PĀRPRATUMS

Reitings 31
Reģ: 26.06.2015
Sveikas!
Vēlos jautāt Jūsu visu viedokli. Ar draugu esam kopā jau 5gadus.
1.)Diemžēl ir vairākas lietas,kuras man ir grūti pieņemt-teiksim,ka viņš katru dienu vēlas spēlēt datorspēlas,apmēram 2h,jo viņam esot garlaicīgi.,okey pilsētā,dzīvoklī reti,kad ir ko atrast ikdienā ko darīt,visur nauda.
2.)Tā kā man vienīgajai ir tiesības nākas vest draugu uz futbola spēlēm,treniņiem. Reizēm pat jāgaida viņš 4h,iznīkt var,lauki,nekur nav kur aiziet,tikai jāsēž mašīnā,jo 4h skatīties futbolu vienai ir pagrūti.
3.)Pēctam ir grūti pieņemt ģimeni un braucienus pie viņiem.
4.) Grūti pieņemt,zinu ,ka viņa ģimenei es nepatīku,jo es redz neļauju dēlam spēlēt datorspeles,ierobežoju,bet es vēlos tikai to labāko,mēģinu viņam piedāvāt,ko darīt,lai viņam nav garlaicīgi.

Pašlaik ir periods,kad draugam un man ir izmisums,jo sirds nespēj šķirties,bet prāts saprot,ka tagad es būšu zem tupeles,zem viņa noteikumiem,bet pretī viņš nedos neko. iepriekš viņš saka,es esot bijis zem tupeles,jo bija ierobežots spēlēšanas laiks reizi nedēļā. Neesmu laimīga, prasu daudz uzmanības,jo diemžēl esmu uzaugusi bez ģimenes. Visiem ir ļoti grūti ar mani.

Nesaprotu vai vaina ir manī,vai puisī? Vai ir normāli,ka man viss ir jāsāk pieņemt,jābeidz ierobežot, bet pretī saņemu,ka man ir jāmainās,viņš jau esot mainījies un tagadvairs neko nedarīs,jo viss ir apnicis,
26.06.2015 16:11 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Datorspēles tiešām man neliekas nekas briesmīgs. Man ir bijuši čaļi, kas arī spēlē, un citreiz vairāk nekā 2h :D Bet tas nav traucējis, ne darbam, ne man kāds uzmanības trūkums... Kāpēc vispār ir tāda vēlme izmainīt un neļaut kaut ko otram?

Piekrītu Miss Joker par to vadāšanu - tajā laikā taču var daudz ko sadarīt, pašai pasportot utt

Un pašai vajag pēc iespējas ātrāk darbu atrast, tad nebūs laika filozofēt par sīkumiem.
26.06.2015 20:14 |

Reitings 31
Labi,paldies meitenes. Aizdomāšos.
26.06.2015 21:04 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es laikam atšķiršos, bet arī piekritīšu retajam viedoklim šajā diskusijā, ka
negribētu es būt attiecībās ar pieaugušo cilvēku, kas kā tīnis spēlē datorspēles.
. divas stundas dienā tomēr ir daudz tādai nodarbei kā datorspēles.
26.06.2015 21:16 |

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Karīna no Tukuma, tā tu? :D
26.06.2015 21:18 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu sievieshu hobiji arii notrulina smadzenes, pat dazreiz vairaak kaa viirieshu piekoptie. Kas piemeeram, attiistosh ir nagu apgleznoshanaa vai bezmeerkjiigaa kliishanaa pa iepirkumu centru vai ziepju operu skatiishanaa?

Ja tas tiek darīts KATRU dienu 2h garumā pēc darba, tad jā, nagu apgleznošana un šopings vairs nav hobijs, kas tiek piekopts laiku pa laikam, bet atkarība. Un jā, arī šajā gadījumā tā ir smadzeņu notrullināšana. Ja nagu apgleznošana ir pāris reizes nedēļā, tad tā ir elementāra sevis kopšana. Ja uzmanība tiek veltīta no sieviešu puses tikai nagiem, šopingam un cosmo, tad jā, tāda sieviete arī nav nedz cik labāka par pieaugušo vīrieti, kas katru dienu rubī datorspēles tai vietā, lai laiku pavadītu ar savu sievieti, ar kuru, kā izskatās, viņam ir garlaicīgi. Un te nu sākas tā problēma.. Būtu lieliski, ja tiktos tāda sieviete, kas nemitīgi velta laiku saviem nagiem un džeks, kas spēlē spēlītes. Neviens no tiem otru nezāģētu, jo katram būtu labi ar saviem hm.. hobijiem. Tikai man rodas jautājums, tad kāpēc jābūt attiecībās?
26.06.2015 23:35 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
viņš katru dienu vēlas spēlēt datorspēlas,apmēram 2h,jo viņam esot garlaicīgi.

Man arī šī kaisle pret datorspēlēm nav saprotama. Bet tā nav puiša problēma.. jo ieradums traucē Tev :)
Manuprāt, censties mainīt cilvēku ir visai muļķīgi (ja vien neesi mamma/tētis/ome un puika maziņš).

Nesaskatu nekā briesmīga vadāšanā. Mani arī draugs daudzviet mēdz izvizināt.. nesūdzos :)
Galu galā gaidīšanas dēļ necieš Tavs darbs. Meitenes jau deva dažādus padomus, kā pavadīt laiku to pašu 4h garumā.
Protams, ja nespēj to absolūti pieņemt.. nespied.. neved.
Kaut gan veselīgās attiecībās 2. pusīte mēdz izlīdzēt ar prieku, manuprāt..

3.)Pēctam ir grūti pieņemt ģimeni un braucienus pie viņiem.
Tas jau ir komplicētāk. Esmu no tām, kas uzskata, ka sieviete ieprecas ģimenē... kā to realizēt, ja nespēj pieņemt? :)

Neesmu laimīga, prasu daudz uzmanības,jo diemžēl esmu uzaugusi bez ģimenes.
Kā ir ar uzmanību no puiša puses, kad viņš nesēž pie datora?
Krietni mazāka deva uzmanības būs vajadzīga, kad iemācīsi pati sevi nodarbināt (fiziski vai garīgi). Lai nesanāk tā, ka Tu no garlaicības ēd puisim ārā smadzenes :) Varbūt tāpēc arī puiša ģimenei nesimpatizē?
26.06.2015 23:53 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
viņš tevi uztur, pērk drēbes, labo tavu mašīnu, lej degvielu, strādā, aktīvi nodarbojas ar futbolu, gan jau nesmēķē, reti iedzer pa glāzei, ir ar draugiem no normālas kompānijas ( a la futbolisti ).

un tu viņam pārmet par to, ka viņa hobijs ir datorspēles, ka tev viņš jāved uz futbolu. jo tev nav 4h ko darīt mašīnā.

es spēju tikai iedomāties, cik grūti ir ar tevi būt attiecībās un esmu pārsteigta, ka tās ir tikai 2h dienā...

zini, mīļā, sameklē darbu, pati sevi uzturi un tad čīksti par to, ka viņš atļaujas darīt kaut ko, ko vēlās, kas viņam šķiet interesants 2h dienā. puisī nav kripatas problēmas pēc tā, ko esi šeit uzrakstījusi, problēma esi tu un tev ir problēmas par viņu.
27.06.2015 00:08 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Winterra +
27.06.2015 00:11 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
BET.. palasot autores aprakstu secināju, ka laiks ar savu meiteni puisis nepavada un viņu neinteresē nekas, izņemot datorspēles. Lūk, tas ir nožēlojami.

Man gan tieši liekas, ka autorei pašai nav pilnīgi nekādu interešu un tāpēc viņai vajag, lai viņai tur rociņu. Arī vairākas reizes pieminētais "nav ko darīt, garlaicīgi" tajos kontekstos man rada sajūtu, ka pati esi šausmīgi garlaicīga un gaidi, kad viņš tevi izklaidēs. Plus tas tavs jautājums vai taisnība ir viņam, kas grib atpūsties vai tev, kas viņu grib mainīt - nu watafak? Ja tu būtu tā īstā, kas viņu spēj mainīt, tas 5 gadu laikā jau būt noticis. Turklāt tam ir jānotiek brīvprātīgi, ka viņš pats grib mainities tevis dēļ. Ja neesi mainījusi viņu pa šo laiku, tad arī nemainīsi.
27.06.2015 01:24 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
Pēc tekstiem liekas - "visi tik slikti, a es tik laba, drauga vecāki mani necieš un es viņus paciešu kā zobu sāpes, draugs ar nekāds - a prom neiešu" ... Attopies :-) Ja būtu tīiik traki, prom ietu un atpakaļ neskatītos, jo pēc 5-u gadu kopā būšanas tak sen jau būtu sapratusi - ja kazai nav piena, ta nav :-D

Kas attiecas uz datorspēlēm - tas ir normāli, ja cilvēkam ir tāda aizraušanās - un i kāpēc ne? 2h dienā - nav daudz. Un, re, tev ir veselas 4h, lai nodarbotos ar pašizaugsmi, kamēr gaidi, piekrītu 57days

4h auto - ņem līzi gramātu, portatīvo datoru, un vai nu lasi, vai nu apgūsti ko jaunu coursera kursos, vai apgūsti svešvalodu, vai ko citu konstruktīvu.
27.06.2015 09:51 |

Reitings 31
Nee,es dzivoju netālu no Dobeles,mani īstaja vārdā sauc Kate,tadēļ arī iesauka tāda.
27.06.2015 10:17 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Atrodi darbu. Neatliks laiks viņu vadāt uz futbolu un neredzēsi kā viņš savā brīvajā laikā dara to, kas tev neparīk (dators).
27.06.2015 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits