Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tumši brūni krāsoti mati uz gaišiem

Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Jau vairāk kā 2 gadus krāsoju tumši brūnus matus. Pienācis laiks, kad gribu atpakaļ gaišus, lai gan saprotu, ka tas būs ļoti grūti. Kāda ir jūsu pieredze ar tumšu matu pārtapšanu par gaišiem? Vēlams tā, lai pēc tam nebūtu jāstaigā ar zēngalviņu, jo šobrīd mati ir pāri lāpstiņām.
Priecāšos par jūsu pieredzi un ieteikumiem!
01.07.2015 17:46 |

Reitings 171
Reģ: 08.09.2011
Lasīju iepriekšējās tēmas un radās jautājums - cik ilgs laiks pagāja tām, kuras ik pa laikam tumši brūnās matu krāsas vietā izvēlējās gaišāku toni? Un, vai likāt to visos matos vai tikai saknes krāsojāt gaišākā tonī?
01.07.2015 18:14 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Es no melniem uz blondiem pārgāju pakāpeniski- reizi divos mēnešos izbalinot šķipsnas pie friziera. Sāku februārī un šonedēļ beidzot balināsim man pilnīgi visus blondos, nebūs vairs šķipsnas. Bet principā, ja grib uzreiz, visus arī var ar pirmo reizi dabūt blondus izbalinot, tikai jāuzmanās, lai pēc tam nav salmi uz galvas.
Pirms balināšanas mēģināju pati mājās vnk krāsot blondo krāsu pa virsu melnajai- tiku līdz vidēji brūniem matiem, bet saknes bija diezgan gaišas, matu gali daudz tumšāki- nu, man likās pabriesmīgs skats, tā kā otreiz nemēģinātu tā. Skaties pati, es labāk ieteiktu iet pie speciālista, lai izdara šo darbiņu.
01.07.2015 20:58 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
blondus nekad nedabūsiet, ja krāsosiet melniem matiem (kas nav dabīgi) pa virsu blondo toni. krāsa ir jāņem ārā un tikai tad var mēģināt krāsot pa jaunu.

ej pie friziera, izņem krāsu, prasi gaišākus.
01.07.2015 21:07 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Man bija melni krāsoti mati, no sākuma bliezu iekšā (kad jau saknes bija ataugušas) gaiši brūnu, brūnu krāsu un tad gāju pie friziera balināt šķipsnas. Laikam tikai divreiz esmu bijusi balināt,tāpēc man tie gaišie mati vēl tik ātri nespīd :D
01.07.2015 21:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits