Šodien pirmo reizi taisīju veselu saldo kartupeli cepeškrāsnī, iepriekš tikai daiviņās vai salmiņos. Bail bija mēģināt. (s) Kad bija gatavs, griezu gareniski uz pusēm un pa virsu saliku avokado/tomātu/citrona/loku miksli ar drusku tabasco. Tāda ņamma!(l)
(bilde iedvesmai, es gan bez kīnvas taisīju)
Man vakariņās bauskas alus un semkas. :D Bet tā nopietnāk nesen bija vārīti kartupeļi ar dillītēm un maltās gaļas mērcīti, svaigi salāti ar tomātiem, dillēm, puķkāpostiem.
Vārīti kartupeļi, pēc tam nedaudz apcepti cepeškrāsnī ar kāpostu tīteņiem un zaļajiem salātiem ar olīveļļu(avokado, spināti, mazie ķiršu tomātiņi un gurķis) :)
57days, līdz sēņu, ķiploku un sīpolu salikšanai viss kā tev, tad es pieliku raudeni, timiānu, majorānu, piparus, sāli, patvaicēju, pieliku tomātu mērci, patvaicēju un voilā, gatavs!