Dionysus
Tu vispaŗ zin kāpēc pie musulmaniem u.c. tik agri precas un precina bernu jau no 11-12 gadiem...
Ja nezini tad vismaz paklusē un netēlo mulki... Atvaino bet tas tā ir... Man pašam laiku atpakal bija saruna ar vienu musulmani par šo tēmu..
Pirms te sāc braukt man virsū, ka es netaisnību saku iesaku paskatīties, cik tad tās īsti tautas dzīvo ilgi... lielākaja dala muza ilgums nav vairāk par 42-45 gadi.... Līdz ar to ari cilvēki tur atrāk nobreist un atrak ir gatavi laulībai un dzimumdzīvei, lai radītu pecnācejus.... Katrai tautas ir savas tradīcijas un vērtības, kas nakušas no senčiem... Bet kam es to saku, jums lielākajai dalai to tā pat nesaprast...
Cienijamie cilvēki pirms braucat augumā musulmaniem paskatietis, kas darījas pie mums vel 100-150 gadi atpakal, ja nezinat vēsturi, tas pastāstīšu... liela daļa vācu un citu baronu jau 14-16 gadīgas meitenes padarīja par sievietēm... Vai ari tā paša līgavas zagšana, kad zaga jaunas meitenes sakot no 15-16 gadiem, lai vēlak aprecētu, tas viss tika darīts, lai tiktu pajauktas asinis un dzimta neklutu vājakas... Tā ka nevajag mums pašiem vēsture ir bijušas līdzīgas leitas...
Reali pirms brauciet uz citiem, kaskatieties kas pasu vēsture ir darījies, ka neticat man palasiet kau to pašu G.Merkela "Latvieši", kur tiek aprakstīta latgaļu un seiļu grūtā dzīve pie vācu baroniem, par piemēru varu minēt no grāmatas tādu, jauna kalpa meitene aizmirsa pabarot saimnieces jeb muizkundzes suni, līdz ar to muizkundze lika šo meiteni atdauzīt, tā ka visa bija zilumus un vel lika ari ko citu izdarīt (izvarot), muizkudze domāja, ka tā vinai būs mācība un tādi vēlejas izdresēt meiteni, beigās ši meitene pēc ši visa nevarēja talak dzīvot jo bija sakruolota u.c. beigās viņa izdarīja pasnavību piesienot sev pie kājam akmeni un nolecot no tilta... Lūk ari jums pašu vēsture....