Nopietni?

Reitings 20
Reģ: 11.07.2015
Man vienīgajai šķiet, ka resniem cilvēkiem sabiedriskajā transportā jāpērk divas biļetes? Sēžu savā krēslā, pienāk kaut kāda govs un uzmet pusi savas ļaškas man klēpī. Un vēl pastumj savu dirsu tā ka logā ietriecos. Lai tās govis maksā par divām vietām, es arī gribu izbaudīt normālu pārvietošanos, nevis kratīties piespiestai pie loga kamēr viņas tauki svīst uz mana ķermeņa. Es neko nesaku par pārējām nepatīkamajām lietām sabiedriskajā, jā, tas ir sabiedriskais, bet šitais ir vienkārši wtf, nav ko rīt tā, ka sēdeklī neietilpsti.
11.07.2015 18:02 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Mexico-Love, nevajag jau pārspīlēt. Viņi ir veci, viņiem ir galvā savas domas un idejas, kā ir jādzīvo. Protams, viņi nereti uzskata, ka tā, kā bija viņu jaunībā, tā joprojām ir, tādēļ viņi visu labāk zinot. Bet nu tādēļ jau tagad visus pensionārus nevedīsim uz meža nošaut? Nejau viņi prieka pēc 24/7 braukā ar sabiedrisko. Viņiem nav jāsēž mājās, bet ne visi var tikt uz lielākiem veikaliem, uz to pašu tirgu ar kājām un tad stiept visu mājās paši. Nu nav visiem paveicies ar tik labu mazbērnu kā tu, kas omītes vietā ies uz veikalu un nesīs viņai paiku mājās... Viņi arī ir cilvēki, sociālas būtnes. Ja tam nevari piekrist, tad, lūdzu, kad būsi sasniegusi darbnespējas vecumu, saki, lai tevi ved prom no cilvēkiem, lai tu nevienam netraucētu. Labi, es tagad pārspīlēju, bet veci cilvēki nemaz nav tāda sērga.
12.07.2015 13:18 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nu probleemas. Apsedies citur ja jau taa traucee:-P:-D
12.07.2015 13:20 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
valts, tev vajadzeetu ruupiigaak lasiit diskusijas, ja jau tev likaas, ka VISAS ir taadas kaa aprakstijji, te tikai retaa plātaas ar savu bagātiibu un cēlumu, personiigi es nekad nevienam neesmu teikusi, ka man ir savas bizness vai ekstra lieli liidzekļi un liela villa, kuraa man straadaa mājkalpotaaji.
12.07.2015 13:22 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
mani fascinee sie cilveeki kas speciaali ieregisteejas lai uzceptu kaadu provoceejosu teemu un tad pazuud taales zilajaas.
12.07.2015 13:24 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
valts, tev vajadzeetu ruupiigaak lasiit diskusijas, ja jau tev likaas, ka VISAS ir taadas kaa aprakstijji, te tikai retaa plātaas ar savu bagātiibu un cēlumu, personiigi es nekad nevienam neesmu teikusi, ka man ir savas bizness vai ekstra lieli liidzekļi un liela villa, kuraa man straadaa mājkalpotaaji.

Bet pēc tā ko tu raksti var noprast, ka dzīvo privātmājā Jūrmalā un vienu reizi gadījies braukt sabiedriskajā transportā un tur tev jāskatās uz pretīgajiem resnajiem.
12.07.2015 13:26 |

Reitings 1246
Nē, nu vienkārši nav jau tā, ka gribu, lai viņus pilniibaa izolē. Man dažreiz rodas jautàjums, ko viņi pa dziivi vispaar dara? Jo taas tantiņas, kas tirguu ir, lai tirgotu preces, viņas tur iet uz darbu, bet pareejie? Saņem pensiju un močī uz tirgu, peec tam brauc uz maajaam un seeź savaa dzivoklii 24/7 ?
Tas reāli ir nomācoši, vai viņiem negribaas strādāt ( vismaz tie, kuriem nav baigās veseliibas probleemas )?
Vismaz buutu naudiņa kaut kādai citādai laika pavadiišanai.
12.07.2015 13:30 |

Reitings 1246
Valts, sorry, bet tas ko tu noproti ir nepatiesība, jo es to neesmu teikusi, tu pats izfantazeeji.
12.07.2015 13:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
3)brauc nevis ar mērķi, bet ar domu pasēdēt

A kā tu zini? Tiešām domā, ka visi pensionāri no garlaicības mirst, tapēc kaifo, sastrēguma stundās spiežoties sab. transportā?

Palasi diskusijas, daud meiteņu uzskata, ka tas ir rados esošas pensionētas kundzes "prieks un laime"(lasi-pienākums) visu dienu bez maksas auklēt strādājošas jaunās māmiņas bērnus. Daudzi pensionāri, kas ar pensiju nevar iztikt, turpina strādāt.

Man mamma ir pensijā, liekā svara nav, transportā reti kad sēžas, pat ja ir iespēja, dzīvē nevienam nav lūgusi ļaut apsēsties, brauc pie ārsta, pie friziera un/vai auklēt manu bērnu. Un zini, viņu vienmēr ļoti sāpina, ka veikalos, aptiekās, pastā daudzi jaunieši - kasieri runā ar viņu tā, itka viņa būtu jau sen prātu izkūkojusi.

Tāda attieksme pret cilvēkiem gados, kādu hroniski var novērot dzīvē, ir drausmīga. Citāts no mana bijuša kursabiedra, veltīts musu pasniedzējam, matemātikas profesoram: "Tas pendža".

Man toreiz nebija komentāru.
12.07.2015 13:34 |

Reitings 270
Es neizfantazēju neko. Tu uzskati sevi par labāku kā citi, šajā gadījumā par cilvēkiem ar lieko svaru, bet parasti ir tā, ka tā nav tikai viena grupa, tad ir pārējie kuri tev nav pa prātam. Bet vai tu tiešām uzskati, ka esi labāka par citiem, šiem te "resnajiem"?
Es pieļauju, ka nē. :)
12.07.2015 13:37 |

Reitings 1246
valts, whaat? Saproti, man nepatiik kontakts ar svešiem cilveekiem - fizisks kontakts, ja mani pēkšņi saaak vilkt āaa no krēsla kliedzot, ka esmu ieseedusies viņas vietaa vai ari, cilveeks ar lieko svaru ir uzvilcis dreebes, kuras atkailina rokas, kājas un piespiež man tās klāt (pie tam sasviidušas, miklas), tad, protams, ka man ir nepatiikami, jaa, ne visi apaļiigie cilveeki un ne visi pensionàri ir tàdi, tomeer taa ir tik liela daļa, ka man vienkàrši ir riebiigi. Vajag uzvesties atbilstoši, nevis grūst un uzskatiit, ka vari tikpat kaa apsēsties man virsuu, jo redziet tavam ķermenim ir nepieciešama vairāk vieta.
12.07.2015 13:45 |

Reitings 45
Reģ: 18.10.2014
Atklāšu kosmietēm kādu noslēpumu- Rīgas satiksmes transports nav vienīgais sabiedriskais, kas eksistē Latvijā! Un arī ārpus Rīgas ir pasaule. Tiesa gan, ka ne tik rožaina, jo tur pat pensionāriem savs maciņš jāpatukšo..
12.07.2015 13:47 |

Reitings 270
Tad velc drēbes, kuras nosedz tavu ķermeni lai nebūtu saskarsme vai arī iegādājies savu personīgo auto un pārvietojies ar to. Ir jāsaprot, ka tas ir sabiedriskais transports, kuru izmantot ir tiesības ikvienam.
Ko tu iesaki cilvēkiem ar lieko svaru darīt, neizmantot sabiedrisko transportu?
12.07.2015 13:49 |

Reitings 1246
Valts, lai viņi apģērbjas kàrtiigi, citādi, ja mana bluuziite no viņas plikās rokas paliek mitra, tad tas nav normāli.
12.07.2015 13:54 |

Reitings 270
Valts, lai viņi apģērbjas kàrtiigi, citādi, ja mana bluuziite no viņas plikās rokas paliek mitra, tad tas nav normāli.

Tava blūzīte pie saskarsmes varētu palikt mitra arī no jebkura cita cilvēka, jo svīst ne tikai cilvēki ar lieko svaru. Iepriekš gan tu rakstīji par fizisku saskarsmi, bet tagad par ko citu.
12.07.2015 13:56 |

Reitings 1246
Jaa, tiesiibas izmantot ikvienam, tikai ne pàrkaapjot kkaadas robežas, tas ir tikai saprotami, ka man taadi cilveeki saak nepatikt, jo piesviedrē manas drēbes un kaut ko nosmērē.
12.07.2015 13:56 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Vasarā tikai tāpēc, ka ir liekais svars, ģērbties kažokā? Viņi svīst tāpat. Tas ir sabiedriskais transports, ir dažādas neērtības. Bomži, smirdoņi, maukas īsos svārkos, idiotiskas sarunas, tā bezgalīgi varētu turpināt. Mani vairāk interesē, kas notiek cilvēku prātos, kas veido šādas diskusijas? Stāvi kājās.
12.07.2015 13:57 |

Reitings 1246
Taa jebkuraa gadijumaa ir fiziska saskarsme, ja man cilveeks pielien tik tuvu, ka kaut ko sabojà un taa ir fiziska saskarsme, ja mani ņem aiz rokas un rauj àraa, un taa ir fiziska saskarsme, ja mani cenšas kaut kur aizbidit prom tikai, lai tiktu pirmais, jo tu esi nostaajies peedeejais, tad ari esi un kàpšana autobusaa nav nekaadas sacensiibas, kur jaadabun pimaa vieta
12.07.2015 13:59 |

Reitings 270
Jaa, tiesiibas izmantot ikvienam, tikai ne pàrkaapjot kkaadas robežas, tas ir tikai saprotami, ka man taadi cilveeki saak nepatikt, jo piesviedrē manas drēbes un kaut ko nosmērē.

A ko darīt tiem, ar kuriem tu saskaries vai uzgrūdies un samitrini viņu drēbes? Vai arī tu nekad nesvīsti?
12.07.2015 14:00 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Snow_white- savu vecvecāku priekšā arī šādi nebūtu kauna paņirgāties? Mana oma, pensionāre, ar invalīda apliecību. Liela. Aizņem vairāk vietas kā vajadzētu. Un bieži stāv kājās, jo visādas tievas Stradiņu med. studentītes nevar palaist apsēsties INVALĪDIEM domātajās vietās un ticu,ka vēl pie sevis nopukst,ka kāds kājās stāvošs vecs cilvēks uzdrošinās parīvēties viņām gar sānu.
Lai jau nu ko,bet par veciem cilvēkiem un viņu izmēriem (ne Tu zini vai tur slimība nav apakšā, ne bērnībā rīti čipsi pie vainas) piesieties- kaunējusies būtu.

Valsts apmaksāts transports, starpcitu, ir tikai rīdziniekiem Rīgā.
Līdz ar to jāsaprot,ka tāda jauniete kā Tu,kas te vaid par tiem neveselīgajiem,kas aizņem daudz par daudz vietas, pati nevari nostāvēt, nu,cik minūtītes dienā? Cik tālu Tev jābrauc?
Ja jauns cilvēks nevar nostāvēt kājās 25 min, laikā, kad šie Tevis apņirgie rešņi Tavos gados (labi,varbūt viņu vecāki), Sibīrijā pēc maizes 30 km gāja, tad vienīgā kam te ir problēmas- esi Tu!8-)
12.07.2015 14:01 |

Reitings 270
kàpšana autobusaa nav nekaadas sacensiibas

Man liekas, ka tās ir sacensības, kur visi līdzekļi ir atļauti, vicināt elkoni, grūsties virsū utt., līdzīgi kā tas ir lielveikalā, kad ir gara rinda un blakus tiek atvērta kase.
Par veikalu esmu pārliecināts, ka tā ir, bet par sabiedrisko gan neesmu, cik ir sanācis pabraukt ar viņu, tad ir bijuši šādi gadījumi. Par laimi ir savs auto un nenākas izmantot sabiedrisko transportu. :)
12.07.2015 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits