Labrīt!
Laiks ārā galīgi neiepriecina (t) Labi, ka man šodien nesākas atvaļinājums un neesmu norezervējusi nedēļu kādā kempingā pie jūras / ezera :D
Kārtējo reizi pārliecinos, ka atvaļinājumus LV pavadīt ir bezjēdzīgi, pat it kā kartsākajā mēnesī gadā, jūlijā, nevari būt drošs par vasarīgi siltu laiku.
Jā, man ir čīkstīgais, brīvdienas bija tik super jaukas ar tik labu laiku, ka tagad pilnīgi besis uznāk, paskatoties pa logu. Man bija par maz ar tām dažām siltajām dienām.
Labi, ir jau arī foršas lietas, man šodien laiskais rīts pa mājām. Vakar arī bija jauks vakars, biju uz masāžu, pēc tam ar vīru pabraukājāmies ar velo un noslēgumā mīlīgi pasēdējām pie Daugavas (l) Un vēl es jūtos pēdējās dienas ļoti laimīga par to, ka esam savā dzīvoklī, pamostos, paskatos apkārt, vēl nekas gan nav iekārtots un ir neliels bardaks riņķī :D, bet tāpat tāda liela laimes sajūta, ka beidzot ir sava dzīvesvieta, un vēl tieši tāda, par kādu es sapņoju pēdējos gadus (l) Es te jūtos tik forši, tik droši, nekad vairs negribētu dzīvot vecā projekta mājā.
Veiksmīgu dienu, meitenes :)