Tonālie krēmi

Reitings 41
Reģ: 27.06.2015
Tātad, ļoti vēlētos jūsu atsauksmes un ieteikumus, jo pašlaik meklēju sev jaunu tonālo krēmu, bet apnikuši drogu varianti kas aizķepina poras un pietiekoši nenosedz. Gribētu atrast kādu no aptieku produkcijas, kurš ir ar ārstnieciskām īpašībām un tik ļoti nekaitē sejai. Būtu jauki tā apm līdz 25 eur. Ceru uz jūsu ieteikumiem, jo pašai nav ideju, internetā arī neko īsti neatradu :-/
27.06.2015 22:22 |

Reitings 847
Reģ: 29.01.2009
Nepatīk man tie BB jo pilnīgi neko nenosedz, kas man ir ļoti svarīgi Bet paldies par ieteikumiem, naktssveces eļļa īsti nedeva rezultātu , vairāk jāpadomā par uzturu

ups neizlasīju , tad tev nederēs galīgi manis ieteiktais! izklausas ka āda ir problemātiska! Un tur vairs nelīdzēs nekāds tonālais nemaz nerunājot par BB/CC krēmiem

jāapmeklē dermataloga, un šajā jomā speciālistu vizītes.
27.06.2015 23:42 |

Reitings 247
Reģ: 14.07.2014
Tāda sajūta, ka autore taustās pa tukšu gaisu. Ir 101 iemesls, kādēļ rodas pumpas uz sejas. Ir jādodās pie dermatologa un jājautā ārstam pēc palīdzības, nevis jāmeklē kaut kāds maģiskais tonālis krēms, kurš pēc nostāstiem vienai otrai palīdz.
27.06.2015 23:44 |

Reitings 41
Reģ: 27.06.2015
Pie dermatologa esmu bijusi, bet būtībā pilnīgi bezjēgā, jo ārste vienkārši uzmeta aci manai sejai un izrakstīja kaut kādas mistiskas zaāles no kurām man seja vēl sliktāka palika. Šodien apskatot seju kārtīgi secināju , ka vaina vairs nav pumpās bet gan pleķos kuri ir palikuši :-/ . Vienīgi zods jau apm gadu ir mana problēmzona, biju arī pie ginekologa, bet tas nosūtīja uz hormonu analīzēm. Anyway, paldies tām, kuras ieteica kaut ko. Pharmaceris tonālo arī skatīju, bet nujā, esot sliktu toņu izvēle
28.06.2015 12:30 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tonala krema arstnieciskums ir miits. Ko arstniecisku tu aptieku tonalo kremu sastava esi redzejusi?
Tev miilaa meitene vispirms ir jaapgust make up pamati. Ja adai ir ko slept, tad ar vienu tonalo kremu nepietiek, protams, ja vien tu nevelies uz visas sejas lietot iipashi sedzoshu tonalo dienas laikaa.
http://www.lisaeldridge.com/video/26890/natural-flawless-skin-the-eldridge-technique/#.VY_JqEZV7IU

Bet par pasu problemas risinasanu iesaku pameklet citu cilveku pieredzi ari saja foruma palasit vecakas temas. Man vairak palidzeja citu cilveku pieredze nekaa kosmetologi, dermatologi, dermatovenerologi un neskaitamas sejas tirisanas.
28.06.2015 13:24 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Ne visi dermatologi ir lieliski. Bet arī ne tik labie var dot rezultātus, ja pēc laiciņa aiziesi pie viņiem atkal un pateiksi - nē, šīs zāles man neder, man no tām metas vēl vairāk pumpas, paliek sausa un sakairināta āda utt.
Man gan vienīgais, kas ļoti manāmi palīdzēja, bija vecums :D Un daudz maigāka apiešanās ar ādu.
28.06.2015 13:45 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Lai nomainitu kremu kursh man neder, man nav jaatskaitas dermatologam. Beigu beigaas, ja es maksaju profesionalim, es gribu sanemt kvalitativu pakalopjumu, gribu lai man ne tikai iesaka lidzeklus, bet ari izskaidro adas problemu celoni un kaa nakotne izveleties lidzeklus sejai, informativi bagataku padomu nekaa es varu izlasit glancetaja zurnala vai interneta. Pieredze man ir tada, ka labakos ieteikumus esmu sanemusi no citiem, kam lidzigas problemas ar adu bijusas.
Labu dermatologu ir loooti maz.
28.06.2015 13:52 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, man atkal nav palīdzējusi citu cilvēku pieredze ;) Man ir bijusi pieredze ar vairākiem dermatologiem, viens tiešām aši uzmeta aci un izrakstīja kaut kādu losjonu, kamēr pārējās divas ārstes veica analīzes un centās nonākt līdz problēmas saknei. Pēdējai bija teorija, kas, visticamāk, bija patiesa, bet vienalga bija vēl citi faktori. Lai nu kā, tas bija vērtīgāk par visu, ko šajā sakarā esmu izlasījusi internetā...
28.06.2015 14:03 |

Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
Autori saprotu .Es pie taam ,kuraam dermatologi maz ko liidzeejusi.Savos 30+ esmu bijusi pie laikam kaadiem 10 ,iespeejams pat vairaak dermotologiem tai skaitaa pie 2viem Vaacijaa)+ ir staigaats arii pie kosmetologiem veikt dazaadas pretpumpu proceduuras.Ir iztereetas milzu naudas summas,bet taa iisti nekas nav palidzeejis.Ir taisiitas padzilinaatas analiizes aadai,paarbaudiita vairaakas reizes heliko bakteerija ,2vas reizes uz eerciiti Briaana ielaa,dzertas smeereetas laikam visas iespeejamaas zaales.Un.Rezultaataa taapat ik pa laikam naakas kaut ko maskeet.Ir periodi,kad seja ir super,iztieku ar vieglu bb vai cc kreemu,bet ir periodi,kad ir bail skatiities spogulii.Un tad jaa,ziekeeju virsuu pamatiigu tonaalaa kaartu. A ko citu dariit?Ko pa siem gadiem esmu sapratusi.99pr esmu paarliecinaata,ka vaina ir iekseeja.Tas ir stress,kaut kaada nepareizaa paartika.Par maz guleets,par maz svaiga gaisa,uudens.Bet tie nav tonaalie kreemi,kas ir pie vainas.Ir bijusi ilgi periodi,kad pusgadu ,un otrs periods gandriiz gadu ,kad dekorotiivo kosmeetiku nelietoju vispaar nemaz.Vai uz sejas bija mazaak pumpu ?Kaa bijusas taa bija.Taa,kaa.. Taads vismaz mans staasts par pumpaam.Un veel piebildiisu,ka ir vajadziigas pozitiivaas emocijas,jo tajos dziives periodos,kad esmu bijusi loti laimiiga,arii ar sejas aadu man bija viss pilniigaa kaartiibaa.:-)
28.06.2015 14:35 |

Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
Esmu lietojusi Estee Lauder D.W ,tikai man bija light .Piekritiisu,labs tonaalais kreems,kurs labi maskee.Un cik atceros,ka vins man nedaudz aadu sausinaaja,taa ,ka BangBang tev vareetu dereet,ja saki,ka aada loti taukaina.
28.06.2015 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!