- nav potenciaala
- zems intelekts
- trukst ambiciju
- skrien pakalj katriem brunchiem
- vaajas miesas buuves
- nav naudas
- dzer, smeekee, tusejas pa klubiem
Jaasaka gan ka shie kriteriji, kuri protams nav vieniigie, tomeer ir relatiivi un atkariigi to kombinacijas, no viriesha vecuma, situacijas priekshvestures utt.
a) Virietis, kas tikko beidzis augstskolu un devies pelniit uz arzemem darot gauzhaam vienkaarshu darbu nav vienmeer zemee metams. Iespeejams shis viirietis nak no truuciigas gimenes, ir bez sakariem, toties vinjam ir lielas ambiicijas, vinjsh ir meerkjtieciigs, zina ko grib un iet uz savu meerki kaa zveers.
b) Jauns virietis, students, spiri viduveji merktiecigs, labi pelna, darba vins tika caur sencha, kursh ir turigs uznemejs, sakariem, ir mashina, savs dzivoklis, miil pa klubiem tuseet.
c)Viirietis gados, daudz diivee sasniedzis, loti turiigs, liela maaja, labi uzkraajumi.
No shiem trim variantiem b un c man vispaar neliekas pievilciigi, ja esmu jauna sieviete. b truukst potenciala, bet c vnk vecs opis ratinkresla, kad es veel busu jauna sieviete kura gribes aktivu dzivesveidu. Bez saubam nemtu a variantu. Savukart, ja pati esmu gados, tad a un b man nespiid, bet c butu kaa nokert zelta zivi, jo tadi viriesi dod prieksroku un var dabut krietni jaunakas sievietes.
Taa ka, tas kas vienai sievietei ir bezkompromisa truukums, otrai taads var nebuut.