Sveikas, meitenes. :-)
Beidzot atcerējos paroli šeit, bija tik viegla, ka pašai smiekli nāk.
Pāris dienas atpakaļ ''piebeidzu'' savu PIRMO yasminelle iepakojumu, tagad man ir tukšās dienas... tātad lieta, kas mani mulsina ir, ka man ir šausmīgas noskaņojuma maiņas. Esmu priecīga, pēc piecām minūtēm - gribas raudāt, "velk uz kašķi", un ko vēl ne. Man jau tas principā netraucē, bet šķiet, ka savam vīrietim gan es nervus sabeigšu šitā. Un nevaru viņam ieskaidrot, ka vaina nav viņā, ka es pati nesaprotu, kas notiek. Vienmēr esmu bijusi emocināla, bet šis jau ir par traku. Vai vēl kādai tā ir bijis? Palasīju par iespējamām blakusparādībām, it kā neko tādu neredzēju, vai arī pavirši lasīju.
Vēl viena sapīga tēma man ir svara zudums. Kopš aprīļa esmu "nometusi" +/- 5 kg, kas man bija absolūti lieki, jo iepriekšējais svars mani pilnībā apmierināja. Ēdu pietiekami daudz, nebadojos. Un vēl ar visu to emocionālo noskaņojumu, sabojāju sev garastāvokli veikalos, kad pa lielu bija jau ne tikai 38. izmēra šorti, bet arī 36. Bet tad, par laimi, sapratu, ka tas ir atkarīgs no ražotāja, jo atkal citā veikalā man vajadzēja 38. izmēru.
Rakstu šeit, jo apkārtējie nesaprot, jo diemžēl pieņemts, ka parasti visi grib nomest svaru, es atkal gribu uzņemt, bet nu nesanāk, nekādīgi. Un visas piezīmes - ka varbūt jāsāk ēst ( ir tik pat aizskarošas kā, kad pasaka, ka varbūt vajadzētu ēst mazāk (t)(t) Tagad domāju, vai asins analīzes varētu uzrādīt kaut ko, kas varētu būt iemesls svara zudumam?
Par daudz sadrukāju, cerams, ka kādai pietiks spēka lasīt :-D Bet primārais jautājums tomēr paliek par to garastāvokļa maiņu.
Paldies jau iepriekš. Un lai jums visām jauka diena ! (l)