Hey, vai bildee tas ir tetoveejums un ja, jaa, tad kā taadu var uztaisit (?) Tas taču ir tikpat kaa miesas kraasaa. Baigi iepatikaas kaa izskataas, taapeec jautaaju, ja kko taadu var uztaisiit kaa paliekošu, tad es ari labpraat pie kaut kaa tamliidziga tiktu :) :) :)
Tetovējums pats par sevi ir dekoratīva rēta :-D Es tā saprotu, ka cillvēki viņus maz izvēlas, jo no attāluma tiešām izskatās pēc rētām, ātrāk izbalo (tev būs nepieciešama korekcija ik pēc pāris gadiem) un ir ierobežotas dizaina iespējas (labi izskatās tikai tādi grafiski un ornamentāli zīmējumi). Pinterestā noteikti ir miljoni ar white ink tattoo ;-)
Alternativa, iezime attelu ar saules aizsargkremu un bus gaisais "tatto", pedeja laika, interneta celo vairaki tadi atteli, kas veidoti ar saules aizsarg kremu. Bus vasarai, un pectam noies
Grapefruit, tā ir henna (parastā, dabīgā, brūnā). Trīs nedelas tads spf zimejums kurš neiedeg turas. Ja pa to laiku daudz sauļojas, kad henna ir izbalējusi, paliek balts pleķis zīmējuma formā.
Tādeeļ jau man iepatikaa, jo izskataas it kaa aada butu piepacelta, kaa rēta, papeetiiju tos baltos tattoo un tur daždaadi, tie, kuri kaa vienkaaršs ziimeejums nav tas kaa gribeetu, patiik ar to rētas efektu :)
Favel, viņi mani sirdsdraudziņi :) Ja patīk tiešo tādas lietas, tas iesaku pie viņiem, ar skici palīdzēs vai uzzīmēs kā gribi visu pirms tam, un par to naudiņu neprasa! Abi brauc arī kā viesmākslinieki uz citām valstīm!:)