Es vienmēr biju pārliecināta, ka neesmu greizsirdīga, taču pēdējās attiecības pierādīja pretējo. Sapratu ne tikai to, ka esmu paranoiski greizsirdīga, bet arī to, ka esmu klusā paranoiķe. :D
Savu greizsirdību vīrietim nekad neizrādīju. Nekad nekontrolēju, neaizliedzu apmeklēt pasākumus bez manis, ik pa piecām minūtēm nezvanīju un nejautāju kur viņš ir vai ar ko, tāpēc, iespējams, viņš pat nenojauta to, cik greizsirdīga patiesībā biju. Mana greizsirdība pārvērtās paranojā un aizgāja tik tālu, ka sāku kontrolēt viņa darbības sociālajos tīklos. Par katru viņa uzspiesto "like" sāku okšķerēties par to sieviešu, kuru bildes viņš bija vērtējis, profiliem, salīdzinādama sevi ar viņām. Vakaros, kad aizgāju gulēt pirms viņa, tik un tā neaizmigu, jo katru minūti domāju par to ar ko viņš, iespējams, sarakstās kamēr guļu. Vārdu sakot - greizsirdība jau vairs nebija veselīga, bet gan aizgāja līdz absurdam. Es pati savā galvā uzrakstīju jau gatavus scenārijus un nez kāpēc biju pārliecināta, ka visas manas iedomas ir pareizas. Traģikomiski, taču izšķīrāmies, jo uzzināju, ka bažām bija pamats un vīrietis staigāja pa kreisi.
Tagad vairs neesmu aizgājusi līdz tik absurdām greizsirdības lēkmēm un ļoti ceru, ka vairs nekad neaiziešu, jo negribu nākonē no aizdomām pāriet uz histēriskām scēnām.