UZ vīrieša jubileju uztaisīju cepto,ar zemenēm pa virsu un visi bija sajūsmā, bet pašai negaršoja tik ļoti. Savukārt uz manu jubileju uztaisīju svaigo variantu- garšoja man un drauga māsai, mammai citiem nu tā - soso :-D
Man labāk garšo neceptās. Cepto nekad neesmu cepusi, bet tās, ko esmu ēdusi īpaši nesajūsmināja, lai gan slikta jau arī nav. Neceptās gan esmu taisījusi bezmaz vai simtiem dažādās variācijās un vienmēr garšo dievīgi. :-)
Neuzskatu par siera kūkām neceptās, tāpēc priekš manis-ceptās. Bez nekādiem
miltiem vai vai cietes. Ideāla, kremīga kūka sanāk.
Ceptās kafejnīcās pērkot ir bijis vīliens, jo tur laikam pāris karotes miltu pievieno, kas siera kūkai galīgi neglaimo, un nerada īsto garšu..
Man arī labāk garšo neceptās, kuras bieži pati arī taisu. Bet man vispār patīk gatavot neceptās kūkas. Ceptās siera kūkas man parasti liekas pārāk "ķepīgas". Pati cepusi neesmu, tāpēc varbūt tur, kur esmu garšojusi, pie vainas bijusi nepareiza gatavošana vai tās minētās ekstra miltu karotes.
pati esmu taisījusi tikai necepās un šķiet, ka arī visas, kuras esmu ēdusi ir bijušas neceptas, un visas ir bijušas garšīgas. tagad gan domāju, ka vajadzētu kādu cepto pamēģināt.
Ne pa tēmu, bet man likās riktīgi smieklīgi, kā, Gandrīz ideālās vakariņās Jenny May pasniedza ''siera kūku'' ar tādu lepnumu, bet reāli bija samaisījusi nutellu ar filadelfiju :D Gardi, es ticu, bet vienkārši atcerējos izlasot tēmu :D
Man gribas šodien izcept siera kūku. Visas sastāvdaļas ir izņemot sviests, kuru sajaukt kopā ar cepumiem, lai turas kopā.
Kā būs ja sajauktu ar eļļu? Man ir valriekstu eļļa un olīveļļa. Pēc garšas būs labi?
Es apleju ar pienu un tad drupinu :-D, pareizāk, saspaidu ar dakšiņu. Vieglāk! Pienu leju uz aci, bet nu tā, lai cepumus var bumbiņā savelt, nevis dzert. Un pēc tam izformēju pa pannu