Tikai naiva ilūzija?

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Pēdējā laikā ar vien biežāk dzirdu komentārus no draugiem, ka dzīvoju ar pārāk naivu bildi galvā par to, kā dzīvē viss notiek. Šeit ir raibāka auditorija, (vairāk un dažāda pieredze) tāpēc vēlētos uzklausīt jūsu domas.

Man galvā sava dzīve ir izplānota. Ne gluži tā, ka visos sīkumos - kur dzīvošu, strādāšu, cik bērni būs utt., bet tādos lielos vilcienos gan. Man gan labāk patīk teikt, ka zinu, pēc kā tiecos. Es zinu kādā sfērā gribu strādāt un esmu noraidoša pret citiem darba variantiem. Neesmu spējīga atbildīgi izturēties pret darbu, ja zinu, ka nākotnē ar to nevēlos nodarboties. Es zinu kādu vīrieti vēlos sev blakus, un nē tas nav tā, ka esmu sastādījusi ieteicamos parametrus un kaut kādus kritērijus, tas ir tas, kas atbilst manai gaumei. Nevaru būt kopā ar kādu (pat tāpat vien, kā saka - labai laika pavadīšanai) tikai tāpēc, ka labi satiekam, viņš ir izskatīgs, kolosāls cilvēks vai es viņam patīku, vai dēļ tā vien, ka mums labi saskanētu. Un šeit arī sākas pārmetumu jūra, ka dzīvoju ar pārāk naiviem uzskatiem, ka mūsdienās tā nenotiek - strādā tur, kur vari labi nopelnīt, galvenais ir fakts, ka tev ir kāds vīrietis līdzās, dzīve nav nekāda pasaka un ar šādu domāšanu palikšu vecmeitās utt. Atzīstu, ka vēl neesmu ne savā sapņu darbā, ne pat sastapusi savu ideālo vīrieti, bet tomēr manī ir uzskats, ka tas viss nāks ar laiku... Negribu ticēt , ka mūsdienās tā nenotiek un cilvēki tikai ķeras pie tā, kas acu priekšā...
Ceru, ka domu uztvērāt, negribēju izpausties vēl garākā tekstā.
09.07.2015 21:08 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
KristīnA!, es sevi tik negatīvi noskaņojot, divas reizes palaidu garām iespēju darboties savā sapņu nozarē. Trešo reizi es satvēru cieši, tā ka viss ir iespējams, galvenais atrast iedvesmojošu cilvēku, kas visu galvā saliks pa plauktiņiem.
09.07.2015 22:42 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Es nezinu, protams, kā ir patiesībā, bet tas viss izklausās pēc atrunām - negribu šitādu darbu, jo tas nav mans izplānotais sapņu darbs. Negribu šitādu puisi, jo viņa matu krāsa nesaskan ar manu puiša etalonu, lai gan mums ir kaut kāda saskaņa... un vispār.. esmu princese.

Ļoti atvainojos, ja kļūdos, taču tā tas man, kā skatītājai no malas, kura līdzīgas runas ir dzirdējusi jau iepriekš, izklausās.
Protams, ir labi, ja ir sapņi, mērķi, ilūzijas (lai katrs tās sauc kā grib), taču ir mazliet arī jāmāk nolaisties uz zemes.
Piekrītu meitenei iepriekš, kas teica, ka dažkārt ir vērts izkāpt no savas komforta (izsapņotās) zonas, un kas zin, varbūt tas aizved pie kā neaprakstāmi laba, pie kā tāda, par ko vispār savus sapņos neesi iedomājusies :) Un tad, kas zin, varbūt atliks vien nopriecāties, ka uz brīdi savus plānus esi nogrūdusi maliņā.
09.07.2015 22:59 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Paldies! Neteiktu, ka izlasīju to, ko cerēju, bet katrā ziņā palīdzēja! :)
09.07.2015 23:22 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ja iet uz mērķi, dara lietas, kas liktu tam tuvoties, tad, protams, tas ir apsveicami un nav uzskatāms par naivu ilūziju! BET, ja ir uzskats, ka
tas viss nāks ar laiku...
, tad tur gan ir problēma jau saknē!
Mērķu skeletiņi un dzīves skices, ir mums visiem, mēģinām tās realizēt, bet ( tagad izklausīšos pēc omes) dzīvei patīk ieviest savas korekcijas 8-).
Par attiecībām - tur gan, man šķiet, nav iespējams klikšķi pievilināt vai notēlot, iedomāties vai ieplānot - tas vienkārši notiek un viss (l)
09.07.2015 23:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits