam, ka esot tādas no kurām neatkratīties.... nu lūk, manam ir tāda...pāris mēnešu bija miers no viņas, tad vienu dienu viņam atnāca sms un tur bija vīrieša vārds, īsziņu nevēru, uz ekrāna bija rakstīts - nu tu vēl dzīvo vispār? jo laikam viņš viņai neatbild. (pats pateica ka tā ir viņa, tikai mainīja vārdu, lai es neredzētu un atkal nedusmotos) Bet šī neliekas mierā. Vakar par šo te sastrīdējāmies, pie tam sadusmoja ka nomainījis vārdu šai. Tad vēl viņam kopš mēneša ir jauns nr. es saku, kā viņa zina tavu nr. tā bija iespēja no viņas atkratīties ja ir jauns nr. nuu... viņa esot prasījusi, gribēja ar viņu kontaktēties...ajj kā man tas viss nepatīk, raudāju.

Tad pēc strīda uznāca jauns strīds par viņa bijušo labāko draudzeni, kuru -manis dēļ- viņš pazaudēja...nu ja viņa viņam raksta: es tevi negribu pazaudēt, tu man esi dārgs (nakts vidū), nu kā parastam draugam un nāk ciemos krauj viņam uz pleciem savas problēmas. Vienreiz man apnika, tik uzmācīga labākā draudzene.
Pietam dzīvojam kopā, plānojam visu kopā...kā tā var izdarīties, kāpēc nevar dzīvot bez šīm uzmācīgajām bābietēm.

negribu neko negatīvu dzirdēt, ka man tas būtu jāpieņem utt. pasakiet vienkārši kaut ko..pastāstiet savas pieredzes.
11.07.2015 21:28 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Undiya, atkārtošu tikai to, ko teicu jau - otrs cilvēks nav mūsu īpašums.
11.07.2015 22:11 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 16.05.2014
Iespējams, ka abiem ir bijis kopīgs hobijs, aizraušanās, ko pārrunā.

Izklausās pēc tpotālām rozā brillēm. :-D:-D
11.07.2015 22:12 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Nevajag jau atkārtoties, tas jebkuram saprātīgam cilvēkam ir skaidrs,Nela.

Jā, erde, klausi S-berry. Kad izšķirsieties, tad ar šo bijušo draudzeni varēsiet abas iet uz kafiju pie viņa jaunās draudzenes un apspriest izbijušos kopīgos hobijus.
11.07.2015 22:14 |

Reitings 20
Reģ: 06.05.2015
Ak, svētās mātes Terēzes. Gribētos dzirdēt kādu dziesmu dziedātu, ja pašas tādā situācijā nonāktu.

Esmu bijusi. Pajautāju, par ko čalo - atbildi saņēmu un likos mierā :-)
11.07.2015 22:15 |

Reitings 10185
Iespējams, ka abiem ir bijis kopīgs hobijs, aizraušanās, ko pārrunā.

Jā, piemēram, sasiešana, pakļaušana, anālais sekss u.c. hobiji.

Reitings 435
erde, ja viņa attieksme ir tāda, tad ir jāapdomā, ka viņam viņa ir arvien ir svarīga. Es nespēju iedomāties, ka puisis apzināti dara lietas, kas sāp viņa draudzenei. Ja neesi gatava samierināties - tev ir jāieņem kategoriska pozīcija un bez raudāšana tikai - es vai viņa. Un tad tu visu arī zināsi. Ilgstoši šāda situācija ir graujoša jūsu attiecībām.

Reitings 435
Undiya, sasmējos, jo kur nu vīrietim un sievietei citas lietas var būt kopīgas :D
11.07.2015 22:16 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Vai, pateicoties Tavai diskusijai atcerējos savu pagātni un sajutos ļoti laimīgi, ka man visi šie piedzīvojumi, kuri ir Tev, nu jau aiz muguras.

Katrā ziņā, ja neesi ar situāciju apmierināta un to visu esi pārrunājusi ar puisi, kurš neko nemaina, droši vien tā arī viss turpināsies no viņa puses. Tā kā Tev ir tikai jāizlemj, vai Tu to gribi paciest vai nē.

P.S. Undiya ļoti labi izteicās par šo situāciju, pilnīgi piekrītu viņai.
11.07.2015 22:17 |

Reitings 20
Undiya, sasmējos, jo kur nu vīrietim un sievietei citas lietas var būt kopīgas

+++

OK, nav vērts mēģināt parādīt šo situāciju kaut nedaudz no cita skatu punkta. Man ir pilnīgi cits redzējums par šo tēmu, pie tā arī palikšu.

Galu galā - ja jūsu attiecības ir tik labas, ka Tev liekas, ka varat abi runāt par visu, tad - kur ir problēma apsēsties un pilnīgi atklāti izrunāt šo tēmu? Puisis lai pasaka, par ko sarakstās, Tu pasaki, kā jūties šīs komunikācijas dēļ. Ar to arī problēmai būtu jābūt atrisinātai.
11.07.2015 22:22 |

Reitings 20
Es uzskatu, ka viss ir atkarīgs no tā, par ko ir komunikācija.
11.07.2015 22:27 |

Reitings 555
S-berry

tā jau ir 4 reize, esam to apsprieduši vairākkārt. Bet nekas nelīdz. Viņš saka ka ignorē viņu un viņa neliekas mierā. Ka tik un tā raksta mēģina uzturēt kontaktu, kaut viņš viņu jau tā vairākkārt ir ignorējis.
11.07.2015 22:34 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Es nesaprotu kā var uzskatīt, ka autore ierobežo puisi. Ne jau viņa aizliedz viņam no mājas iziet, bet palūdz, lai bijušā nevalkājas un nejaucas kur nevajag. Ja pašām būtu tāda saskarsme, nu nedomāju, ka domātu: "viss ok, tā tam jābūt!". Varu iedomāties cik tizli ir, ka tev zvana pie durvīm un tur priekšā kaut kāda bijušā. Nu wtf :D
Nedomāju, ka bijušā ir forever alone, ka pat draudzeņu nav ar kurām var runāt līdz raudienam. Drīzāk tas prieks, ka var atnākt, čatot un kaut kur līst pa vidu. Protams, ir bijušie, kuri savā starpā ir labi draugi, bet nu ne jau nāk uz mājām. Ir tak citas vietas, kur tikties. Cmoon, ja viņa būtu "labā bijusī", tad no sieviešu viedokļa saprastu, ka tagadējai tas nešķiet pieņemami. Bet nu tur ir tā sāls. Čalis ar baigais jefiņš tādā gadījumā, ka neprot pateikt nē.
11.07.2015 22:37 |

Reitings 10185
Ja jau viņš viņu ignorē, tad vajadzētu visam būt labi. Vienīgi visticamāk, ka viņš tev melo un patiesībā no ignorēšanas tur nav ne smaciņas.
11.07.2015 22:37 |

Reitings 20
Tad lai neignorē, bet tiešā tekstā pasaka, ka nevēlas vairs uzturēt kontaktu, saprātīgai būtnei būtu jāliekas mierā.
11.07.2015 22:38 |

Reitings 205
Ja jau vārds ir kontaktos nomainīts, protams, ka neignorē. Ja ignorētu nebūtu vispār numurs saglabāts.
11.07.2015 22:42 |

Reitings 555
S-berry

to teica ka pateiks, bet baigās tomēr pateica man ka negrib neko tādu teikt, esot nepieklajīgi un tas esot normāli ka viņš rakstās pāris reizes.
11.07.2015 22:42 |

Reitings 20
to teica ka pateiks, bet baigās tomēr pateica man ka negrib neko tādu teikt, esot nepieklajīgi un tas esot normāli ka viņš rakstās pāris reizes.

Te arī ir problēma. Ne tik daudz meitenē, kas raksta, bet tajā, ka Tavs puisis negrib ar viņu pārraut kontaktu.
Vārds "nepieklājīgi" te ir nevietā.
11.07.2015 22:43 |

Reitings 205
Te arī ir problēma. Ne tik daudz meitenē, kas raksta, bet tajā, ka Tavs puisis negrib ar viņu pārraut kontaktu.
Vārds "nepieklājīgi" te ir nevietā.

pilnīgi piekrītu
11.07.2015 22:44 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Nu bet tad, lai viņš rakstās, skaidri redzams, kas viņam ir svarīgāk un tā diemžēl neesi Tu un jūsu attiecības. Džekam vienkārši negribas pārraut kontaktu ar bijušo.
11.07.2015 22:45 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Viņš saka ka ignorē viņu un viņa neliekas mierā. Ka tik un tā raksta mēģina uzturēt kontaktu, kaut viņš viņu jau tā vairākkārt ir ignorējis.

Bet tā ir taisnība vai meli es īsti nesapratu? Ja viņš tiešām viņu ignorē, tad kāpēc jāceļ brēka? Ne jau viņš vainīgs, ka viņa neliek cilvēkam mieru.
Ir jāsaprot, ka tu nevari viņam aizliegt kaut ko darīt vai nedarīt. Taisot skandālus tu tikai vēl vairāk viņu atgrūd no sevis. Un tas parāda, cik ļoti nepārliecināta par sevi esi. Nepatīk tev viņas? Liekas, ka mēģina aizvilkt? Nu taču esi gudrāka- cik sapratu, viņas nāk uz mājām, kur tu arī esi? Kur problēma būt superforšajai draudzenei, iepazīties, pasēdēt un paklačoties? Tās, kurām nolūki nav tīri, pašas atkratīsies, redzot, ka tu esi nesatricināma, pašpārliecināta un superīga sieviete.
Tu nevari otram cilvēkam neko aizliegt. Ja viņš par spīti visam grib draudzēties ar kādu, un tev ar to ir problēma, tad tā ir tava problēma. Tev arī jāizdomā, vai tiksi ar to galā vai iesi prom, jo tas tev nav pieņemams.
11.07.2015 22:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits