Par suņa uzturu NE no veikala.

Reitings 58
Reģ: 23.04.2014
Sveikas meitenes !
Man ir krievu toiterjera meitene, 3 gadi. Sunīte pie manis ir salīdzinoši nesen ;) Interesē kādu ēdienu jūs dodat saviem sunīšiem, ja tādi ir un kā "izraibināt" viņas ēdienkarti. Pagaidām lielākoties viss ko ēdam ir vārīta vista un dažreiz klāt pielikts kāds vārīta burkāna gabaliņš, taču arī man negribētos visu laiku ēst vienu un to pašu. Veikala ēdienus mēs galīgi neņemam pie sirds, un uz profesionālajām barībām skatāmies ar šķību aci . padalieties ar receptītēm :-) Paldies (l)
26.06.2015 17:02 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man drošāk liek justies dot to sauso barību nekā tomēr jēlu gaļu, vārītu gaļu jā, bet ja jēlu gaļu tad nu pavisam drusku tikai. Protams Harmony visam tevis teiktajam es varu tikai piekrist jo tu tomēr esi spečuks šai ziņā.
27.06.2015 01:11 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Varat būt drošas,ka neko labāku kā tas,kas uz tirgus,tur neviens iekšā nav ielicis.Kas vispār zin vai tur tā gaļa ir un kāda,visticamāk pabiras no tā,kas paliek pāri ražojot kādas desas.Tās barības,kuras jūs pērkat par dārgu naudu iepirkumā maksā kapeikas,reizēm zem eur/kg,nav tur nekādas gaļas un nekā diži sabalansēta un veselīga.

++
Drusku pārspīlēta ir visa tā konservu būšana.. Un žēl tos suņus, kurus tā moca. Vienīgās reizes, kad savējam dodu konservus, ir tad, ja jābrauc pie dabas uz vairākām dienām, vai ir "krīzes situācija" un nav nekā cita, ko iedot. Un arī tad viņš ēd tikai 1 veidu, pārējos es varu ēst pati
27.06.2015 01:16 |

10 gadi
Reitings 893
Reģ: 29.01.2009
Man ir čivauva. 6gadi. Sauso vispār neēd. Pērku Rinti barību, mainu tik tās "garšas". Dažreiz iedodu vistu, rīsus, omleti,burkānus vai pienu. Pa lielam ēd visu ko es ēdu. Bet nezinu cik labi/slikti ir barot ar cilvēku ēdienu :-|
27.06.2015 09:36 |

10 gadi
Reitings 4353
Reģ: 03.08.2009
Mūsējie ēd dažādas putras, pārsvarā miežu, kur pievārīts klāt kāds gaļas gabals. Bet viens no mūsu krančiem tāds alerģisks tāpēc viņam tikai vistas gaļu met klāt pie ēdiena. Citādi noiet spalva no purniņa un viss jēls paliek.
Bet visi mūsu suņi ir ēduši putras un nekādas profesionālās barības un dzīvo ilgi laimīgi. Vecais suncis tikko aizgāja uz labākiem medību laukiem 15 gadu vecumā.
27.06.2015 12:40 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
man suns eed visu, shoriit ar mani kopaa uzkoda siera bulcinju :D es saakumaa vispaar suni sargaaju un neko nedevu un, kad vins kko apeeda uzreiz saakaas caureja un vemshana. tagad pieradinaaju organismu pie visa un nekadu probleemu, nav ne vemshanas, ne caurejas. suns laimiigs un es arii :D
protams, ir lietas, ko es censhos nedot vinjam vai samazinaat
27.06.2015 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits