smeekeejoshais viira teevs

Reitings 2
Reģ: 08.07.2015
Sveiki visiem, tatad nesen ar puisim paarvaacaamies dziivot pie viira vecakiem,aarpus riigas, lielaa maaja kur daudz vietas ,viss itkaa no saakuma bija lieliski, man patika vinja vecaaki, es vinjiem arii patiku, bet tagad situaacija ir taada, vinja teevs piipee virtuvee, attaisa logu bet piipee taalaak no loga, un man par to ir taadas dusmas, jo mees visi zinam, cik pretiigi tas ir nesmeekeejosham cilveekam, bet manam puisim un vinja maatei aciimredzot tas netraucee, vienreiz es piegaaju pie vinja un laipni pateicu, ka man ir nepatiikami ieiet virtuvee un sajust cigareshu duumus, bet vinsh man atcira kur gribeeshu tur arii piipeshu, ja kaut kas nepatiik, tad zini kur ir durvis :'-((e)(e) tas mani sadusmoja veel vairaak, kaapeec ir tik gruuti iziet aaraa uzpiipeet vai kaut vai balkonaa, nevis virtuvee (e)(e) pastaastiiju par sho atgadiijumu puisim, puisis laikam arii ir vinju pusee, pateica, ka man nav nemaz tik daudz jaaiet virtuvee un ka varu paciesties, bet man vienkaarshi no taas smakas paliek slikti, un nevaru neiet virtuuvee , kaa lai es tur neeju, ja man ir jaataisa eest, jaamazgaa trauki utt. tieshaam dusmas uz vinja teevu, diemzheel pagaidaam nevaram neko citu atljauties buus kaadu laiku jaapadziivo pie vecaakiem. nezinu kaapec uzrakstiiju laikam gribu zinaat ko juus dariitu shaadaa situaacija. tieshaam izbesiija tas ka vinja teevs man uzbrauca virsuu , lai gan laipni pajautaaju.. un arii tas ka mans puisis ir vinja pusee :-((e)
08.07.2015 23:59 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Saprotams, ka citiem var būt pat alerģija, citiem vienkārši slikti paliek, citiem vēl kaut kas... vai vienkārši kaut kāda principiāla nepatika. Mans draugs arī it kā nepanesot cigarešu dūmus, vienmēr izvairās, bubina un fujīgojās...pametīšot mani, ja es sākšu pīpēt :D vistrakāk viņam ir, kad satiek manu tēti kaut kur uz ielas un tad kamēr viņi runājās, tētis vienmēr pīpē un tad draugs riņķo ap viņu, lai dūmus nedabūtu sejā :D
Man kaut kā vienalga tiešām, netraucē smēķētāji...vienīgi ir kaut kādas cigarešu markas, kuru dūmi man pat liekas nepatīkami, bet kopumā pilnīgi neiespringstu un man pat neienāktu prātā drauga vecāku mājās viņa tētim un/vai brālim kaut ko iebilst, lai gan viņi arī pīpē daudz (ne mājā) ;-)
09.07.2015 09:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vienreiz es piegaaju pie vinja un laipni pateicu, ka man ir nepatiikami ieiet virtuvee un sajust cigareshu duumus, bet vinsh man atcira kur gribeeshu tur arii piipeshu, ja kaut kas nepatiik, tad zini kur ir durvis t

Manuprāt, komunikācijas prasmei ir liela nozīme mērķa sasniegšanā.

Iespējams, ja mīļi un no visas sirds palūgtu drauga tēvam, viņš piekāptos vai palīdzētu piedāvāt citu risinājumu..

Piezīmes, arī šķietami pieklājīgā tonī, reizēm mēdz izklausīties derdzīgi :-)
09.07.2015 10:00 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Man ir citas domas :) Es uzskatu, ka ja puiša vecāki Tevi pieņēma, viņi rēķinās ar kaut kādām izmaiņām, jo katrs cilvēks, kurš ienāk mājās kko maina. Uzskatu, ka nav taču tik grūti atrast kompromisu, lai visiem ir labi :)
Te man laikam atkal ir jānovērtē, cik ļoti man ir paveicies ar puiša vecākiem :-)
09.07.2015 10:19 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Kas maksā, tas pasūta mūziku. As simple as that.

Tu esi ienākusi drauga vecāku mājās, jo savu dzīvesvietu nevari atļauties, un sāc uzstādīt savus noteikumus. Kaut arī drauga tēva reakcija iespējams nebija tā adekvātākā, pilnīgi viņu saprotu un esmu viņa pusē. Un pēc tik asas reakcijas man sāktu likties, ka varbūt neesmu tur gluži vēlama viņa mājās, bet tieku paciesta/pieciesta mīļā miera labad.
09.07.2015 10:28 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
mana drauga teevs arii piipee maajaa. es nevaru ciest, es pat izvairos braukt liidzi, ja vien nav paredzeta kada darza balliite. Vina tevs ari pipee virtuve, bet vinjiem virtuvee nav durvis un dumi iet pa visu maaju. un vins pipee vienu cigareti pec otras, neviss vienu stundaa vai kkaa tur. Es saprotu autori, tas ir loooti shausmiigi cilvekam,kas nepiipee.
09.07.2015 10:33 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
muļķe Tu esi!
Nav svarīgi ko pasaka, bet kā! Ar pieklājību vēl ir par maz. Tu esi ciemiņš!

Būtu sirsnigi un patiesi mīļa bijusi, domāju, būtu atraduši variantu, kas jūs abus apmierina.
Bet šobrīd izskatās, ka esi ieguvusi nevis atbalsu ģimenē, bet gan naidnieku.
09.07.2015 10:37 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Sveces aromātiskās un gaisa atsvaidzinātāji palīdz. Pati smēķēju, draugs smēķē. Virtuve vienkārši piesmēķēta. Bet pie mums radi, kuri tiešām ir jūtīgi pret cigarešu dūmiem un smakām, neko nejūt, jo mājās vienmēr dedzinam sveces. Protams, nepīpējam, kad viņi atbrauc.

Bet nav ko skriet virtuvē, kā tikko kāds uzsmēķējis. 5 min var pagaidīt. Un svešā mājā nav ko savus noteikumus cept augšā. Drauga tēvs arī smēķēja virtuvē, bet bija noteikums - līdz kaut kādiem 7 vai 8 vakarā tik varēja. Viņa noteikums, bet arī laba lieta.
09.07.2015 10:54 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu meitenēm, kas saka, ka Tev kā ciemiņam nav tiesību kaut ko pārmest mājas saimniekam, kurš ir pieradis smēķēt mājās.
Dzīvojiet savā dzīvesvietā un tur uzstādi savus noteikumus.
09.07.2015 10:57 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tava puiša tēvam ir taisnība. Ja Tev kaut kas nepatīk, vari iet prom. Viņam nav pienākuma Tevis dēļ mainīt ieradumus, kas visticamāk veidojušies gadiem. Vēl pie tam savā mājā.

Vienīgā, kam puiša tēvam būtu tiesības aizrādīt, ir puiša māte, un, ja viņa to nedara, tātad tāda situācija viņus abus apmierina. Un Tev vispār tur jāstāv klusu.
09.07.2015 10:58 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Tava puiša tēvam ir taisnība. Ja Tev kaut kas nepatīk, vari iet prom. Viņam nav pienākuma Tevis dēļ mainīt ieradumus, kas visticamāk veidojušies gadiem. Vēl pie tam savā mājā.

Njām. Plusiņš šim viedoklim.

Bet vienalga tas ir drausmīgi, ja mājās ir cilvēks ar psihiskiem traucējumiem.
09.07.2015 11:08 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
mana drauga teevs arii piipee maajaa. es nevaru ciest, es pat izvairos braukt liidzi, ja vien nav paredzeta kada darza balliite. Vina tevs ari pipee virtuve, bet vinjiem virtuvee nav durvis un dumi iet pa visu maaju. un vins pipee vienu cigareti pec otras, neviss vienu stundaa vai kkaa tur. Es saprotu autori, tas ir loooti shausmiigi cilvekam,kas nepiipee.

Piekrītu šim! Man arī ir tāpat. Manā ģimenē neviens nesmēķe, bet drauga ģimenē, gan mamma, gan tētis velk dūmu...Man tas ļooooooti riebjas, bet es nekad, tiešām, nekad neesmu iedomājusies viņiem aizrādīt, jo tā ir viņu māja, bet es savam vīrietim jau esmu pateikusi, ka tad, kad būšu stāvoklī, tad es tur nebraukšu. Un bērnu arī nevedīšu. Ja gribēs satikt, lai brauc pie mums, jo manā mājā viņi nesmēķē. Iet ārā!
Tā kā piekrītu tam, ka mana māja ir mana pils! :) Un tas attiecas uz abām pusēm! :)
09.07.2015 11:09 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Saprotu, ka tas ir nepatīkami, bet tās nav Tavas mājas, tāpēc Tev nav nekādu tiesību kaut ko pieprasīt, vari vienīgi palūgt un pat tad neko nevari iebilst, ja Tev atsaka. Tev ar to bija jārēķinās, kad ievācies tur dzīvot. Vislabāk jau, protams, meklēt atsevišķu dzīvesvietu, jo nu kas tā par dzīvi zem viena jumta ar puiša vecākiem. Vispirms parunā ar puisi un saki, ka nevari tā dzīvot un gribi pārvākties, jo visticamāk viņš nemaz nesaprot cik ļoti Tev traucē tā smēķēšana.
09.07.2015 11:58 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Vismaz es uzskatu, ka kamēr dzīvo pie citiem cilvēkiem, tad ir jāpieņem šo cilvēku uzvedība/raksturs/ieradumi/īpatnības utt. Tad, kad būsi pati savās mājās, tad arī varēsi vīra tēvam, kurš būs atbraucis ciemos, diktēt noteikumus, bet ne tad, ja viņš ir savās mājās, kurās Tu šobrīd esi ciemiņš.
09.07.2015 12:07 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Saprotu nepatiku, bet tev tur nulle teiksanas. Viniem ta vienmer bijis un ne jau kautkadas spindzeles del mainis majas paradumus. Sorry, nekas tur nemainisies.
09.07.2015 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)