Tā krājot Tu pa gadu vari sakrāt 1200-1800 €
Jā un tā krājot varu nepieciešamo summu sakrāt teiksim divarpus gados. (Varbūt arī plastikajām operācijām cenas pa šo laiku mainās)
Otrkārt Tu varētu meklēt labak apmaksātu darbu
Viegli pateikt, grūti izdarīt jaunai meitenei. Mana draudzene vispār ir bez darba. Es cītīgi meklējot pati tiku pie darba, nevis paziņa iekārtoja un par to esmu pateicīga, ka man vispār ir darbs. Ir taču arī izaugsmes iespējas te, taču viss ar laiku.
ņemt virsstundas vai kaut kur piestrādāt lai atrak sakrātu nepieciešamo summu.
Esmu jau reģistrējusies vienā saitā, kur ik pa laikam nosūtu pieteikumu uz tulkošanas darbiem. Bet tur piesakās daudz citu latviešu un atkal parasti nospēlē citu iegūtā pieredze un zināšanas, kuras man nav un tā nu beigās viņi izvēlas tulkotājus ar maģistra grādiem vai vairāku gadu pieredzi tulkošanas darbos, nevis parastu studenti, kura mācētu iztulkot.
Ārpus visa šī - loģikas te maz, te nostrādā psiholoģiskais faktors. Kā Tu to varētu saprast, ka cilvēks ir gatavs pārmaksāt par kaut ko, lai tikai ātrāk justos pilnvērtīgs un normāls? :-) To var saprast tikai tas, kuram šādas problēmas ir un sāp sirds par to katru dienu.