Man skolā kādas 4-6 skolotājas ir kā draudzenes. :) Protams, ārpus skolas neejam tusēt, bet ar visām varēja parunāt par dzīvi. Ja kādreiz aizkavējos skolā un bija garlaicīgi / jutos nomākta, vienmēr varēju kādu no viņām uzmeklēt un parunāt. :) Tādas pavisam īpašas attiecības gan ir tikai ar vienu skolotāju - mēs viena otrai dāvinam dāvanas svētkos un ar viņu es sazinos vēl aizvien. :)
Manuprāt, nav nekas slikts, ja skolotāji ir kā draugi, protams, arī es nepārkāpju robežas un uz ''tu'' neuzrunāju. Arī pie skolotājiem - draugiem man ne vienmēr ir bijušas tās izcilākās atzīmes, lai gan tā viena īpašā skolotāja ir mana mīļākā priekšmeta skolotāja. :) Bet arī tur esmu dabūjusi gan 3, gan 5, gan arī nv, bet tas mūsu draudzīgās attiecības nav sabojājis. Arī stundas darbs noritēja normāli un īpašu labvēlību stundās nesaņēmu - darbs visiem viens, tikai man vai nu vairāk vai grūtāks, jo pati tā gribēju. :D
Reizēm pat tīri izdevīgi - var palūgt kaut ko aizņemties, ja pati neesmu paņēmusi, piemēram, lineālu, zinot, ka tas būs vajadzīgs. :D