Es gan nedomāju, ka jūlijā, kas skaitās gada karstākais mēnesis būtu jāvelk rudens jaka :D
Man nav nekas pret dažādiem laikapstākļiem, un nav arī tā, ka es būtu baigā karstummīle, es vienkārši gribu izbaudīt visus četrus gadalaikus, ziemā es varu uzvilkt biezo jaku un doties ārā, nečīkstot, rudeni septembrī / oktobrī es arī no sirds izbaudu un man patīk, bet, ja jūlijā, kad ir plāns gulēt jūrmalā, taisīt piknikus un vakaros sēdēt terasītēs un čillot, ir šādi laikapstākļi, tad esmu neapmierināta :D
Un visvairāk tracina, ka nav saulītes, ehh, drūmi ir. Jā, reizēm kompānija vai kāds foršs pasākums var visu izglābt , un var tā būt, ka aizmirstās sliktie laikapstākļi, bet tomēr bieži pajūk arī visādi plāni, ko tieši darīt. Nu nebrauksi ar kvadracikliem šādā laikā, negulēsi pludmalē un nespēlēsi pludmales volejbolu, kā arī nedzersi aukstu mohito. Bet tā gribās to visu, cilvēks gaida gaida visu gadu, kad beidzot varēs un nekā. Un gribu vilkt jaunās vasaras drēbes, bet tā vietā jābrauc uz veikalu laikam jāskatās kas jauns no rudens kolekcijas pieejams :D